5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyse şimdi ona girmeyelim sen diğer programları yüklemeye başla..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
önce ayarlardan bağlantıya gireceksin..orda kablosuz lan var onu açacaksın o ağları bulur ordan kullanacağın ağı seç ve web tarayıcısını başlat..açmaması için bir sebep yok..önce ağı tanımlıyacaksın..

AhmetOktay

Üye
önce ayarlardan bağlantıya gireceksin..orda kablosuz lan var onu açacaksın o ağları bulur ordan kullanacağın ağı seç ve web tarayıcısını başlat..açmaması için bir sebep yok..önce ağı tanımlıyacaksın..

malesef deniorm olmuo formatlama yapsak nasıl olur

--------------- Ekleme ---------------

malesef deniorm olmuo formatlama yapsak nasıl olur

tmm hallettm sorun yok :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bir sorunun olursa bekliyorum..

xtedix

Üye
arkadaşlar,
n97 aldım bi tane. rm-505 ve 11.0.21 sürümde. cihaz gen-pa garantili. forumdan takip etmeye çalıştım sürüm güncelleme ile ilgili konuları ama açıkçası cok bişey anlamadım. çok fazla yazı var ve ben aradığımı bulamadım. pc suite yeni sürüm güncellemesi görmüyor. garantili telefona güncellemeyi kendim mi yapmalıyım yoksa bayiye mi götüreyim dersiniz?
eğer kendin yap diyorsanız, babanızın güzel hatrına biriniz bana yol gösterebilir mi 10 dk ayırıp... sadece nasıl ve hangi programlar yardımıyla olacağını söylerseniz çok sevinirim.

[email protected] 'u ekleyebilir böyle bir niyeti olan arkadaş varsa.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar,
n97 aldım bi tane. rm-505 ve 11.0.21 sürümde. cihaz gen-pa garantili. forumdan takip etmeye çalıştım sürüm güncelleme ile ilgili konuları ama açıkçası cok bişey anlamadım. çok fazla yazı var ve ben aradığımı bulamadım. pc suite yeni sürüm güncellemesi görmüyor. garantili telefona güncellemeyi kendim mi yapmalıyım yoksa bayiye mi götüreyim dersiniz?
eğer kendin yap diyorsanız, babanızın güzel hatrına biriniz bana yol gösterebilir mi 10 dk ayırıp... sadece nasıl ve hangi programlar yardımıyla olacağını söylerseniz çok sevinirim.

[email protected] 'u ekleyebilir böyle bir niyeti olan arkadaş varsa.
ilk sayfada açıkça yazdım orayı adım adım takip edersen kendin yapabilirsin..

xtedix

Üye
hocam okudum onu baya bi ama rapid'den indiremiyorum. premium üyelik istiyo. baska bi server'da var mı dosyalar ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam okudum onu baya bi ama rapid'den indiremiyorum. premium üyelik istiyo. baska bi server'da var mı dosyalar ?
nemesis suite telefonun kodunu değiştir nokia software updater ile güncellemeye çalış olmazsa bekle..rapid bazen yoğun olunca o hatayı veriyor..başka link yok maalesef..

xtedix

Üye
deneyeyim. nemesis indiriyorum şimdi. kodu ne olarak değiştirmem lazım? siyah n97 bendeki. rm-505 olarak gözüküyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

xtedix

Üye
nemesis'te hata mesajı alıyorum... sana zahmet bi eklesen beni msn'e? çok uzun tutmucam söz :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nemesis'te hata mesajı alıyorum... sana zahmet bi eklesen beni msn'e? çok uzun tutmucam söz :)
kardeşim önce nemesisi aç sonra telefonu tak olmazsa bakşa usb ye tak..o biraz uğraştırır ama sonunda görür..prensibim gereği msn ye eklemiyorum sorunları burdan hallediyorum kusura bakma..

xtedix

Üye
yok kusurluk bişey. canın sağolsun. nemesis'i çalıştıramadım sanırım. ben bunu bayiye götüreyim en iyisi? :) sağol yine de yardım etmeye çalıştıgın için

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok kusurluk bişey. canın sağolsun. nemesis'i çalıştıramadım sanırım. ben bunu bayiye götüreyim en iyisi? :) sağol yine de yardım etmeye çalıştıgın için
ya aslında basit şeyler biraz tecrübe gerekiyor..birkaç denemeden sonra rahatlıkla yapılacak şeyler bence dene yapabilirsin boşuna gidipte 10-15 tl verme..

yasamali

yasamali

Üye
slm arkadaslar hayirlisiyla bu 5800 icin nezaman TOMTOM kullanmaya basliyacagoz bir haberi olan varmi acaba

xtedix

Üye
ya normalde güncelleme flan yaptım daha önce ama ek programlar kullanarak değil. hep pc suite aracılıgı ile güncelledim bugüne kadar. sabahtan beri internette geziyorum. herkes güncellemeden bahsediyo ama bu sefer biraz karışık sanırım iş. garantili cihaza da para ödüyor muyus güncelleme atmak için?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya normalde güncelleme flan yaptım daha önce ama ek programlar kullanarak değil. hep pc suite aracılıgı ile güncelledim bugüne kadar. sabahtan beri internette geziyorum. herkes güncellemeden bahsediyo ama bu sefer biraz karışık sanırım iş. garantili cihaza da para ödüyor muyus güncelleme atmak için?
nokia shopa götür para vermezsin..