5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

babay22

babay22

Üye
Arkadaşlar vodafone live uyumlu bir messenger var mı? vodafonun kendi msni uymuyormuş benim tele..bi yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

Yani vodafone messenger gibi ücretsiz girebileceğim

pekerdem

pekerdem

Üye
sonunda telefonu aldım aranızdayım arkadaslar yarın itibariyle elimde olacak.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bekliyorum..

luridline

Üye
program yuklerken pcde oldugu gibi regstry dosyalarini da telefona yukler telefon hafizasinin dolmasinin sebebi bu. sistem dosyasi oldugu icin bunlari sadece xplore gibi bir dosya yoneticisiyle gorebilmen mumkun. pcde kullanilanlara benzer olarak g-force ya da nuldel adinda programlar var bunlari kullanabilirsin. ama unutma bu programlar python tabanli. reset olayi da formattan sonra duzelir buyuk olasilikla.
bu yazılımlaın tümünde sertifika hatası alıyorum. hacklemeden çözüm var mı?

program yuklerken pcde oldugu gibi regstry dosyalarini da telefona yukler telefon hafizasinin dolmasinin sebebi bu. sistem dosyasi oldugu icin bunlari sadece xplore gibi bir dosya yoneticisiyle gorebilmen mumkun. pcde kullanilanlara benzer olarak g-force ya da nuldel adinda programlar var bunlari kullanabilirsin. ama unutma bu programlar python tabanli. reset olayi da formattan sonra duzelir buyuk olasilikla.
xplore ı resmi sitesinden sertifikalısını indirip ****** ile ****** yazdım sorunsuz çalıştı. registryi temizlemeyi denicem şimdi de

dexter12345

Üye
Selam arkadaşlar n97 kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım herkese sorunsuz n97ler...,
son güncellemeleri çıkmış olan fv20 yaptığım n97 de ufak bağzı sorunlarım var ;
1-Pcsuite yükledim n97 ye bağlanıp v20 güncellemesini başarılı aptım ,akabinden haritalarıda güncelledim fakattt
pcsuite artık bağlanamayırum !!!!!!
şimdiden teşekkürler

luridline

Üye
registry için xplore da hangi dosyaları silmem gerek? .xplore da da boş 43 mb gözüküyo ama normalde 18mb var. gizli dosyaları da göstererek max 25 mb kullanılan hafıza buldum. bir de son çare hardformatı 5530 a nasıl atçaz?

bir de aldığım yedekleri nasıl geri açıyoruz?

salenko

Üye
Bugun itibariyle bende 5800 kervanına katılmış. Aranızdayım artık

babay22

babay22

Üye
5800 için v40 güncellemesi çıksın artık...

Lion Heart

Lion Heart

Üye
5800 için kinetic scrolling içeren bir firmware güncellemesi çıksın artık adı v40 olsun ya da ne olursa olsun farketmez.

Progressivity

Progressivity

Üye
ya sadece kinetic scrolling değil ki bi sürü eksik var adam gibi adobe flash player 9 eklentisi kurulsun, sonra java oyunları kurunca ses çıkmıyor bu halledilsin, sonra sizde oluyor mu bilmiyorum ama çok mesaj yolladığınızda ort günde 100 mesajdan sonra *123# yapınca yada ödemeli arama işlem gerçekleştirilemedi diyor, ayrıca batarya sorunu içinde daha az ram yiyecek şekilde yapılsın uygulamalar, yeni ev ekranı yapılmalı, internet explorer ı için nasıl bir çözüm üretirler bilmiyorum ama çok fazla site gezerseniz ön bellek doluyor hemen uyarı almaya başlıyorsun vs vs sorun çok aslında

babay22

babay22

Üye
Amma da eksiği varmış şu telin.oysaki alırken özellikten geçilmiyordu :)

Progressivity

Progressivity

Üye
beklentiler büyük tabi ama bu yukarda yazmış olduğum düzeltmeler yapılmadan da gayet güzel kullanılabiliyor telefon tabi gönlümüz yapılmasından yana sonuçta yeni bir versiyon s60v5 illaki eksikleri olacak önemli olan düzeltmeler yapılsın ki yapılıyo da zaten 5800'ın ilk çıktığından beri ne denli düzeltildiğini zaten gördük yeni bir güncelleme yapılacaktır bekliyoruz işte

agency

Üye
Merhabalar İnternette Gezerken böyle birşey gördüm ne kadar doğrudur merak ettim Böyle bişey varmı yoksa fake mi anlamadm.:hmmm

biskero | 18 November, 2009 22:38

firmware 40.0.001 is almost here according to these pictures on

toligargala

toligargala

Üye
galiba var ama türkçe dil kodu yok üstatlarımız daha iyi bilrler (nadir abi vb) konuya el atarlar illaki..

Progressivity

Progressivity

Üye
bu versiyon güncelleştirmesi yurt dışında çıkmış olabilir ama ülkemize gelmedi daha

biyonik61

Üye
arkadaşlar bende 5800 aldım cihazda sürüm olarak v30 yüklü acaba v31 sürümünü yüklemelimiyim aralarında cok fark varmı