5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu abartmaya gerek yok..özellikleri belli,ondan çok beklemeyin..alırken bu özellikleriyle aldınız..bence harika bir telefon tek eksiği netten video izlenememesi..onu da Nokia son güncellemeyle İnşallah halleder..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende 5800 aldım cihazda sürüm olarak v30 yüklü acaba v31 sürümünü yüklemelimiyim aralarında cok fark varmı
tabiiki fark var bir kere mesaj yazma sorunu kalkıyor..Nokia Software Updater ı pc ye kur güncelle..

bittigitti46

Üye
Arkadaşlar sorunlarınız ve sorularınız olabilir burada tartışmak güzel şey. birde isteklerimizi nokia ya bildirsekte faaliyetli bir icraat yapmış olsak ve sonuçları bizi memnun etse daha iyi olmaz mı?? Ben GPS alıcısını beğenmiyorum 5800'ın ve nokia ya mail attım BURADAN bakabilirsiniz. Mailimden sonra aradılar ayrıntıları linkte.. Sizde sorunları dile getirin lütfen.. İyi forumlar..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gps de Navi kodunu kullanıp güncellerseniz farkın çok olduğunu göreceksiniz..

pekerdem

pekerdem

Üye
arkadaslar telefonu yenı aldım surum 30 bir sey nokia software updaterla yukselmeye calsıtım buldu da ısleme basladı yaklasık 143 mb lik bir yukleme gerceklestirdi daha sora tahmin sure 15dk falan yazdı dolmaya baslıyordu o sırada pc reset attı kendine bu 3 tekrarlanmamda da oldu. ama ikinci ve ucuncu seferde bir sey yuklemedı direkt 15 dakka kaldı yazısana gecip oyle reset attı neden olabilir tskler

callcium

Üye
a gps i kullanıyorum wap tan bağlanırsanız kb hesabına ücretlendirilirsiniz 5 kb toplamda tek oturum 4 sn içinde bağlanıyor uydulara daha ne olsun

toligargala

toligargala

Üye
arkadaşlar 5800 xm kasa açıklığını sorun yapan kullanıcı arkadaşlarım. bu sorunun çözümüne bi sitede ulaştım benimkinde açıklık yok fakat bunu kafasına takan arkadaşlarım varsa bi incelesin derim bu uygulamayı yapan kişi %100 sonuca vardığını idda ediyor elinin inceliğine güvenen varsa yapsın derim.. malzemeler:1. Telefonunuzu yanınıza alarak bir yapı marketten uygun tornavida ve süper japon yapıştırıcısı edinin.
2. Bir adet aspirin tableti edinin ve fazla açığı olan çentik yuvasına yapıştırılmak üzere bu tabletten 1.7 mm x 0.50 mm ebadında bir parça kesin.
3. İşlemi mümkün olduğu bol ışıklı, mümkünse bir masa ışığı altında gerçekleştirin. video anlatımı:
NOT:çalışırken dikatli olun cihazınız garantili ise... İYİ ÇALIŞMALAR.....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar telefonu yenı aldım surum 30 bir sey nokia software updaterla yukselmeye calsıtım buldu da ısleme basladı yaklasık 143 mb lik bir yukleme gerceklestirdi daha sora tahmin sure 15dk falan yazdı dolmaya baslıyordu o sırada pc reset attı kendine bu 3 tekrarlanmamda da oldu. ama ikinci ve ucuncu seferde bir sey yuklemedı direkt 15 dakka kaldı yazısana gecip oyle reset attı neden olabilir tskler
Erdem kardeşim başka bir bilgisayarda deneme imkanın varsa ordan güncellemeye çaış daha olmazsa ilk sayfada phoenix programını verdim onu kurup güncelle..
kasa açıklığı meselesine gelince bence hiç girmeyin piyasada artık 5800 kapakları satılmaya başlandı telefonunuzun rengine uygun bir kapak alıp takın veya taktırın bence yoksa başınıza bir sürü iş açarsınız..

