5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam dört gözle bekliyorum..artık şu öğrendiklerinizi paylaşmanın zamanı geldi..:ehe

toligargala

toligargala

Üye
evet geldi abi:ehe

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
hocam ve arkadaşlar yeni kodlar buldum hocam belki vermişsinizdir eğer öyleyse affola ama ben paylaşmak isterim bu kodları
0591785: Euro2 Black Bene
0559372: Euro2 BLUE
0570027: Euro2 BLUE Bene
0559066: Euro2 RED

vj_sinan

vj_sinan

Üye
şu üstte yazan bene ne ya :D

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
bilmiyorum ama denedim türkçe hepsi:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet çoğu verildi..

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
neyse denemeyenler dener hocam iyi geceler ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi geceler Ufuk..Allah rahatlık versin..

vuraldnz

vuraldnz

Üye
arkadaşlar benim 5800 a internetten indirdiğim bir flv formatındaki bi video yu total video converter programı yardımıyla mp4 formatına çevirdim fakat telefona yüklediğim de ses gayet net ama video kare kare görüntüler soluk bi görüntü meydana çıktı yani hiç bir şey izlenmiyor ama bu sorunun çozümü ne olabilir öncelikle nadir hocam ve diğer 5800 dan anlayan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.. şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

bu arada iphone ile o ideoyu gayet güzel bir şekilde seyrediyorum
format factory diye bir program var onu dene bide burda telefonfonların kendi özelliklerine göre otomatık cevırıyor dene bi istersen

beko229

Üye
nadir abi ben pc suitleri yeniden kurdum ve error hatası çıkmıo senin ilk sayfada verdiklerinin aynısını yapıom tam güncellemeyi başlat dediğimde bir anlık pc suite bağlantısı kesiliyor 1 dakka sonrada cihaz desteklenen cihaz bulunamıyor yazısı geliyor ama nemesisi kullanmadığımda da bu sefer buluyo fakat cihazınızın en güncel sürümü yüklü dior... bunu çözerseniz çok mutlu olurum :( 3 gündür bunla uğraşıorum fakat çözemedim bir türlü

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0570027 nemesisle bu kodu kaydedip yeniden dene bakalım..

ersera

Üye
arkadaşlar maps 2 varken bulunduğum ilçe ve ildeki bazı yerler maps 3 de yok sadece ana yol var fikriniz varmı nedendir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vallaha bilemeyeceğiz Nokia'nın haritası..

sa42

Üye
arkadaşlar 5800 sahibiyim son v40 versiyonunu yükledim yani normal pc ye kablo ile bağlayıp nokia sitsinde ki NokiaSoftwareUpdaterSetup_tr programı ile yarım saat kadar süre sonunda güncelleme bitti telefon tekrar açıldığında dil ingilizce olmuş ve ne arama tuşlarını aça biliyor nede telefon rehberine girebiiyorum sadece oyun ve müzik gelen aramaya bile dokunmatik ekrandan cevap veremiyorum lütfen acil yardım 4 gündür tel kulanamıyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hard format attın mı? hafıza kartını çıkar at formatı...

mkryvz

mkryvz

Üye
Phoenix ile V40'a yükselttim, kısa sürede güncellendi. Yükleme sonrası ayrıca hard format atmama gerek kalmadı çünkü; yükleme bittikten sonra benden ülke, saat ve tarih ayarları istedi, ayrıca bütün ayarlarımda gitmişti :d:
Dahası hiçbir sorun ve sıkıntıyla karşılaşmadım, ne gps'te ne radyoda nede ev ekran temasında. Herşey gayet normal çalşıyor. NSU ile sorun yaşamıştım ama phoenix ile bir sıkıntı yaşamadım. Phoenix için çok teşekkür ederim Nadir :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..