5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

dokhek

Üye
bu adresi bulabildim fakat bir iki adres daha vardı. Ben nokianın sitesine de yazmıştım.Google ile aratırsanız daha fazlasını da bulabilirsiniz.
5800 kinetic scrolling diye deneyin.

evr06

evr06

Üye
herkese selam n97 ile ilgili 2 konuda yardımınız isteyeceğim
birincisi herhangibi bir yerden wireless ile internete bağlanamıyorum
ayarlar-bağlantı-wlan kısmına giriyorum burdan evimdeki modemi seçiyorum şifre istiyor şifremi giriyorum daha sonra wep taramasını başlatıyorum ayarlar kısmından wepbeslemeleri ayarınından kurmuş olduğum wlan bağlantısını seçiyorum daha sonra herhangibi bir siteye girmeye çalışıyorum fakat geçersiz sunucu ismi diye bir ileti alıyorum ve bağlanamıyorum.acaaba nerde yalnış yapıyorum?

ikinci konu ise şu haritalar uygulamasını açtığımda çevrim içi olamıyorum.araçlar-çevrim içi ol kısmından çevrim içi olamıyorum.konumlama-erişim noktası burdada turcell internet seçili.konumlama yöntemlerimde ise tümleşik-yardımlı ve şebeke tabanlı seçili neden haritalarda çevrim içi olamıyorum?

telefonun yazılımı güncel son v20 yüklü.
bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

y-Lcin

y-Lcin

Üye
Nokia 5800 XpressMusic Cin malı telefona orjinal yazılımı yüklenirmi yüklenmezmi eger yüklenirse ne yapmamız ve nereden başlamamız lazm bu konuda bana kesin ve net bir cevap verebilirmisiniz? Acil olursa sevinirim.

evr06

evr06

Üye
yukardaki sorularıma ek olarak bir sorunumu daha dile getirmem gerekti
n97 de ayarlar bağlantı hedefler kısmına giriyorum burda bi erişim noktası birde kategorisiz yazan iki sekme var bu kategorisizde 10 erişim noktası yazıyor ama açmaya çalıştığımda açamıyorum ve erişim noktalarını göremiyorum ayarda yaamıyorum üstüne üstelik buraya girdiğimde birrdahada çıkamıyorum tel kitleniyor acaba neden?
şimdiden teşekkürler

drmmr14

Üye
Nokia 5800 XpressMusic Cin malı telefona orjinal yazılımı yüklenirmi yüklenmezmi eger yüklenirse ne yapmamız ve nereden başlamamız lazm bu konuda bana kesin ve net bir cevap verebilirmisiniz? Acil olursa sevinirim.

çin malina orjinal yazılım olmuyo maalesef kesin bilgi!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herkese selam n97 ile ilgili 2 konuda yardımınız isteyeceğim
birincisi herhangibi bir yerden wireless ile internete bağlanamıyorum
ayarlar-bağlantı-wlan kısmına giriyorum burdan evimdeki modemi seçiyorum şifre istiyor şifremi giriyorum daha sonra wep taramasını başlatıyorum ayarlar kısmından wepbeslemeleri ayarınından kurmuş olduğum wlan bağlantısını seçiyorum daha sonra herhangibi bir siteye girmeye çalışıyorum fakat geçersiz sunucu ismi diye bir ileti alıyorum ve bağlanamıyorum.acaaba nerde yalnış yapıyorum?

ikinci konu ise şu haritalar uygulamasını açtığımda çevrim içi olamıyorum.araçlar-çevrim içi ol kısmından çevrim içi olamıyorum.konumlama-erişim noktası burdada turcell internet seçili.konumlama yöntemlerimde ise tümleşik-yardımlı ve şebeke tabanlı seçili neden haritalarda çevrim içi olamıyorum?

telefonun yazılımı güncel son v20 yüklü.
bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
telini orjinal ayarlara döndür..sonra bağlantı ayarlarından kablosuz lan a gel orda kullanabileceğin ağlar gözükür..ordan kodu gir nete girebilirsin..hedefler kısmından istemediğin ağı silebilirsin..gps için ise konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seçeceksin diğerlerinin seçimini kaldır..

