5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bende hiç öyle bi sorun olmadı ama her ihtimale karşı çıkarılırsa bi zararı olmaz yani :D

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Ben Yaşadım Ama Herzman Olup Olmadığını Neden Olduğunu Bilmiyorum 8 Lik Hafıza Kartım Gitti Benim 5230 Telefonum Vardı Onun 2 Gb Lik Hafıza Kartına Kaldım :(

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Ben Yaşadım Ama Herzman Olup Olmadığını Neden Olduğunu Bilmiyorum 8 Lik Hafıza Kartım Gitti Benim 5230 Telefonum Vardı Onun 2 Gb Lik Hafıza Kartına Kaldım :(

yusuftr5589

yusuftr5589

Üye
Acaba benim sorunlarımı da okumanız için ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar ben Phoenix yazılımıyla ilgili bu forumda okuduklarımdan sonra, o yazılımı iyice bir kurcaladım. Telefonunuz çökerse de kurtarabiliyorsunuz, firmware indirmek için navifirm gibi bir dizi araçlara da ihtiyaç yok, programın kendi içinden firmware i indirmek mümkün. Bunu kullanarak
Maxicep.com - N97 Firmware Yükleme N97'm için 22.0.110 firmware ini telefonuma kurdum, ancak biraz karıştırınca, bu programın firmware download seçeneklerinde "mass memory content" isimli bir içerik daha buldum. Bu, benim telefonum için 1.4GB idi. Ve telefonuma hard reset atmadan önce kutusundan çıktığında bir çok uygulama ve özelleştirme vardı üzerinde. (Telefon operatörle anlaşmalı olarak alınmadı, Türkiye'ye özel özelleştirmelerden bahsediyorum.) Sanıyorum ki bulduğum bu dosya bunları recover etmeye yönelik. Ama Phoenix yazılımı, normal firmware i attıktan sonra "mass memory content" e geçtiğinde, bunu yapamıyor, "ADL LDR" la ilgili bir hata alıyorum. O dosyayı seçeneklerden çıkartırsam, normal firmware i yapıp telefonu kullanabiliyorum. Dosya'nın adı "RM505_RM507_101_000_M012_32G.fpsx" Eminim telefonunu phoenix'le flashlayan çoğu arkadaşım, karşılarına çıkan soru ekranından bu dosya adını hatırlıyorlardır.Ama ben firmware a bu dosyayı dahil edemiyorum. Özel bir seçenek mi etkinleştirmem lazım ya da ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ben orijinalliğe değer verdiğim için bu dosyaya takmış durumdayım şu anda. Telefonuma bunu nasıl flashlayacağımı bilen bir arkadaş varsa, yardımlarını bekliyorum. İyi günler
Umarım ilgilenilir, bunun için kendi konumu bile açtım ama okumaya tenezzül eden bile olmamış

emrevale

emrevale

Üye
davulbaz ve nadir'e çok teşekkür ediyorum.hard format attım ve sıkıntı çözüldi.telefon rehberini de oviyle yedekleyip geri yükledim.0 kayıpla atlattım kısacası.hafıza kartımda herşey yerli yerinde.tekrardan teşekkür ediyorum...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim..

Davulbaz

Davulbaz

Üye
davulbaz ve nadir'e çok teşekkür ediyorum.hard format attım ve sıkıntı çözüldi.telefon rehberini de oviyle yedekleyip geri yükledim.0 kayıpla atlattım kısacası.hafıza kartımda herşey yerli yerinde.tekrardan teşekkür ediyorum...
:oke:

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
Mrn benim arka kapağı tutan şey kırılmıştı sonradanda kalem kayb NOKİA CLUPda hemen yeni arka kapak ile değiştirirlermi ?

