5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir kardeşim öncesinide anlatayım öncelikle size çalışmanızdan dolayı teşekkür ederim.ilk önce nss ile 5800 telefonumun kodunu navi kodu olarak değiştirmiştim.gecede acele edip nokianın software updater ı ile güncelleme baktım versiyon 31 i bulunca buradan yapayım dedim.indirme yaptı ve kuruluma geçince bağlantı kablosu sürücüsü eksik dedi ilerleme yapmadı.bu arada sürekli olarak driver arama yazısı çıktı.en sonunda bende sıkılıp bağlantıyı ayırdım software updater programını kapattım.telefonum şu anda çalışıyor ancak ne nemesis nede phoenix ile bilgi alamıyorum phoenix de firmware update basınca product code boş gözüküyor.update yapmıyor sanki bazı bilgileri silmişim gibi.ne yapmam lazım eski orijinal bilgilere nasıl dönebilirim bu arada daha önce nemesis çalışıyordu şu anda oda okumuyor
bilgisayarında sorun olmuş..telefonunda bir sorun olsaydı çalışmazdı..başka bilgisayardan yapma imkanın varsa nokia software updater ile yap..yoksa pc ne format at..yeniden kur bütün programları..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
arkadaşlar telefon hafızasıyla ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var. program yüklemelerinde hafıza kartına da kursak telefon hafızasına da bişeyler atıyo doğal olarak. zamanla program yükle kaldır yapmaktan (deneme amaçlı vs.) telefon hafızası gitgide doluyo. bununla ilgili C D ve Z dizinlerinden telefona ve diğer çalışan programlara zarar vermeden manuel olarak silebileceğimiz dosyalar var mı? bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

(nadir durmak yok yola devam :oke: maxicep tarihinin en baba üyesi )

alka67

Üye
bilgisayarında sorun olmuş..telefonunda bir sorun olsaydı çalışmazdı..başka bilgisayardan yapma imkanın varsa ile yap..yoksa pc ne format at..yeniden kur bütün programları..

tamam laptop ile denemeyi bende düşünüyordum .bi bakayım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende çok düşündüm manuel olarak silmek tehlikeli çünkü hangi dosyanın hangi programa ait olduğunu bilmiyoruz..sistemi otomatik temizleyen bir program görmüştüm bulunca konu açacağım..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
bende çok düşündüm manuel olarak silmek tehlikeli çünkü hangi dosyanın hangi programa ait olduğunu bilmiyoruz..sistemi otomatik temizleyen bir program görmüştüm bulunca konu açacağım..

ben bi ara x-ploredan tek tek baktım dosyalara hex editörüyle açtığında içinde yazıyo çoğunun neye ait olduğunu bulabiliyosun ama tek tek bulup da silmek samanlıkta iğne aramak gibi bişey.. bulursan süper olur çünkü gerçekten bu benim canımı sıkmaya başladı :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakıyorum programın ismini hatırlasam hemen bulacağımda nerde gördüğümü bulamıyorum şüphen olmasın bulunca konu açarım burdan duyururum size..

SERSEM35

Üye
nadir kardeş merhaba,

e66 için hangi navigasyonu öneririsin? teşekkürler

Progressivity

Progressivity

Üye
ben bundan ne zamandır şikayet ediyorum ya şu symbian telefonlara registry cleaner, temporary cache cleaner gibi sistem temizleyici programlar yapsınlar yada program kaldırılacaksa komple kaldırılsın bi sürü uzantısı kalıyo telefonda gereksiz gereksiz ama nokia sağolsun bu konuda hiç bişey yapmıyor

hiçvirşey yapmıyacaksan sabit hafızayı 1gb yapta bişeye benzesin öyle 80mb hafıza yapmaya benzemez bu işler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir kardeş merhaba,

e66 için hangi navigasyonu öneririsin? teşekkürler
kardeşim onun için symbian os 9.3 gps bölümünde çok güzel programlar var..ama ben daha çok route 66 yı öneririm..süper harita ayrıntısı var..poi si az ama haritası güzel onu dene derim..

--------------- Ekleme ---------------

programı buldum ama phyton ile çalışıyormuş..ama çok fonksiyonlu olduğu söyleniyor..yarın konuyu açarım artık..

SERSEM35

Üye
kardeşim onun için symbian os 9.3 gps bölümünde çok güzel programlar var..ama ben daha çok route 66 yı öneririm..süper harita ayrıntısı var..poi si az ama haritası güzel onu dene derim

Çok teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu symbian os 9.4 phyton uygulamaları bölümüne gönderdim..programın ismi g-force yarın konu açılır ordan indirir kullanırsınız..güzel bir sistem temizleme programı olduğu söyleniyor..

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...orce-v1-0-5800-sistem-temizleyici-282228.html programın kısa yolu burda arkadaşlar yalnız pyhton kuracaksınız..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
arkadaşlar konuyu symbian os 9.4 phyton uygulamaları bölümüne gönderdim..programın ismi g-force yarın konu açılır ordan indirir kullanırsınız..güzel bir sistem temizleme programı olduğu söyleniyor..

ellerin dert görmesin (: mouse'na zeval gelmesin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir önceki mesajda programın linkini verdim arkadaşlar..

Progressivity

Progressivity

Üye
eline sağlık nadir hocam yalnız phyton kurunca benim telefonun stabilitesi bozuldu hoş zaten pek stabil çalışmıyordu ya neyse yükleyecek arkadaşlar ona göre dikkat etsinler phytonu telefona yükleme işlemide uzun sürüyor yaklaşık 5-10dk arası

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet laptop da sorun kalmadı problem pc de imiş.teşekkürler ilgin için
sağolasın sen de iyi günlerde kullan..şimdi artık diğer programları kurarsın..

eline sağlık nadir hocam yalnız phyton kurunca benim telefonun stabilitesi bozuldu hoş zaten pek stabil çalışmıyordu ya neyse yükleyecek arkadaşlar ona göre dikkat etsinler phytonu telefona yükleme işlemide uzun sürüyor yaklaşık 5-10dk arası
:ehe:ehe:ehe valla Mümün ben Iphone kullanmaya başladım o kadar rahatım ki bu stabil işleri de beni iyi bunaltmıştı..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
nadir python yüklü ama çalışmadı bu program bende ???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pardon telefonun hackli olması gerekiyor bunu belirtmeyi unuttum kusura bakma..hellox2 ile hacklemen lazım..

başka bir program daha vereceğim..onu da denersin..yalnız phytonun 1.9.7 sürümünü kurdun mu?

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
pardon telefonun hackli olması gerekiyor bunu belirtmeyi unuttum kusura bakma..hellox2 ile hacklemen lazım..

zaten hackli tlfnum. sorun da burda işte hackledim sertifika aldım flan ama bazı programlarda yne sorun yaşıyorum

1.9.7 var bende de