5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Sehzade

Üye
nadir hocam ben birşey sormak istiyorum telefonumun koruma camında çiziklik var servise göndersem değişim olurmu olursa kaç para olur(koruma camı iç cam değil)
servise gondersen degisirler ama para alırlar onuda servise sorman lazım fiyat degise bilir ama keske oncede ekrana koruyucu bant alsaydın daha iyi olurdu 11 tl gibi birsey

cabbar007

cabbar007

Üye
telefonun kendi koruması var sende biliyorsundur sendede var çünkü:D çift ekran orjinalinde var diye alma gereği duymadım tereddütde kaldım şimdi servise versem 2-3 haftada anca gelicek :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ufuk çizik çok mu büyük?

cabbar007

cabbar007

Üye
hayır ya 2-3 milim kapalıyken belli olmuyor yakından anca belli oluyor

--------------- Ekleme ---------------

pinpiriğim biraz bu telefon konusunda güzel bi telefon duruşu falan kusursuz olmasını istiyorum hocam ondan biraz tereddütte kaldım hergün silerim mendille:D:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o kadarla değiştirmezler caım..benim telefonun dokunmatiği daha kötüydü..:ehe

cabbar007

cabbar007

Üye
neyse idare ederiz:D o zaman teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
boşa takma kafana iyice bozulursa gönderirsin..

cabbar007

cabbar007

Üye
peki benim çıkartma imkanım varmı koruma camını :S

..?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zor be ufuk dursun daha kötü çizebilirsin..

cabbar007

cabbar007

Üye
tamam nadir abi :)

sistem6565

sistem6565

Üye
arkadaşım calışman mükemmel cok tşk ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın faydalı olduysak ne mutlu..

MJoRaYuLuN

MJoRaYuLuN

Üye
Nadir abi bi sıkıntım var yine..
az önce Digia web browser adında bir web tarayıcı yükledim telefona... Hafıza kartına daha doğrusu.. Açtım dolanıyordumki tel dondu kapatıp açtım açılmıyor, hafıza kartını çıkartıp açtım açıldı, hafıza kartını takınca donuyor...
Biçimlendirme haricinde bir çözüm yolu bulabilirmiyiz?

birde bi şekilde yüklü programlara ulaşmaya çalıştım fakat digia'yı bulamıyorum...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafıza kartında private diye bir klasörde olur ama tam adı ne bilemiyorum..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
nadir hoca bişey daha sorcam ya ben, dün güncelledim teli nokia mapsın son sürümüde yükledim sonra konumlama yöntemlerinden TÜMLEŞİK GPS i seçtim sadece, kullanmaya çalıtım navigasyonu ama yine avea yı kullanıp nete bağlanmak istedi hayır dedim bu seferde bağlanmadı. sorun gene bende galiba ama çözemedim. yardımcı olabileceğin bi link filan var mı ?

telefonunda güvenilir bağlantı olarak kaydedilmiş bir wi-fi bağlantısı varsa konumlamadan sadece tümleşik gps'i seçtiğin zaman otomatik olarak wi-fi üzerinden bağlantı kurması gerekir. araçlar->ayarlar seçeneğinden bağlantı ayarını bir kontrol et "internet" olması gerekiyor. sorunun devam ederse konuyla ilgili tekrar bi araştıralım çünkü ben nokia haritalarda wi-fi üzerinden sorunsuz bağlanabiliyorum

Arif00

Üye
Arkadslar 5800em telefonum var yeni aldım bu telefonlara oyun kurulumunu anlatırmısınız bir kaç oyun indirdim bi sürü dosya var nasıl kurucam???

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
jar formatında bir oyun indirdiysen biçok dosya gibi görünür hafıza kartına jar dosyasını at telefondan yükleyebilirsin.

Arif00

Üye
yokki kardes jar die bi dosyaa

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
indirdiğin oyun jar formatlıysa ve bilgisayarında winrar yüklüyse rar dosyası gibi görünür. normal sis uzantılı oyunlarda pc suite modunda bağlıyken oyunu bilgisayardan çift tıklayarak da yükleyebilirsin.

Arif00

Üye
ya lütfen yardım edinn bi sürü dosya var kuramadm