5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senden de razı olsun canım..

salam31

Üye
5800 a deneyen war mı telefona zarar falan wermıyor dimi
bide yüklediğimzde bilgiler siliniyor mu??

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
bana da kurabilirmisin team weawer den

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet kendi telefonum varken kaç defa kurdum kaldırdım..

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
bi yadım etseniz bana team weavwer den yapabilirmisinz ? please

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
msn uzaktan yardımı bilirsin buda onun gibi bişe benim pc ye bağlanıp kontrol edbilirsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uzaktan yardım deseydin anlardım neyse linki verdim..yapamazsan yardım ederim..sen dosyaları indir..

Arif00

Üye
nadir abi sorunun büyük bi kızmı halloldu nss ile navi kodunu kaydettm şimdi güncelleme yapıcam ama bnm telefon red ondan sonra orijinal kodu tekrar yazayımmı yani navi kaydettikya güncellemedn sonra tekrar eski kode yazayımmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir abi sorunun büyük bi kızmı halloldu nss ile navi kodunu kaydettm şimdi güncelleme yapıcam ama bnm telefon red ondan sonra orijinal kodu tekrar yazayımmı yani navi kaydettikya güncellemedn sonra tekrar eski kode yazayımmı
sen bilirsin..gps yi kullanacaksan,navigasyonu seviyorsan değiştirme derim..değiştirmezsen de bir zararı olmaz..

Arif00

Üye
birde abi güncelleme yaptıktan sonra *#7078# böyle bu kod vardı galiba o ne işe yarıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Arif00

Üye
o özellikkleri kullanmak için hangi formatı yapmalıyım hardmı soft mu??? ayrıca hard format atmam gerekiyosa hard format nasıl atılıyorr

puma_puma

Üye
kardeş bu opera mini 5 beta ile video izleye biliyomusun peki

Dostum biraz geç gördüm mesajını evet youtubeden izleniyor video
izlemek istediğin videonun sayfasına girince "Watch Video" link i görüceksin ona tıkladığın tam ekran izleniyor video
face den denemedim ama ondanda izleniyordur yuksek ihtimalle

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
bu siteyi bu club ı seviyorum yauw :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o özellikkleri kullanmak için hangi formatı yapmalıyım hardmı soft mu??? ayrıca hard format atmam gerekiyosa hard format nasıl atılıyorr
telefon kapalıyken ekranın ortasındaki yeşil,kırmızı ve yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun bunlara basılı tutup açma-kapama düğmesine basıyorsun sana yer tarih soularını sorarsa oldu demektir..