5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hangi oyunu yüklemeye çalışıyorsun linkini verir misin hemen yardımcı olym

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
sana bahsettiğim olay işte. oyun jar formatlı yani java bir oyun. indirdiğin dosayayı hafıza kartına olduğu gibi at (zipli/rarlı dosya gibi görünür açmadan olduğu gibi atman gerekiyor)telefondan attığın klasörden uygulamayı aç yüklemeye başlar.

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
hafıza kartında private diye bir klasörde olur ama tam adı ne bilemiyorum..

o klasörde ne bulunuyor abi?? yani yüklediğim programmı??

ya lütfen yardım edinn bi sürü dosya var kuramadm
amacım yardım etmek birkaç şey sorup söyliyeceğim;

Telefon ile gelen cd de bulunan Nokia Ovi Suite programını yada Nokia PC Suite programı bilgisayarında kurulumu?
Eğer kuruluysa telefonunu USB üzerinden bilgisayara bağla.. Bağladıktan sonra o iki programın herhangi birini aç ve telefonun pc ile bağlantısını gördükten sonra indirdiğin .jar dosyanı çift tıklayarak aç.. Yüklensinmi diye soru Sorar Evet Yada TİK tuşuna basarsın, sonrasındaki işlemler telefon üzerinden yapılmaktadır, Aynı şekilde ordan devam edersin, yüklencek bölümü seçer yüklemeye başlarsın... Ve yükleme bölümü tamamlandıktan sonra oyun yada programın telefonuna kurulmuş olur... Eğer yüklemeye başlarken Seltifika Hatası diye birşey karşına gelirse arama bölümünü kullanabilirsin.. Birkaç yöntemi var çözmek için...

Umarım anlatımım işe yarar... Kolay gelsin...

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
tabiki işe yarar MJoRaYuLuN emeğine sağlık :oke: ancak java oyunlarda jarlı dosyayı winrar kendi açtığı için çok fazla dosya varmış gibi görür ve bu arkadaşımız gibi ne yapacağını şaşırır en kolay yol ve anlaşılır yöntem java oyun ya da programlarda jar dosyasını telefona atıp ordan yüklemek diye düşünüyorum..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
Nadir abi bi sıkıntım var yine..
az önce Digia web browser adında bir web tarayıcı yükledim telefona... Hafıza kartına daha doğrusu.. Açtım dolanıyordumki tel dondu kapatıp açtım açılmıyor, hafıza kartını çıkartıp açtım açıldı, hafıza kartını takınca donuyor...
Biçimlendirme haricinde bir çözüm yolu bulabilirmiyiz?

--------------- Ekleme ---------------

birde bi şekilde yüklü programlara ulaşmaya çalıştım fakat digia'yı bulamıyorum...

bu sorunuma yardımcı olabilcek biri varmı acaba?

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
ya o sorunu okudum ama malesef bilgim olmadığı için yardımcı olamıyorum. biçimlendirmeden çözülmeyecek gibi görünüyor

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
bana sadece hafıza kartını biçimlendirmekte çözücek gibi görünmüyor... Mesajlar Bölümünde Klasörlerde, taslaklarda ve gelen ktusunda bazı önemli mesajlarım var, telefon hafızasınada taşıyamıyorum, sebebi nedir anlamadım, sadece 1 kez taşıyabildim, sonrasında hafıza değiştirdiğinde sormuyor bile... Bunun hakkında bilgin varmıdır peki?

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
msj ayarlarından telefon hafızasını seçtiğinde olmuyor mu?

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
işte olmuyor, taşınsınmı diye sormuyor... bu sadece bendemi oluyor bilmiyorum ama n95 tede öyleydi.. 1 kere taşıma dedikten sonra galiba bundan sonra taşıma olarak algılıyor...

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
hafıza kartına kopyladıktan sonra tekrar telefon hafızasına malesef atmıyor.. hafıza kartına kopyalarken mevcut olanlar saklansın mı gibi bir şey soruyo hatırladığım kadarıyla. ancak sakladığın zaman telefn hafızasnda kalır.

toligargala

toligargala

Üye
bunu yapanlar aptalmı arkadaşlar sizce:)

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
x-plore'da msjların olduğu klasörü hatırlayabilsem :S ordan çekme şansımız olabilr belki ama malesef hatırlayamıyorum :ağlarım:

YouTube - Nokia 5800 Car Crash Test Video bunu yapanlar aptalmı arkadaşlar sizce:)

paylaştığın için sağol ancak konunun yeri burası değil arkadaşım.

laodamass

Üye
5530 güncelliyemiyorum yardım edin..

şuanki versiyon 10.0.050 özel sürüm olarak gösteriyor ve nokia software dan güncelle dediğimde cihazınız zaten güncel diyor güncellemiyor nasıl güncelliyebilirim mesaj yazarken kasma yapıyor güncelleyince düzelir diyorlar o yüzden güncellemek istiyorum

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
x-plore'da msjların olduğu klasörü hatırlayabilsem :S ordan çekme şansımız olabilr belki ama malesef hatırlayamıyorum :ağlarım:

Yardımın için teşekkür ederim, belki nadir abi bişeler yapabilir yani yardım konusunda, birde onu dinleyelim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5530 güncelliyemiyorum yardım edin..

şuanki versiyon 10.0.050 özel sürüm olarak gösteriyor ve nokia software dan güncelle dediğimde cihazınız zaten güncel diyor güncellemiyor nasıl güncelliyebilirim mesaj yazarken kasma yapıyor güncelleyince düzelir diyorlar o yüzden güncellemek istiyorum
ilk sayfada anllatım..phoenix ile yapacaksın..

benim sana tavsiyem mjorayulun private klasöründeki klasörleri tek tek incele hangisi digia web ise onu sil düzelecektir..onu yapınca pc suite ile mesajlarını pc ye yedekle..

benim sana tavsiyem mjorayulun private klasöründeki klasörleri tek tek incele hangisi digia web ise onu sil düzelecektir..onu yapınca pc suite ile mesajlarını pc ye yedekle..

xbetterx

xbetterx

Üye
Arkadaşlar Merhaba ben 5800XM Kullanıcısıyımda Şuanda Telefonumda 31.0.101 Sürümü var 16.09.2009 tarihli. Bu son çıkan güncelleme mi yoksa bu tarihten sonra çıkan güncelleme oldumu?

Sehzade

Üye
Arkadaşlar Merhaba ben 5800XM Kullanıcısıyımda Şuanda Telefonumda 31.0.101 Sürümü var 16.09.2009 tarihli. Bu son çıkan güncelleme mi yoksa bu tarihten sonra çıkan güncelleme oldumu?
son cıkan guncelleme senin kulandıgın