tugrul_27
Üye
Arkadaş forumda online olmadığı için ben yardımcı olayım öncelikle kendisi prensip gereği msn ekleyemiyor.
İnternet için opera;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Live messenger için;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sorunuz olursa bu konu altında sorabilirsiniz.
Ya arkadaşlar bu v31'i yükledikten sonra telefon ekranında bir takım değişiklikler oldu, malumunuz eskiden sadece kişi ekle diye bişey vardı ama şimdi ana ekrana harita, sms, radyo gibi kısayollar hatta onun altınada eposta ayarlarını düzenleme kısayolları falan gelmiş durumda.
Şimdi benim sorum şu biz bu kısa yolları değiştirebiliyomuyuz, mesela radyo değilde ne bileyim uygulamalar falan gibi yani dahada kişiselleştirebilirmiyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Not: Öyle tembellikten sormuyorum telefonu bayaa kurcaladım ama bi sonuç alamadım o yüzden soruyorum
kısayol çubuğu değişebiliyo yani telde olan herhangi bi uygulama ile değiştirebilirsin ayarlar kişisel gir orda ev ekranı var oraya gir görürsün zaten
nadir abi telefonu yeni aldım bu konuda birşey bilmiyorum navigasyonu haritayı bi hevesle actım 60 kontor gitti bunun baska yolu yok mu bn navigasyon kullanırken sürekli tonlarca kontor mu harcayacam yardımcı olursan sevinirimnavi kodunu kullan...bir sorun olmaz ayrıca navigasyon bedava oluyor..
ah kardeşim uygulamalarda yer var oraya gir konumlama yöntemlerinden tümleşik seçili olsun diğerlerinin seçimini kaldır..birde navigasyon programlarını verdik onları inidirp kullan..nadir abi telefonu yeni aldım bu konuda birşey bilmiyorum navigasyonu haritayı bi hevesle actım 60 kontor gitti bunun baska yolu yok mu bn navigasyon kullanırken sürekli tonlarca kontor mu harcayacam yardımcı olursan sevinirim
tabiiki güncelleme yapabilirsin..nemesisle tekrar değiştirebilirsin..nevesis programı ile telefonun prodect kodunu değiştiriğ güncelleme yapmıştık şimdi yeni versiyon çıkarsa bu prodect kodu ile güncelleme yapabilecekmiyiz. birde telefonun prodect kodunu değiştirmeden önceki koduna getirebilirmiyiz?
açık alanda bekle bağlanır birde nokia maps i açıyorsun değil mi?9. mesaj da belirtildigi gibi guncelledim ama gps onceden baglandigi yerden suan uydu buluyor fakat baglanmiyor nasil cozebiliriz bu sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?