5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kelleci0142

kelleci0142

Üye
arkadaşlar ben 5530 RGO ve EXE dosyalarını açacak bir program bulamadım bulduklarımı ise yükleyemedim bir türlü ya desteklenmiyor yada sertifika hatası diyor ne yapabilirim bi yardım lütfenn

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben 5530 RGO ve EXE dosyalarını açacak bir program bulamadım bulduklarımı ise yükleyemedim bir türlü ya desteklenmiyor yada sertifika hatası diyor ne yapabilirim bi yardım lütfenn
exe dosyasını açacak program telefonda yok..rgo kitap uzantısı o da çıkmadı daha..

Arif00

Üye
nadir abi ben bu yeni güncellemeyi kuramadım software updaterle yapayım dedim en son sürüm mevcut dedi ama sürüm v31 görmedi sonra o nss yi indirdim aama ondan sonra o sağ üstteki mercek işaretine tıklıyorum hiç bir şey gelmiyoo lütfen yardımcı olurmusun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir abi ben bu yeni güncellemeyi kuramadım software updaterle yapayım dedim en son sürüm mevcut dedi ama sürüm v31 görmedi sonra o nss yi indirdim aama ondan sonra o sağ üstteki mercek işaretine tıklıyorum hiç bir şey gelmiyoo lütfen yardımcı olurmusun
nemesisi çalıştırınca nokia pc suite ile ilgili çalışan programları görev yöneticisinden kapat..sonra dil kodunu değiştirip güncelle..

Arif00

Üye
Abi Kapadım Süiteyi Falan ama o merceğe tıkladığımda bir kaç saniye bekliyorr sonra hiç bir şey cıkmıyo demek istediğim bu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi Kapadım Süiteyi Falan ama o merceğe tıkladığımda bir kaç saniye bekliyorr sonra hiç bir şey cıkmıyo demek istediğim bu
ne dediğini anlıyorum ben de onun için çabalıyorum..pc yi yeniden başlat..

Arif00

Üye
başlattım olmadı :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım başka bir usb de dene..nemesis böyle hatalar verir ama sonra çalışır..genellikle pc suite in arkada çalışan servisleri nedeniyle hata verir..

Arif00

Üye
abi bunlardan başka teli güncelleyebileceğim bi program varmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ovi suite var ve phoenix var..ilk sayfada phonenix var..

puma_puma

Üye
Arkadaşlar benim 5800 web sayfası bazı siteerde kapanıyordu

operana 5 mini beta 2 kurdum saatlerce nette dolaştım hiç bi şekilde atmadı, özellikle attığını bildiğim sitelere girdim yinede sorun olmadı, eğer aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar var ise
operana 5 mini beta 2 kurup denemelerini öneririm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim 5800 web sayfası bazı siteerde kapanıyordu

operana 5 mini beta 2 kurdum saatlerce nette dolaştım hiç bi şekilde atmadı, özellikle attığını bildiğim sitelere girdim yinede sorun olmadı, eğer aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar var ise
operana 5 mini beta 2 kurup denemelerini öneririm
sağolasın...

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
kardeş bu opera mini 5 beta ile video izleye biliyomusun peki

buraking_26

Üye
arkadaşlar telefondan bir türlü güncelleme yapamıyorum hep eski versiyonu buluyor işletim sistemim windows 7 herşeyi denedim ama olmuyor.Wi-fi ile de deniyorum güncelleme yok diyor ne yapmam gerek bir yardımcı olumusunuz.

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
arkadaşlar bu garmin i kuran ve kullanan varsa lütfen bana yardımcı olsun [email protected] eklerseniz sevinirim lütfen yardım

musty38

musty38

Üye
arkadaşlar telefondan bir türlü güncelleme yapamıyorum hep eski versiyonu buluyor işletim sistemim windows 7 herşeyi denedim ama olmuyor.Wi-fi ile de deniyorum güncelleme yok diyor ne yapmam gerek bir yardımcı olumusunuz.
arkadaşım nemesis proğramıyla dil kodunu değiş öyle güncelle

buraking_26

Üye
nerden bulcazz....