Davulbaz

Davulbaz

Üye
Mrn benim arka kapağı tutan şey kırılmıştı sonradanda kalem kayb NOKİA CLUPda hemen yeni arka kapak ile değiştirirlermi ?

benimkide kırık ama bir tanesi.teki tutuyor şimdi idare ediyorum.ucretsiz olacağını sanmıyorum.aksine öyle olmasa bile zorlamışsın kırmışsın diyecekler inandıramıyacaksın.

yusuftr5589

yusuftr5589

Üye
Size 2 hafta önceden bir sorunumla ilgili bir post gönderdim, görülmedi sandım bir daha gönderdim, ve bir daha ve bir daha, ve bir daha, hiç ama hiç cevap gelmedi, bilmiyorum belkide benimle ilgili bir sorununuz var ama ben ne olduğunu çözebilmiş değilim ... Yanlış yerde sormadığıma da eminim... Neyin nesidir bi bilebilsem keşke ... :off:

Dtn

Üye
5800`danavigasyon sorunu olanlar; ovi haritalar güncelleyince (3.4`e) inanılmaz hızlı çalışıyor,daha önce sadece bir kere konumumu aratmıştım,on dakika sürmüştü uyduya bağlanması ve sonraki deneyişlerimde de bağlanamadan sıkılıp kapatmıştım.az önce güncelledim,evin içinde olmama rağmen 1dk`dan kısa bir sürede buldu yerimi.normalde evin içinde çekmiyor biliyorum ama buldu gerçekten de (:

perikanati

perikanati

Üye
benim bi sorunum var önceden telefonu pc bağlayıp nete girebiliyordum sonra noldu bilmiyorum artık giremiyorum ayarlara baktım bşi anlamadım yardimcı olurmusunuz nokia5800 xm

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hangi ayarlara baktiniz? Telefondakilere mi pc dekilere mi? Pc suite son versiyon yuklu mu? Telefonda vodafone internet ayarlarini kullanarak internete baglanabiliyormusunuz?

--------------- Ekleme ---------------

5800`danavigasyon sorunu olanlar; ovi haritalar güncelleyince (3.4`e) inanılmaz hızlı çalışıyor,daha önce sadece bir kere konumumu aratmıştım,on dakika sürmüştü uyduya bağlanması ve sonraki deneyişlerimde de bağlanamadan sıkılıp kapatmıştım.az önce güncelledim,evin içinde olmama rağmen 1dk`dan kısa bir sürede buldu yerimi.normalde evin içinde çekmiyor biliyorum ama buldu gerçekten de (:

Internete baglanmistir yoksa 1 dk da mumkun degil bulmasi..

Dtn

Üye
Hangi ayarlara baktiniz? Telefondakilere mi pc dekilere mi? Pc suite son versiyon yuklu mu? Telefonda vodafone internet ayarlarini kullanarak internete baglanabiliyormusunuz?

--------------- Ekleme ---------------

Internete baglanmistir yoksa 1 dk da mumkun degil bulmasi..

Evet öyle olmuş ben de sonradan farkettim ama yine de eskiye göre daha hızlı interneti kapatınca da,o kadar fark olmasa da=)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
O hiz son konumdan da farkediyo.. Mesela ben gps i evin onune gelince kapattim diyelim bi dahaki baglanmak istedigimde yine evin onunde acarsam son konum orda oldugu icin kisa surede baglaniyo.. Ama gidip okulda aciyim biraz zaman aliyo..

Dtn

Üye
Aslında yakın yerlerde denemedim şehirdışına çıkacaktım yolda ara ara lazım oldu filan,ama bilmiyordum onu da,sağol.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Onemli degil ne demek :)

Agakaracatamer

Üye
arkadaslar nokıa yıne hayal kırıklıgı yaptı . . V 52 geldı ama hıcbır fark yok oofff

ersera

Üye
arkadaşlar az önce v52 oldu telim vifi ile güncelledim ama ben bir fark göremedim bilgisi olan varmı

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
var kardeş ekran yan dönme hızı iyileşmiş telefonun hızı artmış bide wifi ve dokunmatik daha ii duruma gelmiş...