hafıza kartında private diye bir klasörde olur ama tam adı ne bilemiyorum..
amacım yardım etmek birkaç şey sorup söyliyeceğim;ya lütfen yardım edinn bi sürü dosya var kuramadm
ancak java oyunlarda jarlı dosyayı winrar kendi açtığı için çok fazla dosya varmış gibi görür ve bu arkadaşımız gibi ne yapacağını şaşırır en kolay yol ve anlaşılır yöntem java oyun ya da programlarda jar dosyasını telefona atıp ordan yüklemek diye düşünüyorum..Nadir abi bi sıkıntım var yine..
az önce Digia web browser adında bir web tarayıcı yükledim telefona... Hafıza kartına daha doğrusu.. Açtım dolanıyordumki tel dondu kapatıp açtım açılmıyor, hafıza kartını çıkartıp açtım açıldı, hafıza kartını takınca donuyor...
Biçimlendirme haricinde bir çözüm yolu bulabilirmiyiz?
--------------- Ekleme ---------------
birde bi şekilde yüklü programlara ulaşmaya çalıştım fakat digia'yı bulamıyorum...

YouTube - Nokia 5800 Car Crash Test Video bunu yapanlar aptalmı arkadaşlar sizce![]()
x-plore'da msjların olduğu klasörü hatırlayabilsem :S ordan çekme şansımız olabilr belki ama malesef hatırlayamıyorum![]()
ilk sayfada anllatım..phoenix ile yapacaksın..5530 güncelliyemiyorum yardım edin..
şuanki versiyon 10.0.050 özel sürüm olarak gösteriyor ve nokia software dan güncelle dediğimde cihazınız zaten güncel diyor güncellemiyor nasıl güncelliyebilirim mesaj yazarken kasma yapıyor güncelleyince düzelir diyorlar o yüzden güncellemek istiyorum
son cıkan guncelleme senin kulandıgınArkadaşlar Merhaba ben 5800XM Kullanıcısıyımda Şuanda Telefonumda 31.0.101 Sürümü var 16.09.2009 tarihli. Bu son çıkan güncelleme mi yoksa bu tarihten sonra çıkan güncelleme oldumu?
son cıkan guncelleme senin kulandıgın
yardımcı oldugumu sewindimSağol Sehzade Dostum Teşekkür Ederim.