Bn harita için ayrı bir progrm kullanmıorum kullanırsmda kendi programı bnm ihtiyacımı karsılıyor..genelde arkadaslrmn fln yanında kullanıorum xD bnm sarzm 2 gün gidiyor..kullndığmda abartısız gnde 6 saat uyuyorum vede geri kln zmnlrda hep msjlasıyorum..+ müzikde dinliorum..çok mzk dnlrm..genelde 1,5 gün gidiyor bna..ayrıca telefonu 16 saat sarzada koymadm ztn koymayda grq yoq..hazır gönderiliyor ztn..aliço kardeş hangi harita programı kullanıyosun. ben uyduya bağlanmakta çok zorlanıyorum bazen. n drive garmin5 maps 3.1 kurulu şuanda. bide şarj dayanmıyor bana. sabah şarjdan çekiyom gece 12 de bitiyor. yarım saat gps ya en fazla 1 saat telle görüştüm mesela bugün. başka bişey yapmadım. telefon aha yeni. ilk aldığımda 14 saat şajda yaptım. seninki nasıl?
Arkadasm n97 hakkında peq bi bilgm yoq ayrıca peq kullanmadm arada sırada kullandm...ilk srn hakkda blgm yok ama o numaratör telefon sekilleri 5800 ve 5530 a uyarlı n97 de görmedm ama temayla oluo olabilir..ayrıca o kople siyah olması içinde yine tema ile çözeblrsn..peq yrdmcı olamadm kardes ama k.baqma elimden gelen bu kdr..beyler n97 nin yeni versiyonu geldi telefonlardan cok anlamam versiyonu yükselttim telefonda kendim aldıgımda facebook ve youtube yüklüydü versiyon yükseltince silindi forumdan indirip tekrar kurdum. ama ana ekrandaki seceneklerde icerik ekle diyince facebook ve youtube görünmüyor. seceneklere tekrar nası getirebilirim. diger sorunumda
yine ana ekranda secenekler numaratör rehber seklinde olan görüntüyü telin kendi temasıyla su hale getirmemizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmümkünmü bide son versiyonu hacklemek mümkünmü simdiden herkez
--------------- Ekleme ---------------
yeni versiyon da arka plan siyah alttaki buton lar gri olmus tamamen siyah yapabilme gibi bi olanak varmı?