5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
nadir abi bu yeni güncellleme ne zaman çıkacak yaw(5800)? xS

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bekleyin arkadaşlar diğer telefonların çıktı bunun için de çalışıyorlardır..birkaç haftaya kalmaz çıkar..ben navifirm ile kontrol ediyorum..

cabbar100

cabbar100

Üye
Arkadaşlar N5800 XM YENİ v31.2.101 RM428 için firmware yayınlanmış. Şu sitede gördüm Amerika için yapılmış diyorlar ama...

Sitenin adresini ekleyemiyorum olmuyor bir türlü. Googleden N5800 XM YENİ v31.2.101 RM428 için firmware yayınlandı diye aratın çıkan ilk adrese girin bakın.

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
rm kodları dil kodlarıyla uyumlu olarak değişir..phoenixin kendisi firmware download etmez ilk sayfada navifirm adlı bir program verdim onunla telefonunuzun rm koduna göre bakıp firmware indirebilirsiniz..

navıfırmle telefonun orjinal surumu olan rm-507 20.2.019 surumunu indirdim.
su an telefonumda rm-505 20.0.019 var. sayisal olarak ilk yazdigim surum yuksek. phonixin yuklemesi lazim.

ama yuklemeye calisinca downgrade yapilamaz seklinde bir uyari aliyorum. bunun sebebide galiba farkli surumlerin ayni tarihte yayinlaniyor olmasi.

bu durumda yeni tarihli bir rm-507 surumu beklemem gerekecek galiba. bu dogru mu ?
bazı sitelerde rm-507 nin bi kaç farklı versiyonu var. 20.2.19 v4 gıbısınden. o surumler daha mi yenidir. navifirmde yok o surumler ama:islik

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rm kodları farklı ama sürümleri aynı sonuçta yeni sürüm çıkana kadar bekleyeceğiz..

ekselans001

Üye
V40 tan önce bir sürüm daha gelir bence sonra v41 olur. gidişat onu gösteriyor. v31.2 navifirmde görünüyor ama türkiye için değil.

Max.10.uR

Max.10.uR

Üye
Bugun NOKIA 5800 aldımmm heyoooooooooooo :)

mcseytan

Üye
merhabalar ılk basta emegın ıcın tesekkurler ; soruma gelırsek guncelleme yapıyorum 256 mb bos olan olması lazım dıyor ve yuklemıyor ne yapmam lazım herseyı denedım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhabalar ılk basta emegın ıcın tesekkurler ; soruma gelırsek guncelleme yapıyorum 256 mb bos olan olması lazım dıyor ve yuklemıyor ne yapmam lazım herseyı denedım
bilgisayarında geçici dosyaların tutulduğu Temp klasörünü temizle..

mcseytan

Üye
bilgisayarında geçici dosyaların tutulduğu Temp klasörünü temizle..

tesekkur ederım dostum denıycem

--------------- Ekleme ---------------

sildigim halde yıne aynı sorunu verdı?

--------------- Ekleme ---------------

sildigim halde yıne aynı sorunu verdı?

S@H!N

Üye
5800 5 saat önce aldım :D şarjı bitti şimdi 16 saatlik şarja koydum neyse sorun şu gps merak ettim tabi ilk başta kont. gitti :) sonra bi yerde sadece bi ayarı seçince ücretsiz giriliyor diye bi yazı okudum yaptım ama evde olduğum için bağlantı yapamadı sanırım açık alan diyip duruyordu ama bağlanmadan önce koordinatları istedi benden bende öyle kafadan salladım :D baktım bağlanmıyor şarj bitince şarja koydum şimdi sorum şu bulunduğum ilin koordinatlarını nasıl bulurum ? şarj olsun açık alanda ilk işim bağlanmak olacak :) bide ilk bağlantı ortalama kaç dk alır .

Max.5800.xp

Max.5800.xp

Üye
Bende varım millett...... 5800 xp muhteşemmmmmmm............... :)

NoName1

Üye
n97 rm-507 model için v20 versiyonu nerden bulabilirim. güncelle dedigimde cıkmıyor yeni version. şu an v12 yüklü

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada verdim..rm 507 için ilk sayfada navifirm programı verdim onu indir çalıştır bulup indir..phoenix ile güncelle..hepsini ilk sayfada anlattım..

NoName1

Üye
n97(rm-507) sectikten sonra yan taraftan 20.2.19 u da seçiyorum ancak 3. aşamada variants yazan yerde neyi seçmem gerekiyor anlamadım. argentina,brazil,israel falan secenekleri var. ben usa dan almıstım telefonu. hangisini seçmem gerekioyr onların ne oldğunu anlayamadım. ve son aşamada files da hangi dosyaları indirmem gerekiyor
tşk

amon35

amon35

Üye
arkadaşlar 1 sorum olucaktı

HD 3D oyunlar için 3d desteği gerekiyorya kasmaması için misal samsung HD serisinde var n97ye de frimware ile eklenebilirmi ilerde ?

S@H!N

Üye
5800 5 saat önce aldım :D şarjı bitti şimdi 16 saatlik şarja koydum neyse sorun şu gps merak ettim tabi ilk başta kont. gitti :) sonra bi yerde sadece bi ayarı seçince ücretsiz giriliyor diye bi yazı okudum yaptım ama evde olduğum için bağlantı yapamadı sanırım açık alan diyip duruyordu ama bağlanmadan önce koordinatları istedi benden bende öyle kafadan salladım :D baktım bağlanmıyor şarj bitince şarja koydum şimdi sorum şu bulunduğum ilin koordinatlarını nasıl bulurum ? şarj olsun açık alanda ilk işim bağlanmak olacak :) bide ilk bağlantı ortalama kaç dk alır .

arkadaşlar yardımcı olacak bi arkadaş yokmu ???