5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
Abi bu şekilde işte :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nemesis resmine bakarsan olmamış..kodu oraya yazmakla olmaz aşağıdaki write basacaksın..hem en altta error diyor yani bağlantı olmamış telefonla..

toligargala

toligargala

Üye
ya benim anlamadığım navifirm de v40 ın navi güncellemesi görünüyordu şimdi yok nadir abi

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
nemesis resmine bakarsan olmamış..kodu oraya yazmakla olmaz aşağıdaki write basacaksın..hem en altta error diyor yani bağlantı olmamış telefonla..

bende onu fark ettim fakat 4-5 kez denedim olmadı windows 7 kullanıyorum onun etkisi olabilirmi ki :S ?

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
Tamam write new values Done yazısı çıktı kapattım güncellemeyi açtım yine yeni güncelleme yok diyor kafayı yicem akşam akşam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nemesisten kodu kaydettiğini bir daha scan yap bakalım kaydetmiş misin?

Lacrymosa

Üye
Tamam write new values Done yazısı çıktı kapattım güncellemeyi açtım yine yeni güncelleme yok diyor kafayı yicem akşam akşam

Şu 3 kodu da deneyin. Bende de olmamıştı. Bu kodlardan birisi işe yaramıştı ama.

0591785
0587676
0570027

cbas

Üye
hocam nsu dan kodu değiştirip güncelledim telefonu eski kodunu tekrar yükleyin diyosunda nerden bulacaz o kodu böyle kalsa bi problem olurmu???

toligargala

toligargala

Üye
hocam nsu dan kodu değiştirip güncelledim telefonu eski kodunu tekrar yükleyin diyosunda nerden bulacaz o kodu böyle kalsa bi problem olurmu???

telefonun pilini çıkar altta product kodu yazar o dur orjinal kodu

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
Tamamdır arkadaşlar çözdüm kod u kaydetmiyormuş.Ama sonunda kaydetti :) Nadir abi senide yordum kusura bakma.

sadep12

sadep12

Üye
Bende windows 7 kullanıyorum ama sorunsuz olarak yaptım.Alakası yok.

Lacrymosa

Üye
Nokia Software Uptader "Yeni Güncelleme Var. Güncellensin mi?" uyarısına Evet deyince Windows 7 kullananlara "İşletim sistemiyle uyumlu değil" hatası veriyor. Bana da oldu. Windows 7 için olan versiyonunu Google'da aradım oradan indirdim o şekilde kurdum.

sadep12

sadep12

Üye
:ehe:ehe:ehe:ehe bende bugün win 7 ile 10 dk da yaptım..

:ehe bende abi ilk deneme sürümünden itibaren kullanmaktayım.Şuan sürümdeyim muhteşem ya.Windows xp nin nasıl birşey olduğunu unuttum :aha:

Burak.Ö

Burak.Ö

Üye
nadir abi bana verdiğin product kodu mavi için sanırım tema felan mavi oldu bnm telefon kırmızı tema harici birşey fark ediyormu ?

sadep12

sadep12

Üye
Windows 7 uyumluluk sorunu yaşayanlar.Masaüstüne gelen kısayol veya setup a sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk bölmesine girip orada bu programın çalıştırılacağı uyum modundan windows vista yı seçebilirler.Veya uyumlu olanı indirip yükleyebilirler.