5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Sehzade

Üye
ben oraya baktım eğer son sayfalaa bakarsan olaya çözüm bulunamamış..
bazıları beceremiyor ama gayet basit yolları takip et 12 saat icinde olmassa msn uzerinden sana bizzat bn yardım edicem

husmenx

Üye
ben dün gece 5 saat uğraştımm...eğer zamnın varsa bağlantı kuralım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
msn diyorsan maalesef prensibim gereği veremem..neti araştır bir sürü sertifikalama programı olacak..

Sehzade

Üye
ben dün gece 5 saat uğraştımm...eğer zamnın varsa bağlantı kuralım
husmenx bnmle iletisime gec msn profilde yazıyor nadir abi msn vermio onun ogrencisi olarak bn elimden geldigince yardım ederim :)

husmenx

Üye
sağolasın şehzade...yeni üye göründüğüm için sana özel mesaj atamadım.....msn adresim [email protected]..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar burayı kişisel konular için meşgul etmeyelim..özel ya da profilden mesajlaşalım..

bilimci

bilimci

Üye
selam arkadslar 5800 kullanıcısıyım telefonumum koduna gore en son surum v30 ben kodu degıstırıp v31 yukledım ama sımdı eskı halıne cevırmek ıstıyorum v30 a yanı.
phoenıx le yada baska bıeseyle nasıl v30 yukleyebılırım acaba ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam arkadslar 5800 kullanıcısıyım telefonumum koduna gore en son surum v30 ben kodu degıstırıp v31 yukledım ama sımdı eskı halıne cevırmek ıstıyorum v30 a yanı.
phoenıx le yada baska bıeseyle nasıl v30 yukleyebılırım acaba ?
öncelikle çeviremezsin bunu belirteyim peki neden geriye dönmek istiyorsun?

bilimci

bilimci

Üye
öncelikle çeviremezsin bunu belirteyim peki neden geriye dönmek istiyorsun?

ya benim telefonun kodu "0579269" du. Güncellemek istedigimde son güncelleme diyordu ve bende baska kodla güncelleme yaptım ama oyunlarda falan aksıyor telefon menulerde gezınırlen 1-2 sanıyelık donma gerceklesıyor v30 dayken böyle sorun yoktu ondna dolayı
yani kendı telefonumun koduyla guncellmek ıstıyorum

ayrıca ılk sayfada v31 data paketı var ben v30 unu buldum bı yerde onu phoenıxle yuklesem olmaz mı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olmaz phoenix izin vermez ben de çok uğraştım telefonculara sordum riskli yapamayız dediler..sen en iyisi hard format at sonra oyunları yeniden kur..

bilimci

bilimci

Üye
yok kardes olmuyo kasıyor oyunlarda asfalt 4 .sis oyunu kurdum kasarak oynatıyor undercover jar kurdum onda da kasıyo telefonda arada bir menulerde dolasırken kasıyor phoenıxle flash attım v31 ı v30 atarken hata verdı v31 ı tekrar attım yıne aynı oyun donuyor ama youtube da n-gage modu yuklemısler 5800 a orda oyun kasmıyor rahat oynatıyor ben sıs olrak ytukluyorum aksıyor anlkamdım n-gage oyunu ısten daha mı hafıf

Sehzade

Üye
yok kardes olmuyo kasıyor oyunlarda asfalt 4 .sis oyunu kurdum kasarak oynatıyor undercover jar kurdum onda da kasıyo telefonda arada bir menulerde dolasırken kasıyor phoenıxle flash attım v31 ı v30 atarken hata verdı v31 ı tekrar attım yıne aynı oyun donuyor ama youtube da n-gage modu yuklemısler 5800 a orda oyun kasmıyor rahat oynatıyor ben sıs olrak ytukluyorum aksıyor anlkamdım n-gage oyunu ısten daha mı hafıf
nadir abi 5800 icin n-gage modu varmı??
birde 5800 hd oyunlarda kasar bnmde basıma geldi artk oyun oynamayı bıraktm :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ah canım ilk sayfada 9.cu mesajda Navi kodu verdim onu nemesis suite ile telefonuna ekle sonra Nokia Software Updater ı pc ye kur ve yeni versiyon yükle..hiçbir sorunun kalmaz..

bilimci

bilimci

Üye
tamam da burda video bu 5800 da neden kasmıyor d abızım kınd e kasıyor

--------------- Ekleme ---------------

nadir benim yapmak ıstedıgım v30 tekrar kendı orjınal kodumla yuklemek ve orjınal kodumun guncellemesı cıkınca v31 e guncellemek tı belkı menulerde gezerken falan donma sorunu ortada n kalkar

ayrıca su an v31 yüklü önceden de son sürüm ama yeniden yükleme secenegi vardı ama sımdı oda cıkmıyor kı yazılımı bastan yukleyeyım phonıxle yujklucem ama onada guvenemıyorum artık nokinın sıtesınden guncellemek ıstıyorum

hattusas

Üye
arkadaslar size bişey soracagim.ben nokia 5530 almak istiyorum.made in hungary yaziyor.sizce orijinalmidir.yoksa made in finland mi alayim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

hattusas

Üye
tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkur ederim.saygilarimla.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol canım..

aygun00

Üye
Merhaba arkadaşlar ben 5800xm kullanıcısıyım bi sorrunum var yardımcı olursanız sevinirim. uygulama yöneticisinde yüklü uygulamalara girdiğimde herangi bir uygulamanın özlellikler kısmına tıkladığımda hafıza dolu bazı uygulamaları silin hatası alıyorm şuan sileceğim programları sadece menü düzenleme kısmından silebiliyorum ve kendi browserını kullanırkern kendini kapatıyor internette istediğim gibi gezemiyorm ve telefon kendiliğinden internete bağlanıyor virüs programları yükleyip tarattım ama birşey çıkmıyor dadabaselerini update yaptın yine aynı çıkan birşey yok. telefondfan çok memnunun gps sorunsuz kullanabiliyorm sesinden memnunum ama bu olanlar soğutmaya başladı telden beni ve format atmak istemiyormda ama sanırım sonuç o olacak ilginize teşşekkürler iyi seneler.

bilimci

bilimci

Üye
tamam da burda video bu 5800 da neden kasmıyor d abızım kınd e kasıyor

nadir benim yapmak ıstedıgım v30 tekrar kendı orjınal kodumla yuklemek ve orjınal kodumun guncellemesı cıkınca v31 e guncellemek tı belkı menulerde gezerken falan donma sorunu ortada n kalkar

ayrıca su an v31 yüklü önceden [/URL] de son sürüm ama yeniden yükleme secenegi vardı ama sımdı oda cıkmıyor kı yazılımı bastan yukleyeyım phonıxle yujklucem ama onada guvenemıyorum artık nokinın sıtesınden guncellemek ıstıyorum

soruma cevap ?