aloneboy34
Üye
5730 xpress music telefonu olanlar yardımcı olabilirmi ?
Arkadaşlar ilk önce istediğim şey 5730 aldığımda içinde şarkılar vardı onlardan içinde things are getting better adlı parçayı istiyorum bende silindiği için varsa eğer sizde verirseniz banada sevinirim ..
Önemli konuma gelirsek : ( geçen gün o şarkıyıda silme sebebim olan virüstü virüs girmemiş sanırsam ama acaip hatalar vermeye başladı telefon genel sistem hatası gibi ve bilgisayardan atmadığım şarkılar nasıl olduysa telefonda gözükmeye başladı :S bende bundan sonra ne olur ne olmaz diye virüs programı yüklemek istiyorum önerdiğiniz çok yararlı bir virüs programı varsa önerirseniz ve mümkünse link verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler yardımcı olacaklara ..
--------------- Ekleme ---------------
şarkıyı buldum da virüs programı konusunda bilgilendirirseniz sevinirm ..
Önemli konuma gelirsek : ( geçen gün o şarkıyıda silme sebebim olan virüstü virüs girmemiş sanırsam ama acaip hatalar vermeye başladı telefon genel sistem hatası gibi ve bilgisayardan atmadığım şarkılar nasıl olduysa telefonda gözükmeye başladı :S bende bundan sonra ne olur ne olmaz diye virüs programı yüklemek istiyorum önerdiğiniz çok yararlı bir virüs programı varsa önerirseniz ve mümkünse link verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler yardımcı olacaklara ..

--------------- Ekleme ---------------
şarkıyı buldum da virüs programı konusunda bilgilendirirseniz sevinirm ..