Evd arkadasım pcden daha sağlıklı oluyor..arkadaşım 5800 için yazılımı ıllede pc den mi güncelleme yapacağız?telefondan yapamıyorum.versiyon degişmiyor 30.0.011 de takıldı kaldı illetli gibi
arkadasım öyle bir sorun bnde olmadı..v31 ile v40 ile kulaklık sesleride aynı..malesef geri dönme gibi bir şansn yoq..sende bi problem olmus olabilir..Sen tekrar v40'a güncelle sonra hard format at bi daha o zmn dene..eğer yine olmassa servise götür..2-3 gün önce telefondan yeni versiyon yükledim(5800 v40).. hard formatta yaptım.. ahize sesi boğuk gelmeye başladı, kulaklık seside düştü, v31 tekrar geçme imkanım var mı? daha önce firmware düşürme deneyen var mı?
ark bende format atıp güncelledim. ahize sesi güncellemeden sonra kısık geliyo ama sen onu arama yaparken ses düğmelerinden yükseltebiliyorsun. benim ki de öyleydi bu şekilde düzelttim.
boğuk dedim kısık demedim..arkadasım öyle bir sorun bnde olmadı..v31 ile v40 ile kulaklık sesleride aynı..malesef geri dönme gibi bir şansn yoq..sende bi problem olmus olabilir..Sen tekrar v40'a güncelle sonra hard format at bi daha o zmn dene..eğer yine olmassa servise götür..
Sahsen bn radyoyu hiç denemedim vede radyo bana lazm olmuoyor ama bazı arkadaslar sorun yasamıslar..evd onunla tekrar güncelleyebilirsin..biliyorum onuboğuk dedim kısık demedim..
--------------- Ekleme ---------------
radyo artalanda çalarken, kanal değişirken donma yaşadın mı hiç? v40 ı nasıl tekrar kuracagım ki? phoenix le oluyor mu tekrar işlemi?
arkadslar kaynamasın benim sorunnadircim arama menüsünde hani google filan varya ordan kablosuz ağı ayarlayamıyoprmuyuz direk avea intrnet den arıyo ve kontor gidiyo ..bi çaresi varmıdır ?
sadece nadir e sormuyorum bilen arkads yardımcı olursa sevinirimarkadslar kaynamasın benim sorunsadece nadir e sormuyorum bilen arkads yardımcı olursa sevinirim
Sen direq nadir abi diyince bn cvp hakkını ona bırakmıstımarkadslar kaynamasın benim sorunsadece nadir e sormuyorum bilen arkads yardımcı olursa sevinirim
ayarlar-bağlantı-hedefler-internete gir ordan avea interneti sil wlanını kaydet ve önceliği ona vr öyle dene..