Sehzade
Üye
bazıları beceremiyor ama gayet basit yolları takip et 12 saat icinde olmassa msn uzerinden sana bizzat bn yardım edicemben oraya baktım eğer son sayfalaa bakarsan olaya çözüm bulunamamış..
bazıları beceremiyor ama gayet basit yolları takip et 12 saat icinde olmassa msn uzerinden sana bizzat bn yardım edicemben oraya baktım eğer son sayfalaa bakarsan olaya çözüm bulunamamış..
husmenx bnmle iletisime gec msn profilde yazıyor nadir abi msn vermio onun ogrencisi olarak bn elimden geldigince yardım ederimben dün gece 5 saat uğraştımm...eğer zamnın varsa bağlantı kuralım

öncelikle çeviremezsin bunu belirteyim peki neden geriye dönmek istiyorsun?selam arkadslar 5800 kullanıcısıyım telefonumum koduna gore en son surum v30 ben kodu degıstırıp v31 yukledım ama sımdı eskı halıne cevırmek ıstıyorum v30 a yanı.
phoenıx le yada baska bıeseyle nasıl v30 yukleyebılırım acaba ?
öncelikle çeviremezsin bunu belirteyim peki neden geriye dönmek istiyorsun?
nadir abi 5800 icin n-gage modu varmı??yok kardes olmuyo kasıyor oyunlarda asfalt 4 .sis oyunu kurdum kasarak oynatıyor undercover jar kurdum onda da kasıyo telefonda arada bir menulerde dolasırken kasıyor phoenıxle flash attım v31 ı v30 atarken hata verdı v31 ı tekrar attım yıne aynı oyun donuyor ama youtube da n-gage modu yuklemısler 5800 a orda oyun kasmıyor rahat oynatıyor ben sıs olrak ytukluyorum aksıyor anlkamdım n-gage oyunu ısten daha mı hafıf

ah canım ilk sayfada 9.cu mesajda Navi kodu verdim onu nemesis suite ile telefonuna ekle sonra Nokia Software Updater ı pc ye kur ve yeni versiyon yükle..hiçbir sorunun kalmaz..yok kardes olmuyo kasıyor oyunlarda asfalt 4 .sis oyunu kurdum kasarak oynatıyor undercover jar kurdum onda da kasıyo telefonda arada bir menulerde dolasırken kasıyor phoenıxle flash attım v31 ı v30 atarken hata verdı v31 ı tekrar attım yıne aynı oyun donuyor ama youtube da n-gage modu yuklemısler 5800 a orda oyun kasmıyor rahat oynatıyor ben sıs olrak ytukluyorum aksıyor anlkamdım n-gage oyunu ısten daha mı hafıf
ikisi de orjinal hiç farletmez..arkadaslar size bişey soracagim.ben nokia 5530 almak istiyorum.made in hungary yaziyor.sizce orijinalmidir.yoksa made in finland mi alayim.
tamam da burda video bu 5800 da neden kasmıyor d abızım kınd e kasıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
nadir benim yapmak ıstedıgım v30 tekrar kendı orjınal kodumla yuklemek ve orjınal kodumun guncellemesı cıkınca v31 e guncellemek tı belkı menulerde gezerken falan donma sorunu ortada n kalkar
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca su an v31 yüklü öncedenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL] de son sürüm ama yeniden yükleme secenegi vardı ama sımdı oda cıkmıyor kı yazılımı bastan yukleyeyım phonıxle yujklucem ama onada guvenemıyorum artık nokinın sıtesınden guncellemek ıstıyorum