Nadir
Emekli Yönetici
servislik bir durum şimdilik yok..birkaç arkadaş kontrol etsin aynı ise demekki öyle farklı ise bir sorun var demektir..servise gönder
servislik bir durum şimdilik yok..birkaç arkadaş kontrol etsin aynı ise demekki öyle farklı ise bir sorun var demektir..servise gönder
Arkadaşlar merhaba Arabistan dan orjinal nokia shop dan alınmış faturalı falan finlandiya malı bi n97 telefonum var fakat bu telefonun yazılımını pc suite ile bi türlü güncelleyemiyorum sonuna kadar geliyor sonunda yükleme başarısız oldu direk pc ye kablo bağlayın gibi garip bi uyarı veriyor. Böyle bi sorun ile karşılaşanınız oldumu acaba varmıdır bi çaresi telefonu güncellemenin.
tamam navigasyonu sınırsız kullanman için sertifikalaman gereken bazı programlar olacak..Teşekkür ederim Nadir Hocam ben imei dediğin siteye gönderdim ama benim sormak istediğim asıl soru şu:hani navigasyon 5800 sınırsızdı yaaa neden ben onu kullanamıyorum??son olarakda şunu söylemek istiyorum gerçekten vaktini ve bilgini benimle paylaştığın için çok sağol sayende telefon ile ilgili işlemleri daha bi güvenle yapıyorum!