5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

gercekgun

gercekgun

Üye
2-3 gün önce telefondan yeni versiyon yükledim(5800 v40).. hard formatta yaptım.. ahize sesi boğuk gelmeye başladı, kulaklık seside düştü, v31 tekrar geçme imkanım var mı? daha önce firmware düşürme deneyen var mı?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkadaşım 5800 için yazılımı ıllede pc den mi güncelleme yapacağız?telefondan yapamıyorum.versiyon degişmiyor 30.0.011 de takıldı kaldı illetli gibi
Evd arkadasım pcden daha sağlıklı oluyor..

ispirizm

ispirizm

Üye
ark bende format atıp güncelledim. ahize sesi güncellemeden sonra kısık geliyo ama sen onu arama yaparken ses düğmelerinden yükseltebiliyorsun. benim ki de öyleydi bu şekilde düzelttim.

yunusandgs

Üye
Ben herşeyi denedim şimdi bu phonexi denicem benim telefonum kırmızı çizgili Rm 356 express music benim telefonuma uygn data programı hangisi benmi yanlıs okumşm nerden blcam bunları

aliçoooo

aliçoooo

Üye
2-3 gün önce telefondan yeni versiyon yükledim(5800 v40).. hard formatta yaptım.. ahize sesi boğuk gelmeye başladı, kulaklık seside düştü, v31 tekrar geçme imkanım var mı? daha önce firmware düşürme deneyen var mı?
arkadasım öyle bir sorun bnde olmadı..v31 ile v40 ile kulaklık sesleride aynı..malesef geri dönme gibi bir şansn yoq..sende bi problem olmus olabilir..Sen tekrar v40'a güncelle sonra hard format at bi daha o zmn dene..eğer yine olmassa servise götür..

gercekgun

gercekgun

Üye
ark bende format atıp güncelledim. ahize sesi güncellemeden sonra kısık geliyo ama sen onu arama yaparken ses düğmelerinden yükseltebiliyorsun. benim ki de öyleydi bu şekilde düzelttim.

biliyorum onu :) boğuk dedim kısık demedim..

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım öyle bir sorun bnde olmadı..v31 ile v40 ile kulaklık sesleride aynı..malesef geri dönme gibi bir şansn yoq..sende bi problem olmus olabilir..Sen tekrar v40'a güncelle sonra hard format at bi daha o zmn dene..eğer yine olmassa servise götür..

radyo artalanda çalarken, kanal değişirken donma yaşadın mı hiç? v40 ı nasıl tekrar kuracagım ki? phoenix le oluyor mu tekrar işlemi?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
biliyorum onu :) boğuk dedim kısık demedim..

--------------- Ekleme ---------------

radyo artalanda çalarken, kanal değişirken donma yaşadın mı hiç? v40 ı nasıl tekrar kuracagım ki? phoenix le oluyor mu tekrar işlemi?
Sahsen bn radyoyu hiç denemedim vede radyo bana lazm olmuoyor ama bazı arkadaslar sorun yasamıslar..evd onunla tekrar güncelleyebilirsin..

sertacksk

sertacksk

Üye
nadircim arama menüsünde hani google filan varya ordan kablosuz ağı ayarlayamıyoprmuyuz direk avea intrnet den arıyo ve kontor gidiyo ..bi çaresi varmıdır ?
arkadslar kaynamasın benim sorun :ehesadece nadir e sormuyorum bilen arkads yardımcı olursa sevinirim

gercekgun

gercekgun

Üye
arkadslar kaynamasın benim sorun :ehesadece nadir e sormuyorum bilen arkads yardımcı olursa sevinirim

internet ayarlarında öncelik seçme var..1. öncelik wlan seçili bende.. webde sorun çıkmıyor..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Sen direq nadir abi diyince bn cvp hakkını ona bırakmıstım :)ayarlar-bağlantı-hedefler-internete gir ordan avea interneti sil wlanını kaydet ve önceliği ona vr öyle dene..

sertacksk

sertacksk

Üye
EYWALLAAAAH kardeşim yaa :oke:
DH hikaye MC şahane :ehe

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Ö.değil..

vj_sinan

vj_sinan

Üye
Sa arkdaşlar bi sorum olacak fotoğraf ve video çekiyoruz ama bn mesela GALERİ > görüntü ve vid.> klasöründe sadece resimlerin gözükmesini yapmak istiyorum böyle bi imkanımız varmı
bide klasörü açtığımızda ufak resimlerini gösteriyo ya bazen o resimleri göstermiyo şekil gösteriyo o neden olabilir ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orda değişiklik yapamazsın..öyle gösteriyor..

yunusandgs

Üye
5800 için son firmwire yazan linkler ölü kardeş napcaz nerden indircez bunu ?

sertacksk

sertacksk

Üye
5530 a yeni yazılım atan güncelleyen yorumlarını paylaşabilirmi ilk versiyondan neler degişmiş ne gibi farklar vardır ??atmak da yarar varmıdır şu an sorunsuz da ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncellemede her zaman fayda vardır..

Arif00

Üye
bi sorum olacakttı nadir abi ben telefondan internete girdiğim zaman bazen hemen bazen biraz zaman gectikten sonra internet kendiliğinden kapanıyor veri şeyinnide senin dedğin gibi sınırsız yaptım ama hala atıyor ???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynı sorun bende de var..büyük ihtimalle modem ayarlarından..

e-ceylan

Üye
Merhaba arkadaşlar, 5800 v40 sürümü için hellox çıktımı, çıktıysa linki verebilirmisiniz, teşekkürler, kolay gelsin