5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benden de slm millet artık bende sizlerden bırıyım 5800ım var :) "özelliği olan telefonun mu var derdin var" bunu da sölemek ıstıorm :) artık emınım zaten bu teknoloji karısık bı iş.. :) bu arada nadir video sorununu skyfire ile hallettim..ve şöle söyleyım video izlemeyı bırak facebookdan poker bile oynadım :D peki butun sorunlar ortadan kalktı mı?tabi ki hayır..skyfire da da sorunlar var..su ana kadar karsılastıgım en buyuk sorunu da her zaman programa gırmemesı arada bir server bulamıyor tekrar tekrar denemek gerekıyor ama tabiki programın faydalarının yanında o devede kulak :) herkese tavsiye ederim ama benım gıbı sertifika felan bılmeyenler ıcın bu programları yuklemek baya zamanlarını alabılır..
bide sana bişey daha sorcam.benim eski telefonum 5610 du..pc suite uzerınden guncelledım kesintı felan da olmadı ama telefon ıng olmustu..onu da aradım ve senın basta verdıgın programı buldum telefonu turkce yapabılmek ıcın..ama istenılen şeylerı yazdıgımda program ceviriyi yapamadı..telefonum ıngılızce kaldı..o yuzden guncelleme olayından biraz cekınıyorum hala telefon v30..ne önerırsın denememı mı yoksa guncellemesem de fazla bise kaybetmicegımı mı?
ilk sayfada nemesis suite ile navi kodunu kullanarak telefonunun dil kodunu Türkçe yap..sonra Nokia SoftWare Updater ile güncelle..korkma birşey olmaz..kesinlikle güncelle...mesaj sorunu yaşarsın yoksa..

cenkkagan

Üye
mesaj sorunu derken? harflerın gec gelmesını engellıyor mu?

vuraldnz

vuraldnz

Üye
nadir hocam merabalar skyfire yukledım ama baglantıda upgrade ıstedı yapıyorum yenı guncellemeyı yuklerken sertıfıka kısıtlı dıyor ne yapmalıyım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam İnşallah halledersin ordan..

maivuslat

Üye
ben telefonumu isveçten getirmiştim güncelleyemedim bütün anlatılanları yaptım phoenix ile yapamadım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim önce nemesis suite ile telefona Türkçe kod yükle Navi kodu var orda..sonra phoenixi dene..

maivuslat

Üye
nasıl anlamadım kodu nasıl yükleyecem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada 9.cu mesajda var..

maivuslat

Üye
onu da yaptım olmadı15 dk kaldı diyor sonra bağlantı gitti diyor telefonla bağlantısı gitti dio

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
phoenix i denedin mi?

maivuslat

Üye
onu deniyorum ama kodu görmediğinden başlatamıyorum
o iki son versiyonu indiriyorum ama inmio hatalı inio

duygusal_yak

Üye
Start scanning.
Checking USB connection -> found
Finished scanning.

Hatasını alıyorum cevaplarız için şimdiden teşekkürler

husmenx

Üye
slm arkadaşlar...çok zamandan beri forumda araştırma yapıyorum ama şu imzalama işini halledemedim...sertifikayı aldım ama bir türlü uygulayamıyorum hangi programı kullanacağım....bu olayla ilgili çok konu açılmış ama kesin sonuç yok sanırım yada ben başaramadım...gerekirse bu sertifika almayı ve uygulamayı net bir şekilde bir başlıkta toplayalım...şimdiden teşekkürler..

sonersagim

Üye
tekrar merhabalar;

sayın nadir bey dediğiniz gibi navi güncellemesini yaptım. herhangi birşey değişmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.navi güncellemesi ile ilgili ufak bir araştırma yaptım. söylenenlere göre bu değişiklik sadece temayı etkiliyormuş. acaba doğrumu? birde garanti olayını etkiliyor mu?

teşekkür ederim

puredreb

Üye
Daha önce yazdığım mesajı tamamiyle siliyorum çünkü hallettim..(Daha önceki mesajın içeriği versiyon yükleyemememdi)..Şuan v31..'i telefonuma yükledim sorunsuz bi şekilde "Nokia Software Updater"dan.İlk olarak bu bilgiyi bizle paylaşan arkadaşımıza teşekkür ederim.Fakat birkaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdi versiyonu sorunsuz bir şekilde yükledim fakat halledemediğim bir sorun daha var,o da ovi'den indirdiğim msn messenger programının telefonumun 3G'si ile açılmaması,sadece wireless dan bağlandığımda çalışması..Kendi bağlantımla bağlanmaya çalıştığımda bağlantıda hata oluştu diyor (Bağlantıyı kendi bağlantım olarak değişiyorum orda bir hata yok) fakat wireless'da direkt açılıyor.Bu problem n97 kullanan bir arkadaşımın daha başına geldi ve format atarak çözdüğünü söyledi..İlk olarak hangi bağlantıdan bağlanırsanız bundan sonra sadece o bağlantıyla program çalışıyormuş söylediğine göre.Şimdi sizce bu sorunu çözmek için soft veya hard format mı atmam gerekiyor ? Bu formatları atmamda telefona ayrı bir faydası veya zararı olurmu ve nasıl yapabilirim? Çok fazla soru sordum ama yanıtlayabilirseniz çok memnun olurum.Herkese selamlar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha önce yazdığım mesajı tamamiyle siliyorum çünkü hallettim..(Daha önceki mesajın içeriği versiyon yükleyemememdi)..Şuan v31..'i telefonuma yükledim sorunsuz bi şekilde " "dan.İlk olarak bu bilgiyi bizle paylaşan arkadaşımıza teşekkür ederim.Fakat birkaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdi versiyonu sorunsuz bir şekilde yükledim fakat halledemediğim bir sorun daha var,o da ovi'den indirdiğim msn messenger programının telefonumun 3G'si ile açılmaması,sadece wireless dan bağlandığımda çalışması..Kendi bağlantımla bağlanmaya çalıştığımda bağlantıda hata oluştu diyor (Bağlantıyı kendi bağlantım olarak değişiyorum orda bir hata yok) fakat wireless'da direkt açılıyor.Bu problem n97 kullanan bir arkadaşımın daha başına geldi ve format atarak çözdüğünü söyledi..İlk olarak hangi bağlantıdan bağlanırsanız bundan sonra sadece o bağlantıyla program çalışıyormuş söylediğine göre.Şimdi sizce bu sorunu çözmek için soft veya hard format mı atmam gerekiyor ? Bu formatları atmamda telefona ayrı bir faydası veya zararı olurmu ve nasıl yapabilirim? Çok fazla soru sordum ama yanıtlayabilirseniz çok memnun olurum.Herkese selamlar.
bazı msnler wirelessle çalışıyor bazıları operatör bağlantısıyla..windows msn 6 çıktı sitede bul onu dene..