Nadir
Emekli Yönetici
ilk sayfada nemesis suite ile navi kodunu kullanarak telefonunun dil kodunu Türkçe yap..sonra Nokia SoftWare Updater ile güncelle..korkma birşey olmaz..kesinlikle güncelle...mesaj sorunu yaşarsın yoksa..benden de slm millet artık bende sizlerden bırıyım 5800ım var"özelliği olan telefonun mu var derdin var" bunu da sölemek ıstıorm
artık emınım zaten bu teknoloji karısık bı iş..
bu arada nadir video sorununu skyfire ile hallettim..ve şöle söyleyım video izlemeyı bırak facebookdan poker bile oynadım
peki butun sorunlar ortadan kalktı mı?tabi ki hayır..skyfire da da sorunlar var..su ana kadar karsılastıgım en buyuk sorunu da her zaman programa gırmemesı arada bir server bulamıyor tekrar tekrar denemek gerekıyor ama tabiki programın faydalarının yanında o devede kulak
herkese tavsiye ederim ama benım gıbı sertifika felan bılmeyenler ıcın bu programları yuklemek baya zamanlarını alabılır..
bide sana bişey daha sorcam.benim eski telefonum 5610 du..pc suite uzerınden guncelledım kesintı felan da olmadı ama telefon ıng olmustu..onu da aradım ve senın basta verdıgın programı buldum telefonu turkce yapabılmek ıcın..ama istenılen şeylerı yazdıgımda program ceviriyi yapamadı..telefonum ıngılızce kaldı..o yuzden guncelleme olayından biraz cekınıyorum hala telefon v30..ne önerırsın denememı mı yoksa guncellemesem de fazla bise kaybetmicegımı mı?
"özelliği olan telefonun mu var derdin var" bunu da sölemek ıstıorm
peki butun sorunlar ortadan kalktı mı?tabi ki hayır..skyfire da da sorunlar var..su ana kadar karsılastıgım en buyuk sorunu da her zaman programa gırmemesı arada bir server bulamıyor tekrar tekrar denemek gerekıyor ama tabiki programın faydalarının yanında o devede kulak