5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ondada böyle bir hata aldım..ama sanırım Yeni Güncelleme Yok Anlamında birşey herhalde :S Ne yapmam Lazım ??

Merhaba python için module pack eklentılerını nerden yukleyebılırım yardım edermısınız

yaa v40 güncellemeyi bulmuyo nokia sfwr updater
aliçoo ilk sayfada nemesis suite ile dil kodunu navi yap sonra güncelle..
serkan arkadaşım bir arkadaş symbian destekde vermişti sanki..
gtr5000 arkadaşım sende aliçoo gibi yapacaksın..

vasili16

vasili16

Üye
nadir abi ne yaptıysam bağlantı kesildi diyo

yfscvs

Üye
bilgisyar kullanmadan güncellemeyi direk telefondan yapmak mümkün mü??

Utku

Utku

Üye
nadir saol

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Nadir abi Aygıtı bulamıyor :S Büyütece basıorum ama 3-4 saniye bekleyip hiçbirşey çıkmıor..Bilgisayarım windows 7 işletim sistemli..Ne Yapmam Lazım Acaba..Tüm ovi suit,pc suit fln onları kaldırsam işe yarar mı ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir abi Aygıtı bulamıyor :S Büyütece basıorum ama 3-4 saniye bekleyip hiçbirşey çıkmıor..Bilgisayarım windows 7 işletim sistemli..Ne Yapmam Lazım Acaba..Tüm ovi suit,pc suit fln onları kaldırsam işe yarar mı ??
görev yöneticidsinden pc suite ile ilgili çalışan ne varsa kapat..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Abi bn herseyi sonlandırıorum ama ordaki "NclMSBTSrv.exe var onu sonlandırıorum az sonra yine kendi kendiliğine acılıor..vede bu şekildykende deniorum ama yinede bulamıyor aygıtı :S

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
Sıkıntılar üst üste noluyor bilmiyorum...
Telefona v40 yükledik, hafıza kartını biçimlendirdim ama hafıza kartına geri yüklemede hatalarla karşılaştım.. Ve o kadar aradım bulamadım, Hafıza Kartı Ayarlarına nerden giriyorduk?Sinirden felan herşey karıştı...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uff bende sıkıldım yaa..

vasili16

vasili16

Üye
nadir abinin dediği gibi görev yöneticisinden nokia ile ilgili herşeyi sonlandırdım oldu ama önce masa üstündeki pc suitle ilgili herşeyi kapatmak gerekiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet pc suite ile ilgili olanları dedim zaten..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Ne yapmam Lazım Nadir abi :(

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Tmm..Şimdi Baska bir pcde deniyorum..o pcde ne ovi suit var ne pc suit fln hiç bişey yok..sadece nemessi yüklücem ve deniyeceğim

--------------- Ekleme ---------------

Nadir abi nemessisi yüklerken 5 secenek gelio..virtual USB device fln fln bn ordan hangisi seçmem gerekiyor..belki orda hata yapıo olabilirim..bn nemessis USB multi flshiting deviceyi secmistim :S

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
Garip bir sorun,
CardReader da hafıza kartını okutamadığımdan telefoncuya götürüp hafıza kartını biçimlendirttim.. Hafıza kartını tele takıncada telde donma olduğundan dolayı format atamamıştım telden..
Şimdi hafıza kartını taktım, içine tüm aldığım verileri kopyaladım ama olduğu gibi değil.. Hafıza kartında olan mesajlar bulunmuyor, yada galerideki klasörler yok..

Ayrıca şunuda söyliyim, PC Suite dende yedek almıştım, geri yükleme yaptım ama mesajlarım gelmedi... Klasörler bölümünde önemli mesajlarım vardı.. Yardım edebilirmisiniz???

Telefondan hafıza kartı ayarlarına nerden giriyoruz birde...

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Nadir abi bn bu navifırm deki v40'ın euro 2 turkey blue kodunu yazsam olur mu ?? bnm telefonum mavi renklide o yzdn :S

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
nadir abi bende cevap bekliyorum...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Garip bir sorun,
CardReader da hafıza kartını okutamadığımdan telefoncuya götürüp hafıza kartını biçimlendirttim.. Hafıza kartını tele takıncada telde donma olduğundan dolayı format atamamıştım telden..
Şimdi hafıza kartını taktım, içine tüm aldığım verileri kopyaladım ama olduğu gibi değil.. Hafıza kartında olan mesajlar bulunmuyor, yada galerideki klasörler yok..

Ayrıca şunuda söyliyim, PC Suite dende yedek almıştım, geri yükleme yaptım ama mesajlarım gelmedi... Klasörler bölümünde önemli mesajlarım vardı.. Yardım edebilirmisiniz???

Telefondan hafıza kartı ayarlarına nerden giriyoruz birde...
telefondan hafıza kartı ayarlarına uygulamalardaki dosya yöneticisinden bakabilirsin..diğer soruları bilmiyorum bilen arkadaşlar cevap verirler..