5730 Xpressmusic - Hafıza kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaptanblack

kaptanblack

Üye
    Konu Sahibi
5730 Xpressmusic - Hafıza kartı sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Telefonun yanında verilen 8 gblık hafıza kartını kullanıyorum ancak çektiğim resimler, videolar hatta bazı şarkılar bile bilgisayara attığım zaman bozuluyor. Daha doğrusu telefonun içinde iken kendi kendine bozuluyor bu dosyalar ve bilgisayara atınca da resimlerin, videoların ve şarkıların yarısı çalışıyor. Yani resmin yarıya kadar olan kısmı gözüküyor sonrası simsiyah, ve ya hiç açılmıyor resimler. Bu neden kaynaklanabilir acaba ? Virüs programı kurdum şimdi telefonu taratıyorum ama virüs çıkacağını zannetmiyorum. Başka bi nedeni olabilir acaba ?

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
hafıza kartını biçimlendirmeyi dene...

kaptanblack

kaptanblack

Üye
    Konu Sahibi
Bu yüzden player bile bozulmuştu zaten. Defalarca biçimlendirmek zorunda kalmıştım. O bi çözüm değil yani... Teşekkürler yine de..

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
veriler hafıza kartına tam yazılamıyo olabilir, yani hafıza kartının çipleri zarar görmüş olabilir; veya telefonda öyle her anti-virüs programının bulamadığı bi virüs de olabilir...

kaptanblack

kaptanblack

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalar sorunsuz bir şekilde çalışıyor ilk yüklendiği zaman. Bir müddet sonra bozuluyor dosyalar, yani yazılmama gibi bi durum olduğunu sanmıyorum :/ yarın nokia center'a götürmeyi düşünüyorum.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
umarım düzelir...

celibar

celibar

Üye
virüs bulaşmış olabilir.bende de buna benzer problemler oluyodu.6680 telefonumda mp3'ler belli saniyeye gelince ne telefonda ne de bilgisayarda çalmıyordu.antıvır mobile programını kurdum ve iki virüs buldu.onları sildikten sonra aynı sorunla tekrar karşılaşmadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt