5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
abi nokia 5800 da ses yükseltme programı ayarı gibi bişey varmı:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok Gökhan..ayarlardan ekolayzır ayarlarına bir bak bakalım..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yok abi aynı ses çıkıyo fark olmuyo ki :hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mp3gain yada mp3Trim adlı programlarla mp3lerin seslerini maksimum 99 db olarak yükseltirseniz sesin nasıl çok çıktığını görürsünüz..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tamamdır abi bi deneyelim

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
benim 5230 dada inanılmaz düşük ses çıkıyor bu gibi programlarla sesi arttırmanın hoparlöre kötü bir etkisi olurmu acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
99 db geçmedikçe bir zararı olmaz..

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
teşekkürler eve gidince bi denicem :oke:

tanju_ari

Üye
arkadaşlar merhabalar... Bu phoenix programını dediğiniz gibi kurdum fakat bi hata verdi şu:
The dyinamic link library DK2WIN32.DLL coult not be found.Please ensure the deskey drivers all installed hatası veriyo.
Ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz...

suleymans01

Üye
5800 facedeki videoların izlenmesi için gerekli programı bi türlü bulamadım varmı yardımcı olabilecek biri...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
izlenmiyor zaten.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
5800 facedeki videoların izlenmesi için gerekli programı bi türlü bulamadım varmı yardımcı olabilecek biri...
s60 v5 uygulamaları bölümünde skyfire yada vtap programını bulabilirsin :oke:

--------------- Ekleme ---------------

skyfire ile izlenmiyormu ?

cabbar100

cabbar100

Üye

Telefonun kendi tarayıcısı ile facebook.touch sitesinden facebook'a gir. Bu şekilde bazı videoları izleyebilirsin. HQ videolar açılmıyor maalesef sadece ses çıkıyor HQ'larda. Video'yu Real Player aracılığı ile izliyorsun ve izlediğin videoyu telefonuna kaydediyor. Ama izledikten hemen sonra seçeneklerden silebiliyorsun. Şimdilik bununla idare edicez :oke:

indeepblue

Üye
n97 Yeni versiyonda farkliliklar nelerdir fark eden var mi?

parlamentt

parlamentt

Üye
n97 Yeni versiyonda farkliliklar nelerdir fark eden var mi?
valla kardes bende bısey farkedemedim :)) yukledıkten sonra hard format ta attım amaa hıcbı degısıklık yok.... ayrıca nadir eby benim ses sorunu hala cözulmedi... bilginizee :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla canım o nokianın sorunu.garantisi varsa garantiye gönder.

fztalarm

Üye
nadir hocam gecen gün yıne sormustum ama bu gps yi acıyorum konum arıyor diyor ama bi turlu baglanmıyor dediklerini de yaptım ama olmadı

--------------- Ekleme ---------------

tekrar yardımcı olursunuz sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonunun versiyonu ne?

suat__2006

suat__2006

Üye
arkadaş 5800 için son güncellenen v50 modifiyeli sorunsuz ve görünümü güzel olan yazılım hangisidir acaba. telin orjinalliğinin çok bozulmasını istemiyorum. sadece telefonumun daha kullanışlı hale gelmesini istiyorum.