senin telefonunun dil kodu Türkçe..bazı dil kodlarına Nokia sonradan firmware gönderiyor yani bu dil kodlarına uyumlu hale getiriyor..senin telefonunada bu şekilde oluyor,bu yüzden belki 10-15 gün sonra yeni firmware görünür..fakat ilk sayfada verdiğim yazılımda Türkçe dil kodları var o yazılım o dil kodlarına çıkarılmış senin telefonunun dil kodu farklı olduğu için göremiyorsun..phoenix çok güvenli bir yazılımdır..nokianın yazılımı olupta nokiada bulamadığın bir sürü yazılım biliyorum ben..5530 da firmware i software update yada ovi suite ile göremememin sebebi nedir? aynı zmanada telefon güncellemeyi indiriyor fakat kurulum sırasında telefona uygun değil diye kapatıyor. Bir sorum daha olacak Phoenix tam anlamıyla gücenli bir yazılım mı çünkü alıntıda nokianın yazılımı olduğu yazılmış fakat nokiayaya baktığımda böyle bir yazıımla karşılaşmadım
eğer nemesisle falan kodu değiştirdiysen kendi kodunu tekrar gir..yazılımın tam yüklenmemesi gibi bbirşey olamaz böyle saçmalık mı olur,tam yüklenmezse telefon hiç açılmaz onlarda çözemediği için teknik servise yönlerdirmişler..sen götür bakalım onlar nasıl yükleyeceklermiş..En sonunda Nokia ya telefon ettim ve *#0000# tuşlattı ve yeni yazılım tam olarak güncellenememiş olduğu ortaya çıktı ve servise getirmem gerektiğini söyledi onlar bir daha yükleyeceklermiş. Ancak benim yapabileceğim bir şey var mı? bilenler bi yardım ederse çok sevinicem...
kardeşim youtube tamamen açılmaz oldu vtap kur başka çare yok..teşekkür ederim
--------------- Ekleme ---------------
bir sorum daha olacak. aynı pcde olduğu gibi telime de pc ile paralel ip verdim ve opendns yazdım fakat halen youtube u açamıyorum.bunun sebebi nedir?
eğer nemesisle falan kodu değiştirdiysen kendi kodunu tekrar gir..yazılımın tam yüklenmemesi gibi bbirşey olamaz böyle saçmalık mı olur,tam yüklenmezse telefon hiç açılmaz onlarda çözemediği için teknik servise yönlerdirmişler..sen götür bakalım onlar nasıl yükleyeceklermiş..
evet haklısın..orası aklıma gelmedi Mümin..hocam kastettikleri şey telefondan yapılan güncelleme internet üzerinden 4mb falan yapılıyo sürüm olarak yine 31.0.101 gözüküyo ama aslında yazılımı tam yüklemiyo bundan bahsediyorlar orjinal yazılım ovi suite ile yükleniyor oda yaklaşık 134mb falan bilmeyenler için söylüyorum
orada her zaman öyle yazar oraya bakma sen...arkadaşlar bugün en son güncellemeyi yükledim yükleme sırasında bir hata oluştu dedi 15 dk bekleyin dedi sonra güncecllendi gibi gözüktü ama son güncelleme tarihinde güncellenmedi yazıyor:S hiçbişey anlamadım