Nadir
Emekli Yönetici
bunu bir dene bakalım..nadir abi bana iphone nun rus ruleti nin 5800 için olanını bula bilirmisin ltfn ?
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
bunu bir dene bakalım..nadir abi bana iphone nun rus ruleti nin 5800 için olanını bula bilirmisin ltfn ?
tamam diğerine yoğunlaşalım o zaman..mesajları gelen ve giden olarak liste halinde gösteriyo (bir gelen bir giden şeklinde) fakat lisans kodu istiyo anında lisans uyarısı verdi. smiley yok. pek kullanışlı bir şey değil açıkçası :S
bunu bir dene bakalım..
son versiyon ilk sayfada verildi..arkadaşlar 5530xm v.10 demiştim ya nokia software ile arattım bulamadı zaten güncel diyo 10.0.050 diyor bunun daha bi üst sürümü var mı arkadaşlar telefondan buluyordu !! lütfen yardımm
faturası ve garantisi varsa tüketici mahkemesine başvur bence..telefonun kapanır..kullanamazsın..merhaba ustad.. hatırlarsan ben telefona guncelleme atamıyorum die yazıyordum sana ve dun telefonu servise KVK ya goturdum bugun aradılar beni ve dediler ki telefonun yurt dısı kayıtlı biz buna bakamayız baksakta ucret alırız.... ben telefonu alalı 2 ay oldu faturası herseyi var sözde garantisi de var.. satın alırken bana boyle birsey demedler yurtdısı kayıtlı die felan .. benim ne gibi bir dezavantajım olmus oldu su anda ? ve ben bu konuda satıcıdan bi hak talep edebilirmiyim ?
tabii ki sen haklısın kayıtsız telefonu nasıl satarlar bir şikayet etsen adamları mahvederler..dediğim gibi önce git durumu izah et eğer anlamazlarsa tüketici mahkemesine başvur öttürürler onları..yani her halukarda ben haklıyım değil mi ? ne olrsa olsun onun yurt dısından telefon satması yasak yani ?
signedlı programlar için sertifikaya gerek yok..unsigned olanaları sertifikalarsın sadece..bunun yanında sertifikaladığın halde telefona kurulmayan programlar için hellox2 adlı programı kurup telefonunu hacklemen gerekir..Nadir Bey selamlar. Ben sizin anlattığınız biçinde opraSitesinden sertifikamı aldım. 6 saat sonra verdiler. bazı arkadaşlar indirdikleri dosyaların tanınmayan dosya biçimi olduğunu yazmışlardı, bende de aynısı oldu. hemen cer dosyasının uzantısını .cer, dosyasının uzantısını ise . biçiminde değiştirince sorun çözüldü. Size iki sorum olacaktı, ilgilenirseniz sevinirim. sertifikamı aldım ve artık nasıl kullanılıcağını biliyorum. programlar bölümünde bazı programlar unsigned, bazıları ise signed olarak geçiyor. bu her 2 tür programıda kullanabilmek için sertifikalamam mı gerekiyor? cihazım n97 v20. olduğu henüz telefonumu hackleyemedim. sadece sertifika ile proglarmı kullanabilir miyim?Çok tşkler.