5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

korayharman

korayharman

Üye
5800'da v51 sürümünde tema efektleri açıkken "açık uygulamaları göster" seçeneğinin yanındaki simge bozulmuş.

Farklı bir tema kullanıyorsan ondan kaynaklanabilir.

ozgunb

ozgunb

Üye
Kendi temasında da öyle

Dtn

Üye
Arkadaşlar benim telefonumda çok fazla fotoğraf var,üç bin kadar.Telefon ilk açıldığında galeriye tıklayınca bi 3 dk kadar açılmasını bekliyorum,o ara başka bişey yapılmıyor telefonda.veya ilk açıldığında fotoğraf çekerken,çektikten sonra 3 dk bekletiyor kaydetmek için filan.bi arkadaşımda var aynı telden,sordum onda yokmuş böyle birşey ama çok fazla da fotoğraf yok onda.
sizde de var mı bu yoksa benimkiyle alakalı bir sorun mu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok fazla foto var o yüzden okumakta zorlanıyor..

Dtn

Üye
O 8gb`ı boşuna koymuşlar o zaman :hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
resmi açmak zorlar her telefonu..dosyayı açmak zorlamayabilir.

Dtn

Üye
Bence galeri için daha hızlı bir tarama mümkün olabilirdi,müzikçalar zibilyon tane şarkıyı çok kısa sürede tarıyor,galeride resmen işkence çekiyorum açılacak diye.

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Benim Şöle Bir Sorunum Var. Nokia 5800 XM Blue Telefonla İlgili Nİhayi v60 Çıkacağı Zaman Herkez Hücum Edicek Bende Haliyle Fakat Bende Şuan c6 fw Yüklü Nasıl v60'ı Yüklüyebilirim Tekrardan?

-------------
Tamam Buldum Navifirm İle Yapılıyormuş.

emrevale

emrevale

Üye
selamlar.telefonumda ayarlardan bağlantı ayarlarına gidip "Hedefler"i açmak istediğimde sistem hatası uyarısı alıyorun ve hedeflere giremiyorum.sebebi ne olabilir?daha önceki v50 de böyle bişey yaşamıyordum.şuan 51.0.006 kullanıyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Davulbaz

Davulbaz

Üye
selamlar.telefonumda ayarlardan bağlantı ayarlarına gidip "Hedefler"i açmak istediğimde sistem hatası uyarısı alıyorun ve hedeflere giremiyorum.sebebi ne olabilir?daha önceki v50 de böyle bişey yaşamıyordum.şuan 51.0.006 kullanıyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

standart prosedürü uygulayacaksın .hard format

emrevale

emrevale

Üye
hard formattan sonra hafıza kartındaki resim, mp3, programlar, oyunlar vs. silinir mi?yoksa sadece telefon hafızasına mı atılıyor?bunları soruyorum hiç atmadım fotmat ve tam olarak ne işe yaradığını neler yaptığını bilmiyorum.birde eğer rehber de silinecekse nasıl bilgisayara atıp tekrar telefona kaydedebilirim numaralarımı?son soru "hard format bittikten sonra v51 i mi kuracağız" tekrar?özetle hard format olayını bir acemiye güzelce anlatabilecek varsa bana çok yardımcı olacak.şimdiden eline sağlık...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hard formatta sadece hafıza kartındaki bilgiler gider.rehberini simkartına al ona da birşey olmaz.hard formattan sonra v51 kurmayacaksın versiyona birşey olmaz.

emrevale

emrevale

Üye
peki yukarda yazdığım hata hard formattan sonra ortadan kalkacak mıdır ?hafıza kartındaki bilgiler( program,mp3,resim,oyun) gidecekse onları bilgisayara alıp tekrar yerine yüklediğimde bi kayıp yaşamam.sim de olmayan numaralarımı kaybetmemek için sormuştum ben.yoksa sim kart ım nerdeyse dolu.çok büyük bi sorun değil ama bi çözümü varsa uygulayabilirim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hard formatı dene çözülmezse yeniden versiyon yüklersin.rehber konusunda nokia pc suite ile yedekle sonra geri al..hafıza kartına zaten birşey olmaz..

emrevale

emrevale

Üye
hard formatta sadece hafıza kartındaki bilgiler gider.rehberini simkartına al ona da birşey olmaz.hard formattan sonra v51 kurmayacaksın versiyona birşey olmaz.

hard formatı dene çözülmezse yeniden versiyon yüklersin.rehber konusunda nokia pc suite ile yedekle sonra geri al..hafıza kartına zaten birşey olmaz..

hafıza kartındaki dökümanlara bişey olacak mı olmayacak mı ? :hmmm kafam çorba oldu :D uğraştırıyorum biraz ama bilmediğimden.kusura bakmayın...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olmayacakkkkk..

Dtn

Üye
Rehberdeki noları filan hafıza kartına da yedekleyebilirsin.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
telefon hafızasındaki dicektin heralde hocam :D

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Hocam Peki HARD Formatta Bazen Hafıza Kartları Galipten Şifre Koyabiliyor. Bence Hafıza Kartını Çıkarıp HARD Format Atması Daha Temiz İş Olmazmı ?