5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cabbar007

cabbar007

Üye
hocam bi sorum daha var video izlerken flash player 9 hatası veriyor:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
netten izlerken m?

cabbar007

cabbar007

Üye
evet mesela izlesene com veya yazete com yani videolarda flash player 9 amblemi çıkıyor:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla o genel bir sorun çözüm yok daha..benim verdiğim vtap programının son sürümünü yani altta olanını kur ancak onunla video arayıp seyredebilirsin..

cabbar007

cabbar007

Üye
anladım hocam teşekkürler yardımlarınız için sağolun kolay gelsin ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam iyi akşamlar...

dokhek

Üye
Arkadaşlar konu için teşekkürler.Milyon tane hosting varken neden hala rapid seçiliyor.yüklediğiniz dosyalar sadece premium üye olarak indirilebiliyor. başka dosyalar için de sürekli bekletiyor.Rapid den vazgeçelim artık.çizgisi değişti.sadece paraya odaklı oldular.çok yakında silinip gidecek bu gidişle.saatlerdir indiremiyorum.sizlerden ricam uploadlarınızı başka sitelere yapmanızdır.bu güzel konu için de tekrar teşekkür ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu için teşekkürler.Milyon tane hosting varken neden hala rapid seçiliyor.yüklediğiniz dosyalar sadece premium üye olarak indirilebiliyor. başka dosyalar için de sürekli bekletiyor.Rapid den vazgeçelim artık.çizgisi değişti.sadece paraya odaklı oldular.çok yakında silinip gidecek bu gidişle.saatlerdir indiremiyorum.sizlerden ricam uploadlarınızı başka sitelere yapmanızdır.bu güzel konu için de tekrar teşekkür ederim.
kardeşim verilen bir siteden link veriyoruz,benim internetim kotalı hepsini yüklmeye kalksam kotayı mahvedeceğim,lütfen bilip bilmeden konuşmayın..

resmigenc

resmigenc

Üye
5800xpressmusic için yeni bi yazılım güncellendi arkadaşlar haberiniz olsun... güncellediğim zaman anlatırım yada güncelleyen ve bilen varmı ?

cabbar007

cabbar007

Üye
nadir hocam dün telefonun arkasındaki orjinal kodla güncelleme yaptım güncellemede sorun yaşamadım ama telefon bugün kendi kendine kapanıyor:S:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herhangi bir program yükledin mi?

kamercilekci

kamercilekci

Üye
5530 var ama çok karışık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5530 var ama çok karışık
nasıl karışık kardeşim phoenixi nasıl kuracağın,nasıl yapacağın hepsi ayrıntılı,resimle anlatmaya kalksak on sayfa sürer,ordaki adımları izlersen çok basit aslında..

dokhek

Üye
Tamam arkadaşım sinirlenme.Ben sen yükledin sandım.Sabah 4 e kadar uğraştım rapidden indirebilmek için :) Navi edisyon kodunu red telefonuma girdim phoenixe gerek kalmadan nokia software update navinin firmware ini yükledi.Tema gri oldu.Onun dışında telefon hızlandı diyebilirim.Mesajlarda donma problemi yok.Navigasyon için lisans kodu istiyor.Buna rağmen giriyordu.Açık havada deneme fırsatım olmadı.GPS hakkında fazla bilgi sahibi değilim aktaracaklarım bu kadar.Telefonun bu sürümü görsellik ve ya ayarlama adına yeni birşey sunmuyor.Sadece daha kararlı daha hızlı gibi geldi.Yüklemeyi bitirdikten sonra bataryanın arkasında yazan dil kodunu tekrar yazdım.Eğer ki bozulursa ve flashlama için dahi telefon görülmezse servis garantisi dışında kalmasın diye.Bu konuda kesin brşey bilmiyorum.Sadece ihtimal üzerie yazıyorum.

Nemesis adlı program gerçekten çok kullanışlı.Yükledikten sonra usb driver kurulamadı elle kurma talimatlarını görmek ister misiniz diyor fakat işimize yaramıyor.O sebeple onu dert etmeden geçebilirsiniz.ilk kurulumda "virtual" kelimesi ile başlayan seçeneği seçiyoruz.

Youtube meselesine gelince: Ben youtube symbian programını ilk kurduğumda dns ayarları ile tıkır tıkır çalışıyordu.Pc den daha hızlıydı.Fakat geçenlerde format attıktan sonra youtube a sadece vtap üzerinden bağlanabildim.Vtap görüntü ve işlev kalitesi youtube programı kadar başarılı değil.Eğer dns ayarlarına rağmen göremiyorsanız boşuna uğraşmayın her yolu denedim piyasadaki bütün açık dns kodlarını yazmama rağmen bir sonuç alamadım.

Sanırım telefon flash uygulamaları çalıştırıyor fakat internet tarayıcılarıdaki flashları desteklemiyor.

Nokia 5800XM N-gage ve kinetic scrolling desteği için kendi sitesine istekte bulundum ve benim gibi birçok insan da bulunuyor. Sizler de boş bir vaktinizde yazın.Görüşler sayıyla orantılı olarak dikkate alınır belki.

Sonuç olarak V40 yazılımı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sinirlenmedim inan canım yaa..o dosyaların boyutlarını görüyorsun 3 telefonun versiyonu 800 mb a yaklaşıyor internetim sınırsız olsaydı hiç sorun değildi ama kotalı..ayrıca bu güzel bilgiler için sağol..son olarak sitedeki flashları seyretmek için benim verdiğim bolt browserı bir dene..

drmmr14

Üye
Sanırım telefon flash uygulamaları çalıştırıyor fakat internet tarayıcılarıdaki flashları desteklemiyor.

Nokia 5800XM N-gage ve kinetic scrolling desteği için kendi sitesine istekte bulundum ve benim gibi birçok insan da bulunuyor. Sizler de boş bir vaktinizde yazın.Görüşler sayıyla orantılı olarak dikkate alınır belki.

Sonuç olarak V40 yazılımı sabırsızlıkla bekliyoruz.

link verirsen memnun oluruz biz de yapalım başvurumuzu....
inşallah telefona n97gibi ana ekran ve kinetic scrolling özellikleri gelir...

typerremzi1

typerremzi1

Üye
benim 5800 ın hafıza kartına pcden müzik attım dosya yöneticisinden müzik görünüyor ama müzik çalarla galeride görünmüyor yardım ederseniz sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim 5800 ın hafıza kartına pcden müzik attım dosya yöneticisinden müzik görünüyor ama müzik çalarla galeride görünmüyor yardım ederseniz sevinirim
galeriyi güncellemelisin..müzik çaları açınca kütüphaneyi güncelle olacak ordan bulduracaksın..

typerremzi1

typerremzi1

Üye
oldu teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol birşey değil...