nemesis resmine bakarsan olmamış..kodu oraya yazmakla olmaz aşağıdaki write basacaksın..hem en altta error diyor yani bağlantı olmamış telefonla..
bakıyorum..ya benim anlamadığım navifirm de v40 ın navi güncellemesi görünüyordu şimdi yok nadir abi
hayır etkisi yok pc suite ile ilgili çalışan programları görev yöneticisinden kapat..bende onu fark ettim fakat 4-5 kez denedim olmadı windows 7 kullanıyorum onun etkisi olabilirmi ki :S ?
Tamam write new values Done yazısı çıktı kapattım güncellemeyi açtım yine yeni güncelleme yok diyor kafayı yicem akşam akşam
3 defa baktım yok evet kalkmış..ya benim anlamadığım navifirm de v40 ın navi güncellemesi görünüyordu şimdi yok nadir abi
hocam nsu dan kodu değiştirip güncelledim telefonu eski kodunu tekrar yükleyin diyosunda nerden bulacaz o kodu böyle kalsa bi problem olurmu???
evet abi ben ilk navi kodu ile güncellemiştim şimdi yok acaba sebebi ne niye kaldırdılar3 defa baktım yok evet kalkmış..
önemli deil canım sen yaptın ya..Tamamdır arkadaşlar çözdüm kod u kaydetmiyormuş.Ama sonunda kaydettiNadir abi senide yordum kusura bakma.
Bende windows 7 kullanıyorum ama sorunsuz olarak yaptım.Alakası yok.

bende bugün win 7 ile 10 dk da yaptım..bende bugün win 7 ile 10 dk da yaptım..
bende abi ilk deneme sürümünden itibaren kullanmaktayım.Şuan sürümdeyim muhteşem ya.Windows xp nin nasıl birşey olduğunu unuttum