5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mistakey_87

Üye
handy taskman ı kurdum ve 45.9/120 M olarak gösterdi işlemciyi :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
genelde öyle benim ki biraz daha yüksekti ama ben fazla program kurmazdım..kursam bile hafıza kartına kurardım..

mistakey_87

Üye
5800 ı olan arkadaşlar bi baksalar işlemci hızlarına ve burda paylaşsalar bende ona göre bişeyler yapsam yani.

--------------- Ekleme ---------------

5800 ı olan arkadaşlar bi baksalar işlemci hızlarına ve burda paylaşsalar bende ona göre bişeyler yapsam yani.

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bende 38lere kadar düşüyor hatta daha da düştüğü oluyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir sorun olmaz canım yaa..öyle dert etmene gerek yok..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
(bana dediysen :) ) yok abi dert ettiğimden değil de arkadaş epey sorun yapmış galiba arka arkaya msj atmış da ben de cevaplamak istedim :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok Gökhan ben de arkdaşa diyorum zaten..senden önce baya konuştuk..bir sürü foruma sormuş,cevap bulamamış onun için dedim..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
anladım abi :) konuyu gereksiz meşgul etmeym şimdi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe tamam sağolasın..sen gereksiz yere hiç etmedin zaten..

baskaya54

Üye
N97 güncellerken hep kalan süre 15 dk diyor ve daha sonradan bağlantı koptu diyor hatamı alıyorum yoksa herşey yolunda mı ?

ornitorenk1982

Üye
Evet senin verdiğin linklerden indirdim,hakkında dan baktığımda versiyon 3.01 map versiyonda 0.1.23.112 yazıo,sanırım senin verdiğinde 3.01 di,eğer bu değilse linki sana zahmet tekrar verirmisin ben bulamadım da?

veysveysveys

Üye
Arkadaşlar merhaba Arabistan dan orjinal nokia shop dan alınmış faturalı falan finlandiya malı bi n97 telefonum var fakat bu telefonun yazılımını pc suite ile bi türlü güncelleyemiyorum sonuna kadar geliyor sonunda yükleme başarısız oldu direk pc ye kablo bağlayın gibi garip bi uyarı veriyor. Böyle bi sorun ile karşılaşanınız oldumu acaba varmıdır bi çaresi telefonu güncellemenin.

Nadir hocam bu durumla ilgili ne yapabilirim bilgin varsa paylaşırsan minnettar olurum kardeşim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada phoenix verdim onunla güncelleyebilirisin..yalnız nemesis suite ile Türkçe yap..

ornitorenk1982

Üye
Nadir hocam 5800 için sınırsız navigasyon kullanamıyorum nokia ovi maps v3.01.4401 i indiriyorum yüklerken sertifika hatsı verip yüklemeyi kesiyor.Telefonon son sürümü güncel ve navi kodu ile yaptım.Başka bişey yapmam gerekiyormuydu?Sanırım son çarede opda.net galiba???

ornitorenk1982

Üye
Teşekkür ederim Nadir Hocam ben imei dediğin siteye gönderdim ama benim sormak istediğim asıl soru şu:hani navigasyon 5800 sınırsızdı yaaa neden ben onu kullanamıyorum??son olarakda şunu söylemek istiyorum gerçekten vaktini ve bilgini benimle paylaştığın için çok sağol sayende telefon ile ilgili işlemleri daha bi güvenle yapıyorum!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Nadir Hocam ben imei dediğin siteye gönderdim ama benim sormak istediğim asıl soru şu:hani navigasyon 5800 sınırsızdı yaaa neden ben onu kullanamıyorum??son olarakda şunu söylemek istiyorum gerçekten vaktini ve bilgini benimle paylaştığın için çok sağol sayende telefon ile ilgili işlemleri daha bi güvenle yapıyorum!
tamam navigasyonu sınırsız kullanman için sertifikalaman gereken bazı programlar olacak..

mistakey_87

Üye
nadir hoca bişey daha sorcam ya ben, dün güncelledim teli nokia mapsın son sürümüde yükledim sonra konumlama yöntemlerinden TÜMLEŞİK GPS i seçtim sadece, kullanmaya çalıtım navigasyonu ama yine avea yı kullanıp nete bağlanmak istedi hayır dedim bu seferde bağlanmadı. sorun gene bende galiba ama çözemedim. yardımcı olabileceğin bi link filan var mı ?

cabbar007

cabbar007

Üye
nadir hocam ben birşey sormak istiyorum telefonumun koruma camında çiziklik var servise göndersem değişim olurmu olursa kaç para olur(koruma camı iç cam değil)