hkursat

Üye
arkdaşlar tam 3 gündür bu günceleme olayı ile ugrasıyorum hep hta veriyor yardımcı olacak varmı

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

evr06

evr06

Üye
telini orjinal ayarlara döndür..sonra bağlantı ayarlarından kablosuz lan a gel orda kullanabileceğin ağlar gözükür..ordan kodu gir nete girebilirsin..hedefler kısmından istemediğin ağı silebilirsin..gps için ise konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seçeceksin diğerlerinin seçimini kaldır..

ilginiz için çok teşekkürler ancak bunu daha öncede denedim yine olmadı teli orjinal fabrika ayarlarını geri alıp denedim daha öncede ama olmuyor.

hedefler kısmından işlem yapamıyorum 10 tane ağ var yazıyor ama katagorisize tıkladığımda ağlar görünmüyor tel kitleniyor.gps de ise çeevrim içi olmak istememin sebebi şu yeraraması yaparken haritalarde çevrim iiçi arama yapmam gerekiyor ama internete bağlanamıyorum çevrim içi olamıyorum.sizce bu ikisindeki sorun nedir neden hedefler kısmında işlem yapamıyorum?

şimdiden çok teşekkür ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilginiz için çok teşekkürler ancak bunu daha öncede denedim yine olmadı teli orjinal fabrika ayarlarını geri alıp denedim daha öncede ama olmuyor.

hedefler kısmından işlem yapamıyorum 10 tane ağ var yazıyor ama katagorisize tıkladığımda ağlar görünmüyor tel kitleniyor.gps de ise çeevrim içi olmak istememin sebebi şu yeraraması yaparken haritalarde çevrim iiçi arama yapmam gerekiyor ama internete bağlanamıyorum çevrim içi olamıyorum.sizce bu ikisindeki sorun nedir neden hedefler kısmında işlem yapamıyorum?

şimdiden çok teşekkür ederim
yazılımını yeniden güncelle aynı sorun olursa servise gönder..

cabbar007

cabbar007

Üye
nadir hocam napmam lazım telefon kendi kendine kapanıyor bazen:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakın kurduğunuz programlar uyumsuz olabilir,telefondan kaynaklanmıyor..hafıza kartına format atın ve telefona tam uyumlu programlar kurun..

cabbar007

cabbar007

Üye
sarj yuvasından kaynaklanabilirmi:s

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şarj yuvasından neden kaynaklansın ki? öyle bir sorun mu yaşadın?

cabbar007

cabbar007

Üye
ya pil hareket ediyor çok hassas sallayınca düşüyor

--------------- Ekleme ---------------

telefon 5800

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orjinal pil değil mi?

cabbar007

cabbar007

Üye
orjinal telefon 2 aylık daha hiç problem yaşamadım ne yazılımla ilgili ne başka birşey sadece sizin verdiğiniz kodla güncelledim sonra kafamı karıştırdı orjinal koduyla güncelledim ve telefon kapanmaya başladı dün tekrar sizin verdiğin kodla güncelledim problem yoktu ama bugün yine kapandı

--------------- Ekleme ---------------

dün sarjın arasına kağıt koydum ve kapanma olmadı:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hımm..benimde ilk aldığımda bu problem vardı..fakat navi koduyla güncelledim sorun kalmadı..birde pilin arkasını bantla sar tam sıkışsın..

cabbar007

cabbar007

Üye
naviyle güncellesem tema falan değişiyor orjinalliyi gidiyor:s

Progressivity

Progressivity

Üye
yepyeni bir 5800'a bu akşamdan itibaren kavuşmuş bulunmaktayım Allahtan rehber kayıtlarının yedeğini almıştımda zorluk yaşamadım hiç xD

sadece yeni bir sertifika alıp program yüklemem gerekecek o kadar da olsun

cabbar007

cabbar007

Üye
hayırlı olsunda benim bu probleme çözüm bulmam lazım:S