5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

O6UZH4N

Üye
geçen ay 5800 blue aldım hemen v51 yazılımını yükledim ve sonra ovi magaza çalışmamaya başladı buğün v52 yükledim sorun çözülmedi ovi magazayı güncelledim hata verdi yükleme sırasında

caglet

caglet

Üye
Sanırım telefonuma ( N97 Mini) virüs girdi. E hafızasındaki dosyalar .exe olarak gösteriliyor..
Kamera çekince kontor gidiyordu Biçimlendirdim hard format attım düzeldi ama yinede telefonda aşırı performans düşüklüğü var
Ama dosyalar en başta düzeldi(formattan sonra) daha sonra tekrar .exe oldu yine format attım düzelmedi..
çok fazla format atmak da istemedim.. Bozulmasın diye Ne yapıcam

BU SORUNU NASIL ÇÖZÜCEZ ÇOK ACİL LÜTFEN

Şehriyar

Şehriyar

Üye
hafıza kartına da format attınmı? hafıza kartını pc de formatla sonra tak cihaza

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Önce PC'ni Formatla Sonra Hafıza Kartını Pc'nde Açmadan Formatla Ve Telefonuna Hard Format Atarak Hafıza Kartını Telefonunda Biçimlendir.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Önce PC'ni Formatla Sonra Hafıza Kartını Pc'nde Açmadan Formatla Ve Telefonuna Hard Format Atarak Hafıza Kartını Telefonunda Biçimlendir.
hafıza kartını telefonuna taktığı anda yapılan herşey boşa olur yeniden bulaşır virüs.. pc de formatlaması lazım

caglet

caglet

Üye
Hafıza kartı takmıyorum... Difelet keronun kendi hafızası 8 gb

Şehriyar

Şehriyar

Üye
hafıza kartı yoksa E hafızası olmaz ki ? öyle demişsin yukarıda ?

caglet

caglet

Üye
var işte 2 tane hafıza var biri 200 küsür mb diğeri 8 gb 200 lükte tel. hafızası diğerinde DEPO Hafızası yazıyor .. ama kart yok.. o depo hafızasında sorun var ...

giray38

giray38

Üye
ArKadaslar 5800 a yeni sürüm qelmiş v5.2 bunun v5.1 den farkları neler sizce yuklemeli miyim .?

lafbaz

Üye
ya arkadaşlar ben 5530 kullanmakdayım v32 versionu gelmiş ve geldiği gibi yükledim sonra modifikasyonlu v31 versionlu bi fw yükledim tel kapandı kapanış o kapanış tabi nedeni alt versiyonu olduğu için miş jaf ile yabancı bi ülkenin olan v32 versiyonu kurdum ve tel yabancı dil ingilizce türkce olanını kurucam tekrar ama türkcel dil kodunu nokia nın sitesine yazdığımda güncel version v31 olarak görmekde bi el atarmısınız?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada 9.cu mesajda kod nasıl değiştiriliyor var ordaki kodu da kullan..

ozkanderya22

Üye
selam. ben de en sonunda N97ciler arasına katıldım fakat büyük bir sorunum var. telefonun kulaklığından çok az ses geliyor. ben de konuşurken neredeyse telefonu kulağımın içine sokuyorum. kulaklıktan gelen sesi arttırmanın bir yolu yok mu? phonix ya da nss gibi programlarla sesi arttıramam mı? yardımcı olursanız sevinirim.

tekke1

Üye
iyi günler ben yazılımıgüncelleyemiyorum ne yaptıysam olmadı telefon yurtdışından gelmiş güncellemek istiyorum olmuyor bütün dil kodlarını denediim olmadı....

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
slm arkadaşlar Nokia 5800 XP V52 yükledim ama nedense Radyo donmakta herkezde aynı mı ?

caglet

caglet

Üye
Sanırım telefonuma ( N97 Mini) virüs girdi. E hafızasındaki dosyalar .exe olarak gösteriliyor..
Kamera çekince kontor gidiyordu Biçimlendirdim hard format attım düzeldi ama yinede telefonda aşırı performans düşüklüğü var
Ama dosyalar en başta düzeldi(formattan sonra) daha sonra tekrar .exe oldu yine format attım düzelmedi..
çok fazla format atmak da istemedim.. Bozulmasın diye Ne yapıcam

BU SORUNU NASIL ÇÖZÜCEZ ÇOK ACİL LÜTFEN

Nadir Lütfen şu problemi çöz .. Hafıza kartı takmıyorum .. telefonum n97 mini .. kendi hafızası zaten 8 gb

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonunun yazılımını yeniden yükle ve hard format at..

caglet

caglet

Üye
Nasıl yükleyeceğim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia software updater ile..

caglet

caglet

Üye
Teşekkürler kesin düzelir mi ? .. birde link bozuk

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilemiyorum temiz bir yeniden versiyon yükle,temiz bir hard format at birde antivirüs kur.linki netten bulabilirsin.