5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bana 5800 da calısan adobe reader programı lasım

--------------- Ekleme ---------------

yada temel paketi lasım programın

serf_acun

Üye
çok güzel bi çalışma grçekten .şu an yeni çıkan nokia n97 v21.0.045 yeni firmware aynı yollamı yapacağız??bu konuda biraz açıklayıcı bilgi verirmisin dostum teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ilk sayfadaki 9.cu mesajda nemesisle kodlar var onları değiştir..nsu ile güncelle..

lookyourdamage

Üye
Arkadaşlar 5530'um var telefonda bilgisayardan attıgım videoları izleyemiyorum desteklemiyor diyor ama attıgım videolar mp4 ve telefon mp4 açması lazım yardımcı olurmusunuz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pc suite ile at formatı değiştirerek atar o..

gsad

Üye
arkadaşlar dün servise getirip telefona navigasyon yüklettim haritalar geldi telefona fakat zonguldak felan haritada yok ayrıca adam ücretsiz navigasyon yapamayacağımı söyledi bu doğru mu bi de wireless olmayan yerde ücretsiz navigasyon nasıl yapabilirim ki yardımcı olur musunuz

sertacksk

sertacksk

Üye
arkadslar telefonda kulaklık ve hoparlör olarak en güzel sesi nasıl veriyor yani ekolayzer ayarlarınız nasıl ..müzik kulağı iyi olan bi arakds söyleyebilir mi ? ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bass yükseltici daha iyi veriyor sesi..

sertacksk

sertacksk

Üye
programmıdır o nadir varsa linkini söyleyebiilirmisin

sory anladım demek istedigini

aliçoooo

aliçoooo

Üye
aliço kardeş hangi harita programı kullanıyosun. ben uyduya bağlanmakta çok zorlanıyorum bazen. n drive garmin5 maps 3.1 kurulu şuanda. bide şarj dayanmıyor bana. sabah şarjdan çekiyom gece 12 de bitiyor. yarım saat gps ya en fazla 1 saat telle görüştüm mesela bugün. başka bişey yapmadım. telefon aha yeni. ilk aldığımda 14 saat şajda yaptım. seninki nasıl?
Bn harita için ayrı bir progrm kullanmıorum kullanırsmda kendi programı bnm ihtiyacımı karsılıyor..genelde arkadaslrmn fln yanında kullanıorum xD bnm sarzm 2 gün gidiyor..kullndığmda abartısız gnde 6 saat uyuyorum vede geri kln zmnlrda hep msjlasıyorum..+ müzikde dinliorum..çok mzk dnlrm..genelde 1,5 gün gidiyor bna..ayrıca telefonu 16 saat sarzada koymadm ztn koymayda grq yoq..hazır gönderiliyor ztn..

beyler n97 nin yeni versiyonu geldi telefonlardan cok anlamam versiyonu yükselttim telefonda kendim aldıgımda facebook ve youtube yüklüydü versiyon yükseltince silindi forumdan indirip tekrar kurdum. ama ana ekrandaki seceneklerde icerik ekle diyince facebook ve youtube görünmüyor. seceneklere tekrar nası getirebilirim. diger sorunumda

yine ana ekranda secenekler numaratör rehber seklinde olan görüntüyü telin kendi temasıyla su hale getirmemiz mümkünmü bide son versiyonu hacklemek mümkünmü simdiden herkez

yeni versiyon da arka plan siyah alttaki buton lar gri olmus tamamen siyah yapabilme gibi bi olanak varmı?
Arkadasm n97 hakkında peq bi bilgm yoq ayrıca peq kullanmadm arada sırada kullandm...ilk srn hakkda blgm yok ama o numaratör telefon sekilleri 5800 ve 5530 a uyarlı n97 de görmedm ama temayla oluo olabilir..ayrıca o kople siyah olması içinde yine tema ile çözeblrsn..peq yrdmcı olamadm kardes ama k.baqma elimden gelen bu kdr..

toligargala

toligargala

Üye
arkadaşlar 5800 için metal kasayı nerden bulabilirim nadir abi bi bilgin varmı bu konuda

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
metal kasa derken kılıf mı?

toligargala

toligargala

Üye
yok nadir abi 5800 navigasyon serisinin kasası

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zor be gittigidiyor'a bir bak istersen..

toligargala

toligargala

Üye
tmm sağol nadir abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

sedatsemii

sedatsemii

Üye
arkadaşım 5800 için yazılımı ıllede pc den mi güncelleme yapacağız?telefondan yapamıyorum.versiyon degişmiyor 30.0.011 de takıldı kaldı illetli gibi

sertacksk

sertacksk

Üye
nadircim arama menüsünde hani google filan varya ordan kablosuz ağı ayarlayamıyoprmuyuz direk avea intrnet den arıyo ve kontor gidiyo ..bi çaresi varmıdır ?

yunusandgs

Üye
Ben herşeyi denedim şimdi bu phonexi denicem benim telefonum kırmızı çizgili Rm 356 express music benim telefonuma uygn data programı hangisi benmi yanlıs okumşm nerden blcam bunları ?

procadixxx

Üye
teşekkürler