5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncelikle yaptığına sevindim..6700s dil paketine gelince bu bölümde olması lazım..

speedyx1

speedyx1

Üye
valla bulamadim turk dil paketi nokia 6700 slide icin rm567 yardim pls

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dur bakayım..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada navifirm adlı küçük bir program verdim onu indir..çalışıtır..telefonunu seç..v32.5 i seç orda bir sürü kod var..telefonuna uygun kodu nemesis suite ile kaydet nokia software updater ile güncelle..

speedyx1

speedyx1

Üye
nemesis scan error verdi nokia suit leri tekrarmi kaldirmam gerek nemesisin calismasi icin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır sadece görev yöneticisinden kapat..birde nemesisin son sürümünü yükle..

speedyx1

speedyx1

Üye
senin sayfandan indirdim nemesisi o son version mu usta valla cok yardimci oluyosun cok tesekkur ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
b-phreaks.com dan indir..

speedyx1

speedyx1

Üye
acaba bu turkce versiyonu attgimda sim kilidide ortadan kalkar mi :D ben yurtdsinda yasiyorum 02 dan aldik telefonu sim kilidi kimse kiramadi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onu bilmiyorum..

speedyx1

speedyx1

Üye
nadir cok saol bu telefonda turkce oldu en sonunda :D bi sim kilit islemi kaldi ona yaparsam olay tamam emegine saglik

--------------- Ekleme ---------------

nokia n 97 ye son versiyonu yukledim her versiyon bir problem oldugu gibi bu yeni versiyondada telefona uygulama yukleyemiyorum ovi ye baglanmiyo :(

nokia n97 icin inanilmaz bir program programin ucreti 30 dolar 15 gun deneme surumu var programi yukledikten sonra iphone yaninda b..... yemis :D video eklemeyi bilmedigim icin videsunu ekleyemiyorum
bambaska bir n97 icin buyrun

ovi ye baglanirken web sitesi tarihi gecmis sertifa gonderdi diye bir yazi geliyor site baglanamiyorve uygulama indiremiyorum bilgisi olan lutfen yazsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o verdiğin programın kırılmış hali sitemizde verildi..

speedyx1

speedyx1

Üye
konular o kadar daginikki sitene ne nerde ya ayni konudan kac tane var belli degil nadir benim ovi sorunu cikti ya yardimci olurmusun buna v21.0.102 yukledim ovi ye baglanmiyo bisey indirmiyo telefon eski surumdede ayni sorun vardi o ayri tessekurler

nadir yardimlarinla herseyi cozdum usta cok saol tesekkurler simdi ilk isim telefonu satmak :D hersey mukemmel calisiyo gelsin iphone 4 :D buraya turkiyeden once gelcek sanirim iyi calismalar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan diyim..

speedyx1

speedyx1

Üye
s.a nadir senden bir ricam var n 97 fax programmi var mi home officele durumlar karisti da vize meselesine merkez uzak fax cekmek icin progam varsa bilgilendirrirsen cok iyi olur

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
nadir abi sana bişey sorucam benim telefonda java oyunları kurmaya çalıştığımda yükleniyor yazısı geliyor ve yarıya kadar doluyor ama yarıdan sonra yüklenemiyor yazısı geliyor bu sadece tek bir oyunda olmuyor tüm jar. uzantılılarda boyle acaba sorun ne olabilir?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
java runtime yükle..en son 2.1 sürümü var..

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
nerden bulabilirm ?

saol abi buldum denicem şimdi

java run time kurulmuyor 2 tane farklı versiyonunu denedim istenilen uygulama erişimine izin verilmiyor yazısı geliyo nabcam ya :S

mrtglr55

Üye
yaw arkadaşlar ben felefonu (5800) formatladım formattan sonra harita yok bembeyaz ekrann oluyo ve uygulama dan çıkıs olmuyo ama telde donma yok sadece uygulamadan çıkmıyo:S bi yardım ederseniz:)

iea96

iea96

Üye
Nadir Ustam Telefonun Sürümünü v50.0.05 Yapmak İçin Kod Verebilirmisin ??

Edit : Gerek Kalmadı Ustam Telefondan Güncelleme Yaptım :)