cabbar007
Üye
derdin neyokmu sevabına iki satır yazı yazıcak
derdin neyokmu sevabına iki satır yazı yazıcak
yazık be kardeşim 30ytl veriyorsunuz pekala yapılıyo bilgisayardan sadece biraz araştırmacı ve azimli olmak gerek forumda nasıl yapılacağı konusunda da o kadar anlatıldı yani ne diyim başka

30 tl mi yuh be ne çok almışlar öyle..

ben settifika için üye oldum sertifikam gelince Nokia.Maps.v3.01.2602.s60v5.SymbianOS9.4evet web tarayıcısı youtube ve facebook gibi sitelerden video seyredebiliyorsun..
n97mini telefonum var yurtdışından getirdim..türkçe yapmak istiyorum. rm555.. navifirm den gerekli dosyalara baktığımda bikaç tane var hangisini yüklemem lazım?.. rm555 emea turkey qw cb(0585088) altında aynısı var yine..sonra qw garnet(0585117) altında yine aynısı var..white olanı var (0591947)..iyice öğrenmeden yapmak istemiyorum..pc ye hiç nokia pc suite kurmadım..phoneix ve gerekli dosyalar(navifirmden) yüklediğim zaman yeterli olurmu.yardımlarınız için teşekkürler

tabii oluruz..gerçi sitede bir sürü anlatımı var..ben settifika için üye oldum sertifikam gelince Nokia.Maps.v3.01.2602.s60v5.SymbianOS9.4
ü nasıl setifikalayabilirim yardımcı olurmusunuz
ister...![]()
daha gelmedi sertifikam ama istemedi yükledi beyfendi çok iyi süper hoşuma gitti ama bi sorum var youtube de vidyo izlerken tam ekran nasıl yapıcam sertifika istemiyor..direk yüklüyorsun..bu sertifika yapmak beni biras aşıyo arkadaşlar bunun başka yolu yokmu skyfireyi yükleyemiyorum