Arkadaş forumda online olmadığı için ben yardımcı olayım öncelikle kendisi prensip gereği msn ekleyemiyor.
İnternet için opera;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Live messenger için;
Sorunuz olursa bu konu altında sorabilirsiniz.
Arkadaş forumda online olmadığı için ben yardımcı olayım öncelikle kendisi prensip gereği msn ekleyemiyor.
İnternet için opera;
Live messenger için;
Sorunuz olursa bu konu altında sorabilirsiniz.
orada her zaman güncelleme yapılmadı yazar..son güncelleme versiyonu 31.0.101 olması lazım..şarj olayında oyun şarjı çok çabuk bitirir eğer oyunu seviyorsan yapacak birşey yok..nadir abi bnm telin şarjı oyun falan oynamayınca 3 gün rahat gidiyo. oyun oynayınca her gün şarj ediyorum.birde güncelleme yaparken bi sorun oluştu 15 dk bekleyin ddi ama son versiyon yüklendi yinede ayarlarda güncellme yapılmadı diyo.ne yapmam lazım
SeLamLar İyi ForumLar ArkadaşLar
4 5 gün öncesine Kadar N97 iLe Rahatça İnternete GireBiLiyordum Msn Açıyordum fakat Son 4 5 gündür Tlfnumun İnternetine Giremiyorum Msn BağLanamıyorum.
Evde Wi-Fi iLe Sorun oLmuyor Ama Kontür KarşıLığı İnternete BağLanamıyorum. Acep Ne Yapmam Lazım.

ayarlardan bağlantıyı aç orda hedefleri aç burada senin operatörünün bağlantıları olması lazım..varsa onları birincil bağlantı seç..yoksalar uygulamalarda setting wizard ı açıp o bağlantı ayarlarını almalısın..Nadir Kardeşim Birde Benim Sorunuma Yardımcı oLsan![]()
nadir kardes ben vtap programını yukledim ama bikaç video haricinde diğer videoları açtığımda videonun yuklenmesini beklerken player error:-34 diye uyarı gelio ve video açılmıo bana yardımcı olur musn
Burak kardeşim o sorunu şu an çözen kimse yok..Nokia bir çözüm bulmadı biz de bulamıyoruz..olsa niye burda söylemeyelim..guzel dusunmussunuz gercekten
ama benım sorunum ben n97 yenı aldım ve gercekten bu telefon hem cok guzel hemde bır okadarda zor ınternetten vıdeo yada muzık ındırmek ıstıyorum ama malasef olmuyor bunun basıt cozumu nedır
programlar bölümünde internetten müzik indirme programı olacaktı adını tam bilmiyorum verilmiş olması lazım..bu arada ağ ayarlarını ya da wlan ayarlarını düzgün yaptığından emin misin?guzel dusunmussunuz gercekten
ama benım sorunum ben n97 yenı aldım ve gercekten bu telefon hem cok guzel hemde bır okadarda zor ınternetten vıdeo yada muzık ındırmek ıstıyorum ama malasef olmuyor bunun basıt cozumu nedır
kardeşim doğru 3.1.28 ar ama onun Türkçe dil desteği yok..uzak doğu ülkeleri için..bizim 3.0.101 in uzak doğu versiyonu..Yaa arkadaşlar nokia 5800 yeni güncellemeden haber yok mu ? v31.2... çin brezilyada çıkmış diye internette okudum. haber yokmu bizden daha bilgisi olan varmı ?????