5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
nerden bulabilirm ?

--------------- Ekleme ---------------

saol abi buldum denicem şimdi

java run time kurulmuyor 2 tane farklı versiyonunu denedim istenilen uygulama erişimine izin verilmiyor yazısı geliyo nabcam ya :S

nadir abi bu durum için bir çözüm biliyormusun acaba ?

azsxd

azsxd

Üye
İyi çalışma,güzel olmuş eline sağlık.

evrenapak

Üye
player error -34 ile ilgili dns ayarlarını tam olarak verebilirmisin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyle ilgili?

salihaydemir

salihaydemir

Üye
SPB Mobile Shell 3.5.5 bu program hakkında bilgisi olan varmı accaba veya 5800xm de kullanan varmı ?

arkadaşlar SPB Mobile Shell 3.5.5 haberini görünce indirmek istedim dogal olarak trial olarak veriyolar denemesini ama sitede bi arkadaşımızın bi önceki versiyonu olan SPB.Software.SPB.Mobile.Shell.v3.05.349.Unsigned buldum herkese tahsiye ederim harika bişey belki en son duyan benimdir ama programın güzelligini yinede söylemek istedim:aha:

cgedikk

cgedikk

Üye
Hocam merhaba. size küçük bir sorun olacak. 5800 v50 kullanıyorum ve daha önce v40 var iken wireless çektiği ve internete girdiğim yerden şimdi v50 ile bağlanamıyorum. cok fark var arada. bir çözümü var mıdır ? saygılar..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir çözümü yok..v50 nin genel sorunu..

cgedikk

cgedikk

Üye
teşekkürler..

etherkes

etherkes

Üye
Nadir izninle 5800 kullanıcılarına bi duyurum olacak;
Arkadaşlar siz de iyi biliyosunuz ki v500 de bir sürü problem var, ben v600 de gelmesini istediğimiz yenilikleri yazdım bi bakarsanız konuya iyi olur.lütfen destek olun,şimdiden teşekkürler...
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v600-konusu-359554.html

mansurus

mansurus

Üye
sa bu 5800 için v40 değil de v50 firmwarei var mı manual olarak phoenix üzerinden yükleyebileceğim çünkü naptıysam v50 olmuyo v40 da kaldı nokia software updater görmüyo v50 yi NSS den de olmadı ...

headhunterrr

Üye
5800 xm v60 çıkacakmış doqrumu arkaadaşlar :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çıkar tabii..

mansurus

mansurus

Üye
Nadir abi görmedin heralde bi daha soruyorum lütfen yardımm..

sa bu 5800 için v40 değil de v50 firmwarei var mı manual olarak phoenix üzerinden yükleyebileceğim çünkü naptıysam v50 olmuyo v40 da kaldı görmüyo v50 yi NSS den de olmadı ...

headhunterrr

Üye

arkadaşlar nokianın kendi sitesinde buldum yakındır v60

Davulbaz

Davulbaz

Üye
fake dostum custom version date 2009 sanırım şu adresten bulmuşsun
alt mesajlarda

mansurus

mansurus

Üye
Abiler bi yardım 5800 Nokia software updater ile güncelliyorum , şu anki sürümüm 40.0.005 en yüksek 50.0.005 olmasına rağmen 40 a son sürüm diyor nasıl 50 yapacağım acillll

eerdogan85

eerdogan85

Üye
V 60.0.005 yazısındaki 6 rakamı yanındaki 0 ın üst noktasından bir piksel aşağıda durmaktadır. oysaki ekran görüntüsündeki bütün 6 lar ın en üst kısmı diğer rakamlarla aynı hizada. birde sürüm tarihine bakarmısınız :)kanaatimce montaj.

Abiler bi yardım 5800 ile güncelliyorum , şu anki sürümüm 40.0.005 en yüksek 50.0.005 olmasına rağmen 40 a son sürüm diyor nasıl 50 yapacağım acillll

Product kodu değiştirirsen sorun çözülür sanırım. forumda arattır bulursun. oda olmaz ise. JAF la kendin at güncellemeyi.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
V 60.0.005 yazısındaki 6 rakamı yanındaki 0 ın üst noktasından bir piksel aşağıda durmaktadır. oysaki ekran görüntüsündeki bütün 6 lar ın en üst kısmı diğer rakamlarla aynı hizada. birde sürüm tarihine bakarmısınız :)kanaatimce montaj.

Product kodu değiştirirsen sorun çözülür sanırım. forumda arattır bulursun. oda olmaz ise. JAF la kendin at güncellemeyi.

farketmiştim yazmayı unutmuşum :d:

qantum_1

Üye
arkadaşlar dün başıma gelen bir sorunu paylaşmak istiyorum telefonun sarjı doluydu iş yerimde ceketin cebindeydi oda askıdaydı çay saatine cıktığımda 5800 xm elime aldığımda adeta yancak duruma gelmiş okadar ısınmıştı bir telefonun kendi kendine ısınması olayını çözemedim sarjıda bitmek üzereydi bunun nasıl oldugunu anlatacak varmı bluetooth wifi müzik express kapalıydı ortamda teli o derece ısıtcak kadar sıcak değildi hatta serin diyebilirim ama tel okadar ısınmıstıki off diyorum