pekerdem

pekerdem

Üye
Nadir abi tesekkur ederim baska bir pc den deniycem artık. ben bir de gps hakkında bır soru sormak ıstıyorum benım kı navi edition sımdı bu yurume tarifi ya da arabadakı seslı tarıfın oldugu yer haritalar kısmı mı yoksa uygulamalardakı yer mi. bir de ben para yazmasın diye sebekeyi kapattım konumlamada acaba dısardayken baglanır mı yoksa sebekeyı acık mı tutmam lazım? tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir abi tesekkur ederim baska bir pc den deniycem artık. ben bir de gps hakkında bır soru sormak ıstıyorum benım kı navi edition sımdı bu yurume tarifi ya da arabadakı seslı tarıfın oldugu yer haritalar kısmı mı yoksa uygulamalardakı yer mi. bir de ben para yazmasın diye sebekeyi kapattım konumlamada acaba dısardayken baglanır mı yoksa sebekeyı acık mı tutmam lazım? tesekkurler
nokia maps ilk sayfada onu açarsan o sesli tarifi yapar..şebekeyi kapattığın doğru ordan sadece tümleşik gps açık olsun..

pekerdem

pekerdem

Üye
diger bılgısayarda da yapamadım :s surum guncellemeyi

tariktartici

Üye
bende nokia n97-3 nam us telefonumu rm 507 den 505 e çevirdim, işlem çok basit, çok kısa sürüyor korkulacak bişey yok..

CcehennemM

Üye
Merhabalar forumda aradım ama bulamadım bir türlü nokia 5530 açılmıyor açmaya çalıştığımda ilk nokia yazısı çıkıyor ve orada takılı kalıyor. Hard format atmak istiyorum ama malum dokunmatik olduğundan bu telefona nasıl format atabilirim ?

0zkan

Üye
Mrb 5800 Kullanıcısıyım ve yeni aldım Güncellemeleri yapılmışmı yada ne yüklenir nerden yüklenir bilemiyorum yardımcı olabilicek arkadaşlar bana ulasabilirlermi lütfen .

Progressivity

Progressivity

Üye
forumu biraz dolaş bir çok konuda anlatılıyor iyice incelersen aradığın cevapları bulabilirsin.

callcium

Üye
acaba en son firmware numarası nedir v31.2.008'i duydum ama doğrumudur?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhabalar forumda aradım ama bulamadım bir türlü nokia 5530 açılmıyor açmaya çalıştığımda ilk nokia yazısı çıkıyor ve orada takılı kalıyor. Hard format atmak istiyorum ama malum dokunmatik olduğundan bu telefona nasıl format atabilirim ?

Mrb 5800 Kullanıcısıyım ve yeni aldım Güncellemeleri yapılmışmı yada ne yüklenir nerden yüklenir bilemiyorum yardımcı olabilicek arkadaşlar bana ulasabilirlermi lütfen .

acaba en son firmware numarası nedir v31.2.008'i duydum ama doğrumudur?
Cehennem arkadaşım aynı 5800 gibi ortadaki kırmızı,yeşil ve yandaki kamera tuşuna aynı anda basıyorsun açma-kapama düğmesine basıp sana saat ve diğer ayarları sorana kadar basılı tutuyorsun..
Özkan arkadaşım *#0000# yap telefonunun versiyonunun kaç olduğunu görürsün..eğer en son versiyon 31.0.101 ise sorun yok yoksa Nokia Software Updater ı pc ye kurup güncelleyeceksin..
Callcium arkadaşım en son versiyon 31.0.101 dir..

callcium

Üye
teşekkürler hocam bide "http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-harita-gps-navigasyon/nokia-ovi-maps-v3-01-4401-tam-version-5-279419.html" konu hakkında da bilgi verirsen sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onu indir ve sertifikalayıp telefonuna kur..benim verdiğim haritayı da indir rar dan çıkar cities klasörüne kopyala..bu program sayesinde nokia maps sınırsız oluyor ve sesli navigasyon yapabiliyorsun..telefonun gps alıcısı ile uyduya bağlanıp yer belirleme yapabiliyorsun..

callcium

Üye
hocam yüklemede sorun yok sorum şöyleydi o konuda
""v30 ile gelen nokia maps ta hakkında bölümü normal çözünürlükle okunabilir düzeydeyle büyüklük olarak yazılar bunu yükleyince yazılar çok küçük okunamıyor aynı şekilde ara tuşuna bastıktan sonra ikonlar geliyor ancak ne oldukları sağ tarafında yazmıyor!! dil değiştirme sorunu çözmez muhtemelen bi çözüm varmıdır acaba ???""