5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

caglet

caglet

Üye
Tamam teşekkür ederim hangi virüsü kurayım ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
virüsü değil antivirüsü, kaspersky olabilir..

caglet

caglet

Üye
anti yazmayı unutmuşum :D:D tamam .. telefonamı kasperksy kurucam anlamadım :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet telefona..

caglet

caglet

Üye
Sağolun son birşey sorucam .. en azından sorun düzelmese bile böyle anakartının yanması veya kullanılamaz hale gelmesi vs. gibi şeyler söz konusu değil demi ? ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla herşey olabilir çok tehlikeli bir virüs bulaşmış..

caglet

caglet

Üye
ya korkutma beni ... kesin çözülmesi için yapılıcak bişey yok mu ? yazılımı tekrar yükleyince nasıl bozuluyor ki telefon

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yazılımdan değil virüsten olma ihtimali var o kadar korkma sen yeniden yazılımı yükle bakalım.

caglet

caglet

Üye
tamam.. alalı birkaç ay oldu garantiye yollasam yaparlar mı ? eğer şimdi bir sorunla karşılaşırsam
bende kurulu olanı mı yükleyeyim .. en son çıkan güncel olanı mı

--------------- Ekleme ---------------

Kurmaya çalışıyorum ama güncelleştirmeler aranıyor .. yazıyor sonra kuruluma hazırlanılıyor yazıyor .. birkaç saniye sonra kurulum başarısız .. Mevcut güncelleme bulunamadı yazıyor :s ?

Teknoloji16

Üye
Arkadaşlar bende 3 aylık bir nokia n97 32 gb black cep telefonu var...yazılım sürümü: V22.0.110 benim sorunum telefon gayet güzel fotoğraf çekiyor ve beni tatmin ediyor...fakat zoom yapınca görüntü bulanıklaşıyor...şimdi diyeceksiniz dijital zoomlarda görüntü bozulur evet onu biliyorum ama benim sorunu görüntü bozulması değil görüntü bulanıklaşıyor... Ve asıl gelelim en önemli soruna telefonu video moduna geçirince bulanık göstermeye başlıyor... Ve videoları bulanık kaydediyor...bu sorunu nasıl çözebilirim...yazılımdandır diye bi kaç kez hard format attım ve yeniden yazılım yükledim yine aynı... Acaba bu durum bürün n97 lerdemi aynı bilmiyorum...bende daha önceden 5800 vardı onu sattım bunu aldım...5800 gayet iyi video çekiyordu ve bulanık felan değildi...

Bide biraz tuaf gelebilir fakat 5800 ın ekranı görünütüleri daha net gösteriyor gibi geldi bana n97 de beyaz bir font açıldığında sol üsten sağa yatay çizgiler var...5800 da yok bu olay gayet net ve yumuşak göründü...bu da netliği önlüyor...(yanlış anlaşılmasın ana ekranda değil dokunmatık touch olan kısıma yapmışlar bu çizgiyi herhalde gündürz daha iyi görünmesi için ekranın yani ben öyle okudum forumlardan)
acaba diğer n97 lerde varmı bu durum bi bakıp bilgi verebilirseniz....

Lütfen n97 kullanıcılar bana bu konuda yardım ederseler sevinirim...

bide son olarak telefonun tema efeklerini açık yaptığımda (MENÜ-AYARLAR-TEMALAR-GENEL-SEÇENEKLER-TEMA EFEKTLERİ-AÇIK) tema efektleri çalışmıyor...tema efektini açık yapık telefonu kapatıp açmaya çalıştığımda nokia yazısı gelip biraz bekledikten sonra telefon kapanıyor ve açılmıyor ve sürekli tekrarlıyor...Hard format atmadan düzelmiyor...bu konudada yardımlarınızı bekliyorum...

caglet

caglet

Üye
N97 ve N97 mini'nin görüntü kalitesine bayılıyorum.. fakat videoda aynı şeyi söyleyemeyeceğim .. Çünkü bu kamera ile hd yada 480 fps görüntü kaydı yapmak mümkün değil.. sanırım 360 fps hatta vga kamerasındaki video kaydı gibi yapıyor.. Yani fotoğrafı kaliteli ancak videosu kaliteli değil(orjinalde) senle alakası yok

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
s.a arkadaşlar benim sorunum ise Cihaz V51 de iken yüklü olan programlarının V52 de ise uyumsuz olduğunu görüyorum yüklüyorum yüklemesine ama bu seferde radyo da donma sorunu yaşıyorum programları siliyorum ama nafile sorun devam etmekte birde üstelik tuş kilidini açtığım zaman ise ekran renk renk olmakta sizce sorun yüklemiş oldğum prgramlarda mı ? onlarda olmasa cihazı kulllanmaya gereksinim kalmıyor neyse önerilerinizi bekliyorum ...

ozgunb

ozgunb

Üye
Herkes radyo sorunundan bahsediyor. Bu kadar çok mu dinleyen var. Alırsınız bi cep radyosu dinlersiniz.

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
Herkes radyo sorunundan bahsediyor. Bu kadar çok mu dinleyen var. Alırsınız bi cep radyosu dinlersiniz.

Telefonun böyle bir özelliği varken neden onu kullanmayalım değilmi ama ...

ozgunb

ozgunb

Üye
Sanırım bu sorun herkeste yok. Ben 3 saat radyo dinlediğimi hatırlıyorum.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
sahsen bende hicbir sorun olmuyo radyoda...

ozanazy

ozanazy

Üye
Radyo sorunu v52'ye geçtiğimden beri yaşamadım çalıştığını hiç görmediğim v51'de 1-2 kere görmüştüm RDS özelliğinin v52'de sorunsuz çalıştığınız gördüm bilginize arkadaşlar.

giray38

giray38

Üye
ya arkadaslar bizim nerede olduqumuzu pc üzerinden qosterebilecek bi program yok mu sonucta telefonda gps diye bişe var merak ettim aradm bulamadm yardımcı olursanız sevinirm..