5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
virüs veya uyumsuz birşey olabilir..

qantum_1

Üye
daha yeni format atmıştım off birdaha tekrarlarsa atıcam bu yakınlardada pc den bişey yüklememiştim ordan bulaştı dicem ama sağolun dikkate alıp cevap verdiğiniz için....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
özellikle hafıza kartını formatla..

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye

Klawye İphone Tarzı

Landscape Mode Home Screen ( Manzara Modu Ekran )

Orange Home Screen

Efek olmazsa olmaz ...
Telefonum V50 HackLi deĞİL o yüzden bu uygulamaları yükleyemiyorum Sertifikalayıp kurulamıyorda Hack olayınıda fazla anlamam Önerileriniz ...

mustixashk

mustixashk

Üye
selam arkadas hacklı 5800 firmwire lar var sıtede ya bı kısıde ALLAH rızası ıcın 5530 boyle bı hacklı fırmwıre yayınlasın lutfen hıc bı programı yukleyemıyorum yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifika kullan..

oguzalp77

Üye
teşekkürler.

fays12

Üye
nadir arkadasım öncelikle emek werdiğin için tesekurler.bnde programları ındırıorum inşallah işe yarar..benım surumum v31 ama bn v50 yapmak istiorum..umarım yapabılırım.daha once hacklı v50 yuklemek ıstedım olmadı..nsu da guncellestırme yok dıor.telefonu alalı 1 hafta oldu ama moralım cok bozuldu buda ıse yaramazsa nokia servisine goturmeyı denıycem.eger olursa gozlemlerimi paylasırım

--------------- Ekleme ---------------

nadir arkadasım öncelikle emek werdiğin için tesekurler.bnde programları ındırıorum inşallah işe yarar..benım surumum v31 ama bn v50 yapmak istiorum..umarım yapabılırım.daha once hacklı v50 yuklemek ıstedım olmadı..nsu da guncellestırme yok dıor.telefonu alalı 1 hafta oldu ama moralım cok bozuldu buda ıse yaramazsa nokia servisine goturmeyı denıycem.eger olursa gozlemlerimi paylasırım

bu arada telefonum 5800(mavi )

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
:) birdaha soru sormayacağım sorduğum zaman cvb alamamaktayım ... hadi herkeze iyi forumlar

emr-erock

emr-erock

Üye
nadir abicim benim 5800 v31 v50 yapayım dedim nokia software update son güncelleme v31 oda sizde mevcuddur gibisine bişeyler yazdı burdaki güncellemelerde v50 yok ?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
:) birdaha soru sormayacağım sorduğum zaman cvb alamamaktayım ... hadi herkeze iyi forumlar

Arkadaşım Hack yapmaktan başka çaren yok. O programları illede kullanacağım diyosan mecbur yapman lazım daha başka alternatif yok. Onuda ben anlamam diyosun . E daha biz ne yapalım.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
nadir abicim benim 5800 v31 v50 yapayım dedim nokia software update son güncelleme v31 oda sizde mevcuddur gibisine bişeyler yazdı burdaki güncellemelerde v50 yok ?
ürün kodunu değiştir ilk sayfaya bakmalısın

spiegel

Üye
sabahtan beri yapmadığım kalmadı telefon ilk sürümdeydi güncellenmiyordu. Saolsun arkadaşın yazısı işime yaradı. çok iyi anlatmış. Yalnız arada sayfalarda geçiyor mu bilemem. Telefonu USB 2.0 destekli bir bilgisayara baglayin, mümkünse hub kullanmayın bende sıkıntı yaptı. güncelliyememiştim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

headhunterrr

Üye
nadir kardeşim bir ara 5800 v60 çıkacak diye qeçti noldu acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çıkınca duyarsınız..

fztalarm

Üye
nadir hoca öncelikle teşekkür ederim katkılarından dolayı.
gps kullanımı ücretlimi adrsi yazıyorum ama internet kapalı ise hiç b şey çıkmıyo

bi sorum daha olacak sertifika nasıl alınıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir hoca öncelikle teşekkür ederim katkılarından dolayı.
gps kullanımı ücretlimi adrsi yazıyorum ama internet kapalı ise hiç b şey çıkmıyo

bi sorum daha olacak sertifika nasıl alınıyor
uygulamalarda yer var oraya gir konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seç..açık havada hemen konumu yakalar..
sitemizde opda diye araştır..

xraicon

xraicon

Üye
arkadaslar 5800 yeni güncellemesinde smbiyan 3 işletim sistemi gelecegi soyleniyor ne kadar dogru bilgisi olan biri var mi acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
symbian 3 var zaten symbian 5 konuşuluyor ama kesin bir bilgi yok..