5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

veysveysveys

Üye
Merhabalar bir süredir nokia n97 kullanıyorum ama arka plan çok basit gözüküyor, biraz daha şöyle değişik güzel yapacak temalar yükleyebilirmiyimki 250 sayfaya şöyle bi baktım bununla ilgili birşeyler göremedim gözümden kaçtı belkide yardım ederseniz minnettar olurum, birde v20.0.019 en son versiyonmudur. şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhabalar bir süredir nokia n97 kullanıyorum ama arka plan çok basit gözüküyor, biraz daha şöyle değişik güzel yapacak temalar yükleyebilirmiyimki 250 sayfaya şöyle bi baktım bununla ilgili birşeyler göremedim gözümden kaçtı belkide yardım ederseniz minnettar olurum, birde v20.0.019 en son versiyonmudur. şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
temalar bölümü var symbian os 9.4 temalar bölümü orada istemediğin kadar var..evet son sürüm v20 dir..

veysveysveys

Üye
Teşekkür ederim Nadir hocam.

--------------- Ekleme ---------------

Nadir hocam birde cahilliğim için affına sığınarak birşey soracağım 31. sayfada telefonun için kullandığın bazı programları yazmışsın o programları nerden bulup telefona nasıl yükleyebilirim. Anlayışın için çok teşekkür ederim.

gsad

Üye
nadir abi dün sana telefonu kvk ya verdiğimi ve kadının sorun çıkardığını buyuk ihtimal yapmayacaklar dediğini söylemiştim az önce telefonunuzu alabilirsiniz diye mesaj geldi.bir günde mesaj gelmesi normal mi yoksa herhangibir işlem yapılmamış mıdır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir abi dün sana telefonu kvk ya verdiğimi ve kadının sorun çıkardığını buyuk ihtimal yapmayacaklar dediğini söylemiştim az önce telefonunuzu alabilirsiniz diye mesaj geldi.bir günde mesaj gelmesi normal mi yoksa herhangibir işlem yapılmamış mıdır
imei numaranla kvk servisine gir bir bak..ne yapıldığını görürsün..kvk.com olması lazım..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni yazılım yüklenmiş o zaman..

gsad

Üye
yeni yazılım yüklenmiş o zaman..

abi ondan bi gün once son sürümü yuklemiştim zaten:allalla: aynı zamanda kapaktan ve ekrandan ses geldiğini söylemiştim onunla ilgili bişey yapılmamış sanırım:off:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet maalesef sen de tüketici mahkemesine başvur..

fakobaba

Üye
5800 v 40 hack i de bi yazarsan abi

gsad

Üye
evet maalesef sen de tüketici mahkemesine başvur..
satana kadar garantidir sudur konuşurlar iş servise gelince bişey yapmıyorlar lanet olsun böyle servise kvk mış hepsi yalan:off:

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
mrblar arkadaşlar hala v31 deyim bu youtube videolarını oynatma desteği felan geldimi v40 da?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet skyfire çıktı onu indirip kur..

gsad

Üye
nadir abi bişey sormak istiyorum bazı yerlerde tuketici mahkemesinin kararını firmaların ciddiye almadığını okudum bu doğru mu yoksa kararı uygulamak zorundalar mı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir abi bişey sormak istiyorum bazı yerlerde tuketici mahkemesinin kararını firmaların ciddiye almadığını okudum bu doğru mu yoksa kararı uygulamak zorundalar mı
kararı uygulamak zorundalar öyle şey olur mu o zaman o mahkemenin ne anlamı kalır ki? bu konuyla ilgili bir arkadaşın konusu vardı yeni telefon almıştı..cep telefonları bölümünde..

gsad

Üye
kararı uygulamak zorundalar öyle şey olur mu o zaman o mahkemenin ne anlamı kalır ki? bu konuyla ilgili bir arkadaşın konusu vardı yeni telefon almıştı..cep telefonları bölümünde..

o konuyu da okudum abi ama google de tüketici mahkemesi diye aradığımda bazı yerlerde bu tarz yazılar gördüm o yuzden sorayım dedim

toligargala

toligargala

Üye
nadir abi 5800 mı aldın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
toligargala

toligargala

Üye
hayırlı uğurlu olsun :) iphone yi sattın yani