5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ortadaki yeşil,kırmızı yandaki kamera ve başlatma tuşuna aynı anda bas sana ülke ayarları sorarsa hard format attın demektir..bunu yapana kadar dene..hard format atınca düzelir..

uykucukebap

Üye
Kardeş basıyorum olmuyo bastığıma eminim .
her türlü denedim aynı anda bastım,4ünü basılı tuttun gine olmuyo?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim olması lazım..başka türlü format yolu yok..hepsine aynı anda bas..hatta yeşil,kırmızı ve kamera tuşuna önce bas sonra en son açma kapama tuşuna bas..

uykucukebap

Üye
hafıza kartını çıkarttım şimdi tel açılıyo ama takınca gine kitleniyo micro sdye format lazım ama nasıl yapılabilir?

--------------- Ekleme ---------------

kilit kodu istiyor eski ayarlara dönmek için nasıl öğrenebilirim onu?

cabbar100

cabbar100

Üye
kilit kodunun 12345 olması lazım standart olarak.

Mcq.

Üye
arkadaşalar 5800 xm nin sesini yükselme gibi bir imkanımız varmı ? kulaklıgı takılca ve nomal şekilde sanki az çıkıyo gibi ? bilgisi olan arkadaslar yardım edebilirlermi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol cabbar yardımın için..

agency

Üye
Merhabalar.
5800 Xm aldım Telefonu alalı 1 hafta oldu gayet memnunum son versiyonla dokunmatiği ve hızı gayet iyi ve hassas.Telefon u hiç elimden düşürmeme rahmet şarz ı 2 gün gitmekte bu bence süper çünkü gayet aktif kullanmaktayım.Ama bi kaç tane sorunum var oyunlarla ilgili
İlk olarak Oyunlarının çoğunu tam ekran oynuyamıyorum.Uygulama ayarlarından klavyeyi ve tuşları kaldırmama rahmet.Indırdığım oyunlarlada alakalı olabilirmi? 360*640 s60v5 oyunlar indiriyorum.
2. olarakda Guitar rock Tour diye Bir gitar oyunu var ne yaptıysam bu oyundan ses çıkmadı.Eneable Sound a On diyorum aynı uygulama ayarlarından bakıyorum sesle ilgili bişey yok. Bu oyunun sesini Nasıl çıkarabilir veya bu tarz tam ekran güzel bi oyun varmıdır?
Son olarakda Telefondan aktif olarak müzik dinlemekteyim kulaklıkla ama Sesi biraz az.Orjinal kulaklığını kullandığım içinmi öyle? Güzel bir kulaklık alsam sesde artış olurmu ? Veya telefon a yüklüyebileceğim kapsamlı bir program varmı ??
Şimdiden teşekkürler.

Deflamat

Deflamat

Üye
Merhabalar.
Telefonu alalı 1 hafta oldu gayet memnunum son versiyonla dokunmatiği ve hızı gayet iyi ve hassas.Telefon u hiç elimden düşürmeme rahmet şarz ı 2 gün gitmekte bu bence süper çünkü gayet aktif kullanmaktayım.Ama bi kaç tane sorunum var oyunlarla ilgili
İlk olarak Oyunlarının çoğunu tam ekran oynuyamıyorum.Uygulama ayarlarından klavyeyi ve tuşları kaldırmama rahmet.Indırdığım oyunlarlada alakalı olabilirmi? 360*640 s60v5 oyunlar indiriyorum.
2. olarakda Guitar rock Tour diye Bir gitar oyunu var ne yaptıysam bu oyundan ses çıkmadı.Eneable Sound a On diyorum aynı uygulama ayarlarından bakıyorum sesle ilgili bişey yok. Bu oyunun sesini Nasıl çıkarabilir veya bu tarz tam ekran güzel bi oyun varmıdır?
Son olarakda Telefondan aktif olarak müzik dinlemekteyim kulaklıkla ama Sesi biraz az.Orjinal kulaklığını kullandığım içinmi öyle? Güzel bir kulaklık alsam sesde artış olurmu ? Veya telefon a yüklüyebileceğim kapsamlı bir program varmı ??
Şimdiden teşekkürler.
Ayarlar > Uygulama yöneticisi > Yüklenen uygulamalar > Tam ekran oynamak istediğiniz oyunun üzerine gelip ayarlar > suite settings On-screen keyboard yani 2.sıradakini off yapınız ve çıkınız oyunlar tam ekran olacaktır.

