arkadaşalar 5800 xm nin sesini yükselme gibi bir imkanımız varmı ? kulaklıgı takılca ve nomal şekilde sanki az çıkıyo gibi ? bilgisi olan arkadaslar yardım edebilirlermi?
Ayarlar > Uygulama yöneticisi > Yüklenen uygulamalar > Tam ekran oynamak istediğiniz oyunun üzerine gelip ayarlar > suite settings On-screen keyboard yani 2.sıradakini off yapınız ve çıkınız oyunlar tam ekran olacaktır.Merhabalar.
Telefonu alalı 1 hafta oldu gayet memnunum son versiyonla dokunmatiği ve hızı gayet iyi ve hassas.Telefon u hiç elimden düşürmeme rahmet şarz ı 2 gün gitmekte bu bence süper çünkü gayet aktif kullanmaktayım.Ama bi kaç tane sorunum var oyunlarla ilgili
İlk olarak Oyunlarının çoğunu tam ekran oynuyamıyorum.Uygulama ayarlarından klavyeyi ve tuşları kaldırmama rahmet.Indırdığım oyunlarlada alakalı olabilirmi? 360*640 s60v5 oyunlar indiriyorum.
2. olarakda Guitar rock Tour diye Bir gitar oyunu var ne yaptıysam bu oyundan ses çıkmadı.Eneable Sound a On diyorum aynı uygulama ayarlarından bakıyorum sesle ilgili bişey yok. Bu oyunun sesini Nasıl çıkarabilir veya bu tarz tam ekran güzel bi oyun varmıdır?
Son olarakda Telefondan aktif olarak müzik dinlemekteyim kulaklıkla ama Sesi biraz az.Orjinal kulaklığını kullandığım içinmi öyle? Güzel bir kulaklık alsam sesde artış olurmu ? Veya telefon a yüklüyebileceğim kapsamlı bir program varmı ??
Şimdiden teşekkürler.
http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...tirma-programi-mp3-trim-pro-turkce-59316.html
Bu tip bir program kullanarak yapabilirsin.
Ne demek. Böyle ufak tefek şeylere biraz yardım etmek yükünü azaltırsağol cabbar yardımın için..

tşk.ler cabbar çok işime yaradı![]()
öncelikle size çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim.benim sorunum biraz farklı ilk önce nss ile 5800 telefonumun kodunu navi kodu olarak değiştirmiştim.gecede acele edip nokianın software updater ı ile güncelleme baktım versiyon 31 i bulunca buradan yapayım dedim.indirme yaptı ve kuruluma geçince bağlantı kablosu sürücüsü eksik dedi ilerleme yapmadı.bu arada sürekli olarak driver arama yazısı çıktı.en sonunda bende sıkılıp bağlantıyı ayırdım software updater programını kapattım.telefonum şu anda çalışıyor ancak ne nemesis nede phoenix ile bilgi alamıyorum phoenix de firmware update basınca product code boş gözüküyor.update yapmıyor sanki bazı bilgileri silmişim gibi.ne yapmam lazım eski orijinal bilgilere nasıl dönebilirim