hayırlı olsun..sonunda telefonu aldım aranızdayım arkadaslar yarın itibariyle elimde olacak.
saolasın abi yarından itibaren senin sitede paylastıklarını uygulayacam takıldıgım yerde danısırımhayırlı olsun..

bu yazılımlaın tümünde sertifika hatası alıyorum. hacklemeden çözüm var mı?program yuklerken pcde oldugu gibi regstry dosyalarini da telefona yukler telefon hafizasinin dolmasinin sebebi bu. sistem dosyasi oldugu icin bunlari sadece xplore gibi bir dosya yoneticisiyle gorebilmen mumkun. pcde kullanilanlara benzer olarak g-force ya da nuldel adinda programlar var bunlari kullanabilirsin. ama unutma bu programlar python tabanli. reset olayi da formattan sonra duzelir buyuk olasilikla.
xplore ı resmi sitesinden sertifikalısını indirip ****** ile ****** yazdım sorunsuz çalıştı. registryi temizlemeyi denicem şimdi deprogram yuklerken pcde oldugu gibi regstry dosyalarini da telefona yukler telefon hafizasinin dolmasinin sebebi bu. sistem dosyasi oldugu icin bunlari sadece xplore gibi bir dosya yoneticisiyle gorebilmen mumkun. pcde kullanilanlara benzer olarak g-force ya da nuldel adinda programlar var bunlari kullanabilirsin. ama unutma bu programlar python tabanli. reset olayi da formattan sonra duzelir buyuk olasilikla.
Hayırlı olsun arkadaşım.Güle güle kullan.Hoşgeldin.Bugun itibariyle bende 5800 kervanına katılmış. Aranızdayım artık