5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

babay22

babay22

Üye
6233 ün sesini hiç duymadım ama n73 5800 a baya bi fark atıyor.bende ikisi de var karşılaştırdım.

ertu55

ertu55

Üye
bende 5800 xm var nss ile product koda baktım 0587676: Euro2-Turkey Navi bununla aynı ama navigasyon ücretsiz değil navigasyonu başlattıktan 3 5 saniye sonra bağlantı gerekli diyor kabul etmeyin ce kapanıyor yardımcı olurmusunuz

Vi0LenT

Vi0LenT

Üye
Öncelikle Herkese Selam ve İyi Forumlar..Bu konu yu açan güzel kardeşimede çok çok teşekkür ediyorum..
Benm bi sorum olacak benm tel 5800xm 31.01.101 veryonda suan bu ovi maps 3 u telefonuma kurarken 'uygulama telefona göre değildir yinede devam edilsinmi' die soruo tamam a basıorm, bastıktan 2 saniye sonra güncelleştirme hatası diyor ve map i yuklemıor bi yardımcı olabılırmısın nadir kardeşim.Bu arada tel i opda dan sertıfıka aldm we hellox la sertıfıkayı aktıwe ettım.

--------------- Ekleme ---------------

Yardım Edebilecek warmı ?

--------------- Ekleme ---------------

Yardım Edebilecek warmı ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar güncelleştirme hatası alıyorsanız eski sürümü uygulama yöneticisinden kaldırın..kaldıramıyorsanız o programın en yakın versiyonunu kurun...

Vi0LenT

Vi0LenT

Üye
uygulamanın tam yerını soylermısın bulamadım tel daha yenı

Vi0LenT

Vi0LenT

Üye
Eyw Nadircim çok teşekkur ederım senin gibisine rastlamak zor gercekten konu 93. sayfaya qelmıs haala yardım edıosun bazıları war konuyu acıo cekıo gıdıo walla saolasın sabahtan beri uğraşıodm sonunda oldu sayende.konu cok yararlı gerçekten çok teşekkurler

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
arkadaşlar uygulamaları telefon hafızasına yüklüyorum ama bir sorun olduğunu farkettim. telefon hafızasında detaylara girdiğimde 22 mb uygulama 32 mb diğer dosya yazdığını gördüm. telefonumdaki uygulama boyutu doğru, ama bu diğer dosya olayını anlayamadım. mesajlar ya da telefon rehberi ajanda vs ile alakası yok. bilgisayardan ya da dosya yöneticisinde girdiğimde d ebu dosyaların ne olduğunu göremiyorum. formatsız bir çözümü olan var mı bir de siz de kontrol edebilirmisiniz telefonlarınızı çünkü kendi kendine uygulama yüklerken oldu bu:S
bir de pc de olduğu gibi tel için de temizlik bakım araçları var mı?
+ 2. bir sorun telfon 2-3 günde bir kendine reset atıyor buınu sebebi nedir? tr update i bekliyorum güncelleme yapmadım bundan kaynaklanabilir mi?

program yuklerken pcde oldugu gibi regstry dosyalarini da telefona yukler telefon hafizasinin dolmasinin sebebi bu. sistem dosyasi oldugu icin bunlari sadece xplore gibi bir dosya yoneticisiyle gorebilmen mumkun. pcde kullanilanlara benzer olarak g-force ya da nuldel adinda programlar var bunlari kullanabilirsin. ama unutma bu programlar python tabanli. reset olayi da formattan sonra duzelir buyuk olasilikla.

Vi0LenT

Vi0LenT

Üye
yeni yüklenen map direk menuye mı monte edılıo

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
mevcut nokia mapsin uzerine kuruyo dye biliyorum.

Vi0LenT

Vi0LenT

Üye
teşekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelleştirildiğinde başka maps yüklenmediyse yüklenmesi lazım ama birkaç kişi bu problemi yaşamış..ben kendi adıma söyleyim bu problemi hiç yaşamadım..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
ovi mapsi normalde telefonda mevcut olan nokia mapsin uzerine kuruyor. ben de hic boyle bir sorun yasamadim :/

luridline

Üye
Arkadaşım en güzel çözüm hem telefona (hard format) hem hafıza kartına format atmak.reset atma ve kapanmaları hafıza kartındaki uygulamalardan yapıyor genelde

uygulamalari tel hafizasina yukluyorum. 10 gunde bir format mi atcaz:d bi kac program ismi aldim onlari denicem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar her şeyi yüklemyin sık kullandığınız programları yükleyin..

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
ben nerdeyse bütün programları hafıza kartına kuruyorum, tabiki yine sistem dosyalarını C dizinine atıyor bundan kurtuluş yok öncelikle bunu kabullenmek lazım. ama kaldırdığınız uygulama vs. ne olursa bunların sistem dosyalarını temizleyen bikaç program var siteden bunları rahatlıkla bulabilirsiniz. ve tabiki bitmek tükenmek bilmeyen desteği için de NADİR'e sonsuz teşekkürler :islik

lesi

Üye
yazılım degiştirilsn mi diye yazı geliyor linkte yazılımı degiştirdigimiz zaman telefonun özelliklerine bir zarar gelir mi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gelmez kardeşim..