Nadir
Emekli Yönetici
ilk sayfada anlattım..nerden bulcazz....
ilk sayfada anlattım..nerden bulcazz....
ilk sayfada anlattım..
neyi deneyen var mı?5800 a deneyen war mı telefona zarar falan wermıyor dimi
bide yüklediğimzde bilgiler siliniyor mu??
ben kurdum va bazen ihtiyacım olduğu zamanda kullanıyorumarkadaşlar bu garmin i kuran ve kullanan varsa lütfen bana yardımcı olsun [email protected] eklerseniz sevinirim lütfen yardım
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-5800-xpressmusic-garmin-kurulumu-240732.html burda anlatımı var..sen bilirsin..gps yi kullanacaksan,navigasyonu seviyorsan değiştirme derim..değiştirmezsen de bir zararı olmaz..nadir abi sorunun büyük bi kızmı halloldu nss ile navi kodunu kaydettm şimdi güncelleme yapıcam ama bnm telefon red ondan sonra orijinal kodu tekrar yazayımmı yani navi kaydettikya güncellemedn sonra tekrar eski kode yazayımmı
telefonu fabrika ayarlarına döndürür..yani soft formattır..birde abi güncelleme yaptıktan sonra *#7078# böyle bu kod vardı galiba o ne işe yarıyor
kardeş bu opera mini 5 beta ile video izleye biliyomusun peki
telefon kapalıyken ekranın ortasındaki yeşil,kırmızı ve yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun bunlara basılı tutup açma-kapama düğmesine basıyorsun sana yer tarih soularını sorarsa oldu demektir..o özellikkleri kullanmak için hangi formatı yapmalıyım hardmı soft mu??? ayrıca hard format atmam gerekiyosa hard format nasıl atılıyorr