callcium
Üye
soruna cevap şu o oyun n-gage oyunu da ondan donmuyorsoruma cevap ?
soruna cevap şu o oyun n-gage oyunu da ondan donmuyorsoruma cevap ?
çin malına hiçbir şey yükleyemezsin..wirelessde çalışmaz..yaaa çin malı n97 kullanıyorum da ne wireless ı bulabildim ne de pc suit ile telefonu pc ye bağlayabildim.USB kablosu ile bağlanıyor ancak sadece hafıza kartına müdahale edebiliyorum yani ne uygulama yüklüyebiliyorum ne de güncelleme yapabiliyorum.Bluetooth ile denedim bağlantıyı telefon doğrulanamıyor diye bi hata veriyor. Yardım ederseniz sevinirim..
Ben Yılbaşında 5800 XM Aldım Sıfır Olarak, Telefonu Daha Hiç Güncelleştirmedim, Güncelleme Yapmak İstiyorum Ama En Son Güncellemeyi Yapsam Problem Olur mu Telefonum İçin? Yoksa En Baştan Yani İLk Çıkan Güncelleme Versiyonundan Mı Başlamalıyım?zaten güncelleme demek en son versiyonu yüklemek demek..pc ye Nokia Software Updater kur güncelle..Arkadaşlar Kolay Gelsin Club'a Girip Birkaç Soru Sormak İstedimBen Yılbaşında 5800 XM Aldım Sıfır Olarak, Telefonu Daha Hiç Güncelleştirmedim, Güncelleme Yapmak İstiyorum Ama En Son Güncellemeyi Yapsam Problem Olur mu Telefonum İçin? Yoksa En Baştan Yani İLk Çıkan Güncelleme Versiyonundan Mı Başlamalıyım?

gelen ikolara uzun süre basılı tut aç veya kapat çıkıyor ek programa ihtiyacın yokya bu 5800 symbian işletim sistemli ya hani mesela sx1 kullandım daga once menu tusuna basılı tutunca acık olan programlar gorunuyo ve c tusuna basınca kapatabılıyoduk.
ama bu 5800 da acık olan programları goruyoruz ama kapatamıyoruz yoksa ben mı bımıyorum
nasıl kapatabılecegımız hakkında bılgısı olan var mı ?
gecen sefer biseyler onermistm konuyu unuttum onları yaptınmı?Telefonumda Sensör ayarlarında Her üç seçenek de işaretli olmasına rağmen Aramalarda telefonu ters çevirdiğimde arama susmuyor.Neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
http://www.maxicep.com/editpost.php?do=editpost&p=1909781
sensör çevrilince kapanıyor mu ki?Telefonumda Sensör ayarlarında Her üç seçenek de işaretli olmasına rağmen Aramalarda telefonu ters çevirdiğimde arama susmuyor.Neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
http://www.maxicep.com/editpost.php?do=editpost&p=1909781
kardes telefonun arama ertelemesini susturmak icin kulanılan sensor ahize nin yanındaki beyaz seydir yada onun yanındaki tam hatırlamıyorum buyuk ihtimal onda sorun var telefonun yan donmesini saglanyan sensor farklıŞehzade kardeş geçen şöyle bir cevap vermiştim.
Arkadaşım öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim.
Telefon ekranı üstünde herhangi bir koruyucu bant kullanmıyorum.
Telefonun sürümü ise V31.0.101 Kırmızı
Telefonu ters çevirdiğimde bir zemin üzerinde durması gerektiğini ise anlamadım.
Elimde yan çevirdiğimde sensör çalışıyor ekran dönüyor.
Ama Aramalarda ve alarm ertelemede ne kadar çevirsem de dik olarak (Ters bir şekilde) sabit bir yere koysam da Arama susmuyor ve Alarm ertelenmiyor.
Yardımların için tekrar teşekkür ederim.
--------------- Ekleme ---------------
Nadir Hocam
Sensör ayarlarında arama da alarm erteleme de sensör uygulaması var biliyorum ama benimkinde olmuyor