Piyasadaki bütün tam ekran ve touchscreen oyunlarını paylaştım açtığım konulardan bakabilirsiniz;
http://www.maxicep.com/sizlerden-ge...800-icin-200-adet-dokunmatik-oyun-280555.html

http://www.maxicep.com/sizlerden-gelen-yararli-kaynaklar/2009un-en-iyi-oyunlari-280533.html

Ses konusunda evet yanında verilen kulaklık sizi tatmin etmeyebilir ben sennheister cx 300 kullanmaktayım bu kulaklık bir müzik tutkununu fazlasıyla doyuracaktır;

agency

Üye
Teşekkürler Bazı oyunlarda XpressGuitar gibi Suit ayarları seçeneği bulunmamakta Her neyse Bu 200 dokunmatik oyunun Linkini kontrol edersen sevinirim Hata veriyor.Peki bu guitar rock tour un sesi ile ilgili ne yapmam gerekmekte hiç bi şekilde ses gelmiyor :I

sezerbaser

Üye
arkadaşlar telefonumun (5800) ana ekranındaki tusl menüsü ve rehber menüsü tuşları çalışmıyo.telefondaki diğer herşey normal.ama o tuşlar çalışmıyo.lütfen yardım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hard format atmalısın..ortadaki yeşil,kırmızı yandak kamera tuşuna aynı anda bas sonra açma kapama düğmesine bas..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın..

alka67

Üye
öncelikle size çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim.benim sorunum biraz farklı ilk önce nss ile 5800 telefonumun kodunu navi kodu olarak değiştirmiştim.gecede acele edip nokianın software updater ı ile güncelleme baktım versiyon 31 i bulunca buradan yapayım dedim.indirme yaptı ve kuruluma geçince bağlantı kablosu sürücüsü eksik dedi ilerleme yapmadı.bu arada sürekli olarak driver arama yazısı çıktı.en sonunda bende sıkılıp bağlantıyı ayırdım software updater programını kapattım.telefonum şu anda çalışıyor ancak ne nemesis nede phoenix ile bilgi alamıyorum phoenix de firmware update basınca product code boş gözüküyor.update yapmıyor sanki bazı bilgileri silmişim gibi.ne yapmam lazım eski orijinal bilgilere nasıl dönebilirim

Losthan

Üye
Selam arkadaşlar.Bende güncelleme işini beceremeyenlerdenim.Başlığı baştan sona okudum.İlk mesajda 2 part halinde sunulan son güncelleme dosyasını ben indirdim.Ben bu
RM-356_EMEA_31.0.101_v9.0_5800XM.exe dosyasını doğrudan (kart okuyucu ile) karta atıp,oradan kurulumu çalıştırsam acaba istediğim güncelleme sürümüne ulaşabilirmiyim?

Progressivity

Progressivity

Üye
o şekilde yapamazsın .exe uzantılı kurulum dosyalarını çalıştırmaz symbian işletim sistemi pc de halletmen gerekir

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle size çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim.benim sorunum biraz farklı ilk önce nss ile 5800 telefonumun kodunu navi kodu olarak değiştirmiştim.gecede acele edip nokianın software updater ı ile güncelleme baktım versiyon 31 i bulunca buradan yapayım dedim.indirme yaptı ve kuruluma geçince bağlantı kablosu sürücüsü eksik dedi ilerleme yapmadı.bu arada sürekli olarak driver arama yazısı çıktı.en sonunda bende sıkılıp bağlantıyı ayırdım software updater programını kapattım.telefonum şu anda çalışıyor ancak ne nemesis nede phoenix ile bilgi alamıyorum phoenix de firmware update basınca product code boş gözüküyor.update yapmıyor sanki bazı bilgileri silmişim gibi.ne yapmam lazım eski orijinal bilgilere nasıl dönebilirim

navi koduyla güncelleyince exspress music telefonunun driverları çalışmayabilir internetten navigation edition driverları bulman lazım

Losthan

Üye
Teşekkür ederim Mümün kardeş.Dikkatimi çekti,seninle hemşeriyiz.Sağolasın.