5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

dj_pax

Üye
yaaa çin malı n97 kullanıyorum da ne wireless ı bulabildim ne de pc suit ile telefonu pc ye bağlayabildim.USB kablosu ile bağlanıyor ancak sadece hafıza kartına müdahale edebiliyorum yani ne uygulama yüklüyebiliyorum ne de güncelleme yapabiliyorum.Bluetooth ile denedim bağlantıyı telefon doğrulanamıyor diye bi hata veriyor. Yardım ederseniz sevinirim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaaa çin malı n97 kullanıyorum da ne wireless ı bulabildim ne de pc suit ile telefonu pc ye bağlayabildim.USB kablosu ile bağlanıyor ancak sadece hafıza kartına müdahale edebiliyorum yani ne uygulama yüklüyebiliyorum ne de güncelleme yapabiliyorum.Bluetooth ile denedim bağlantıyı telefon doğrulanamıyor diye bi hata veriyor. Yardım ederseniz sevinirim..
çin malına hiçbir şey yükleyemezsin..wirelessde çalışmaz..

dj_pax

Üye
o zaman ben bu telefonu üreten çinlinin :D

xbetterx

xbetterx

Üye
Arkadaşlar Kolay Gelsin Club'a Girip Birkaç Soru Sormak İstedim :) Ben Yılbaşında 5800 XM Aldım Sıfır Olarak, Telefonu Daha Hiç Güncelleştirmedim, Güncelleme Yapmak İstiyorum Ama En Son Güncellemeyi Yapsam Problem Olur mu Telefonum İçin? Yoksa En Baştan Yani İLk Çıkan Güncelleme Versiyonundan Mı Başlamalıyım?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Kolay Gelsin Club'a Girip Birkaç Soru Sormak İstedim :) Ben Yılbaşında 5800 XM Aldım Sıfır Olarak, Telefonu Daha Hiç Güncelleştirmedim, Güncelleme Yapmak İstiyorum Ama En Son Güncellemeyi Yapsam Problem Olur mu Telefonum İçin? Yoksa En Baştan Yani İLk Çıkan Güncelleme Versiyonundan Mı Başlamalıyım?
zaten güncelleme demek en son versiyonu yüklemek demek..pc ye Nokia Software Updater kur güncelle..

murad54

murad54

Üye
Merhaba arkadaşlar ben telefonu alalı 1-2 hafta oluyor benim tel de GPS çok geç bağlanıyor 15-20 dakka sürüyor bazen açık alanda olsamda fark etmiyor. Aynı sorunu yaşayan başka kimse varmı yada çözümünü bulan birisi? teşekkürler. :off:

ziwan

Üye
bende n97 var yanlız maumau sis uzantılı oyunu yükleyemiyorum telefonunuz desteklemiyor uyarısı alıyorum yardım lütfen

bilimci

bilimci

Üye
ya bu 5800 symbian işletim sistemli ya hani mesela sx1 kullandım daga once menu tusuna basılı tutunca acık olan programlar gorunuyo ve c tusuna basınca kapatabılıyoduk.
ama bu 5800 da acık olan programları goruyoruz ama kapatamıyoruz yoksa ben mı bımıyorum :D
nasıl kapatabılecegımız hakkında bılgısı olan var mı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
handy taskman kurup kapatabilirsin...

naklovy

Üye
menü tuşuna bas bekle açık olan programın üzerine bas ve çıkış yap...

apo058

Üye
Yurt disinda yasiyorum nokia n97 kullanicisiyim telefonumun surumu v 20.0.027 bu surume uygun turkce menu bulamiyorum bana yardimci olabilecek birisi varmi ne yapmam gerekiyor ??

callcium

Üye
ya bu 5800 symbian işletim sistemli ya hani mesela sx1 kullandım daga once menu tusuna basılı tutunca acık olan programlar gorunuyo ve c tusuna basınca kapatabılıyoduk.
ama bu 5800 da acık olan programları goruyoruz ama kapatamıyoruz yoksa ben mı bımıyorum :D
nasıl kapatabılecegımız hakkında bılgısı olan var mı ?
gelen ikolara uzun süre basılı tut aç veya kapat çıkıyor ek programa ihtiyacın yok

veysveysveys

Üye
Arkadaşlar merhaba Arabistan dan orjinal nokia shop dan alınmış faturalı falan finlandiya malı bi n97 telefonum var fakat bu telefonun yazılımını pc suite ile bi türlü güncelleyemiyorum sonuna kadar geliyor sonunda yükleme başarısız oldu direk pc ye kablo bağlayın gibi garip bi uyarı veriyor. Böyle bi sorun ile karşılaşanınız oldumu acaba varmıdır bi çaresi telefonu güncellemenin.

erkantan2000

erkantan2000

Üye
Şehzade kardeş geçen şöyle bir cevap vermiştim.
Arkadaşım öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim.
Telefon ekranı üstünde herhangi bir koruyucu bant kullanmıyorum.
Telefonun sürümü ise V31.0.101 Kırmızı
Telefonu ters çevirdiğimde bir zemin üzerinde durması gerektiğini ise anlamadım.
Elimde yan çevirdiğimde sensör çalışıyor ekran dönüyor.
Ama Aramalarda ve alarm ertelemede ne kadar çevirsem de dik olarak (Ters bir şekilde) sabit bir yere koysam da Arama susmuyor ve Alarm ertelenmiyor.
Yardımların için tekrar teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

Nadir Hocam
Sensör ayarlarında arama da alarm erteleme de sensör uygulaması var biliyorum ama benimkinde olmuyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sensörle aramaların kontrol edildiğini ben duymadım şahsen..

Sehzade

Üye
Şehzade kardeş geçen şöyle bir cevap vermiştim.
Arkadaşım öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim.
Telefon ekranı üstünde herhangi bir koruyucu bant kullanmıyorum.
Telefonun sürümü ise V31.0.101 Kırmızı
Telefonu ters çevirdiğimde bir zemin üzerinde durması gerektiğini ise anlamadım.
Elimde yan çevirdiğimde sensör çalışıyor ekran dönüyor.
Ama Aramalarda ve alarm ertelemede ne kadar çevirsem de dik olarak (Ters bir şekilde) sabit bir yere koysam da Arama susmuyor ve Alarm ertelenmiyor.
Yardımların için tekrar teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

Nadir Hocam
Sensör ayarlarında arama da alarm erteleme de sensör uygulaması var biliyorum ama benimkinde olmuyor
kardes telefonun arama ertelemesini susturmak icin kulanılan sensor ahize nin yanındaki beyaz seydir yada onun yanındaki tam hatırlamıyorum buyuk ihtimal onda sorun var telefonun yan donmesini saglanyan sensor farklı