korayharman
Üye
5800'da v51 sürümünde tema efektleri açıkken "açık uygulamaları göster" seçeneğinin yanındaki simge bozulmuş.
Farklı bir tema kullanıyorsan ondan kaynaklanabilir.
5800'da v51 sürümünde tema efektleri açıkken "açık uygulamaları göster" seçeneğinin yanındaki simge bozulmuş.
sizde de var mı bu yoksa benimkiyle alakalı bir sorun mu?Arkadaşlar benim telefonumda çok fazla fotoğraf var,üç bin kadar.Telefon ilk açıldığında galeriye tıklayınca bi 3 dk kadar açılmasını bekliyorum,o ara başka bişey yapılmıyor telefonda.veya ilk açıldığında fotoğraf çekerken,çektikten sonra 3 dk bekletiyor kaydetmek için filan.bi arkadaşımda var aynı telden,sordum onda yokmuş böyle birşey ama çok fazla da fotoğraf yok onda.
selamlar.telefonumda ayarlardan bağlantı ayarlarına gidip "Hedefler"i açmak istediğimde sistem hatası uyarısı alıyorun ve hedeflere giremiyorum.sebebi ne olabilir?daha önceki v50 de böyle bişey yaşamıyordum.şuan 51.0.006 kullanıyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
hard formatta sadece hafıza kartındaki bilgiler gider.rehberini simkartına al ona da birşey olmaz.hard formattan sonra v51 kurmayacaksın versiyona birşey olmaz.
hard formatı dene çözülmezse yeniden versiyon yüklersin.rehber konusunda nokia pc suite ile yedekle sonra geri al..hafıza kartına zaten birşey olmaz..
kafam çorba oldu
uğraştırıyorum biraz ama bilmediğimden.kusura bakmayın...telefon hafızasındaki dicektin heralde hocamhard formatta sadece hafıza kartındaki bilgiler gider.rehberini simkartına al ona da birşey olmaz.hard formattan sonra v51 kurmayacaksın versiyona birşey olmaz.

valla insanda akıl kalmıyor ki..evet öyle diyecektim..
telefon hafızasındaki dicektin heralde hocam![]()