5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
o konuda araştırmalarım sürüyo çünkü ben de navi koduyla yaptım ama hala sınırsız yapamadım. bi gelişme olursa haberdar ederim seni.

ersera

Üye
teşekkürler

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
lafı bile olmaz severek yapıyoruz :)

by_sensei

Üye
Gerçekten ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SİZE...
TELEFONUM SÜPPPEEERRRR OLDUUUU YANİ...
EMEĞİ GEÇEN HERKEZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..!
EMEĞİNİZE SAĞLIK... :)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
güle güle kullan kardeşim. herhangi bir sorunun olursa biz yine burdayız :islik

by_sensei

Üye
bi sorunum var ! ! !

5530 um var...
birisi beni aradığında ben cevapla tuşuna bastığım anda kapanıyo telefonum.
ya da ben birini aradığımda arama tuşuna bastığım anda kapanıyo telefonum.
bunun sebebi nedir ya :(

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
sorun yazılımdan kaynaklanıyor olabilir. en son sürüm yüklüyse hard format at

by_sensei

Üye
Nette bi araştırma yaptım ve şu yazıyı buldum ;
"""Arama yaparken tel kapanma yapıyorsa uı flexi kontrol edelim flexin kafesin üzerine gelen kısmı (on offun altındaki kafes) flexi kesiyor ve elektriksel hataya neden oluyor.

Çözümü : flexi değiştiriyoruz ve kafesin üstüne sünger yapıştırıyoruz bu kadar basit"""

Ve Hiç Bi Şey Anlamadım Desem Yalan Olmaz Yani.Filex ne ?
nereye sünger yapıştırıcam_?
bunu ben yapabilir miyim ?
ya manita arayıp duruyo telefonu benim kapattığımı zannediyo deli oldum ya. . .
ACİLLL YARDIM :)))

--------------- Ekleme ---------------

Hard Format'ı Nasıl Atıcam Peki _?

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
donanımsal bir sorunsa sen yapamazsın servise götürmeni öneririm. hard formatı istersen bir dene sorun yne çözülmüyorsa drek servise götür.. donanımsal problemlerde sen müdahale edersen garanti dışı bırakırsın o yüzden en garanti yolu servise götürmen olur.

by_sensei

Üye
hard format'ı nasıl atıcam peki ?

son çare onu deniycem artık o da olmazsa dediğin gibi serviss

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
telefon kapalıyken yeşl tuş kırmızı tuş kamera tuşuna basılı tutarak açma tuşuna bas telefn tarih saat flan sorana kadar basılı tut..

nss ile product kodunu değiştir navi kodunu kullanabilirsin. sonra software updaterdan tekrar dene. yne bulmuyorsa phnx ile güncellersin.

warhacker

warhacker

Üye
telefon kapalıyken yeşl tuş kırmızı tuş kamera tuşuna basılı tutarak açma tuşuna bas telefn tarih saat flan sorana kadar basılı tut..

nss ile product kodunu değiştir navi kodunu kullanabilirsin. sonra software updaterdan tekrar dene. yne bulmuyorsa phnx ile güncellersin.

Nss falan yazmıssında bunun ıcın boyle ayrıntılı anlatım falan varmı? Varsa Link Verirsen Çok İyi Olur...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın Gökhan sen de baya yardımcı olmuşsun..bu gidişle siz bayrağı alacaksınız..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
abi zaten yoğunsun bugüne kadar epey başını ağrıttım hala da bişey olursa sana geliyorum azıcık yükünü hafifletebiliyorsam ne mutlu bana... severek yapıyorum bir de maxi ailesiyle olmak güzel :D

mesajlarım takıldı 412de :S

korayharman

korayharman

Üye
günaydınlar herkeze :)

warhacker

warhacker

Üye
ya nadir abi ben herşeyi yaptım suan da hangi product codu kullanıyım cıkaramadım

5800 için en son firmware
1.

NOKIA 5800XM RM-356 Dil Kodları
0559083 Euro2 Turkey Red
0559373 Euro2 Turkey Blue
0573741 Euro2 Turkey Black
0579269 Euro2 Turkey Red
0587676 Euro2 Turkey Navi
0579270 Euro2 Turkey Blue = nss de yazan benim product code um buymus hangisiyle değiştiriyim telefon rengı mavi bu blue red black ona göre mi sececez ben hangisiyle değiştiriyim yani direk software updater ı actıgımda cıksın guncelleme ona gore hangısını dersenız yazıcam oraya program beklıyor.

Not:bu v40 ta yeni gelen özelliklerde kinetik ve ev ekranı falan yazıyordu ram de artmısmı daha ıyı oyun performansı ıcın veya 3D ozellıgı gelısmısmı ben su omnia oyunu falan yukledım ama acayıp takılıyordu takılmadan oynamamız mumkun olacakmı acaba :)

Şimdiden Teşekkürler

korayharman

korayharman

Üye
0587676 Euro2 Turkey Navi

bu kodu kullanırsan navigasyon programın sınırsız oluyor bende bu kodu kullanıyorum kinetic scrolling eklendi ev teması değiştirildi ama diğer konular hakkında daha net bir bilgim yok