Telefon Tavsiyesi 5700 mı e65 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

ortioktay

ortioktay

Üye
ya e65'in 5700'dan tek üstün özelliği wlan olması diğer özellikleri tırt kamerada flaş yok ses iyi çıkmıyor bi kaç tane ofis programı var onuda her yerden bulup yükleye bilirsin bence değiştirme kardeşim telini yakında wifi sd kart yapıcaklar hiç gerek yok bence

schumici

schumici

Üye
arkadaşım senin telefon almadaki amacın ne müzik mi yoksa profesyonellikmi önce ona karar ver sonra seçimini yap demek istediğimi anladın

ortioktay

ortioktay

Üye
arkadaşlar yazdığım gibi e65 le 5700 kıyaslanamaz tek eksik özellik wlan onuda çözmüşler 70 -80 ytl tam belli değil ama micro sd wifi kartlar çıktı hem hafıza kartı hemde wireles kartı yani alıyosun va kullanıyosun olay budur buyrun buda linki

efegei

Üye
    Konu Sahibi
Aaaaaa gerçekten böyle birşey çıktı mı?Böyle birşey çıktıysa telefonumu satmama gerek yok.Türkiye'ye ne zaman gelir?Türkiyede satılıyor mu?5700 a olur mu?

ortioktay

ortioktay

Üye
valla arkadaşlar ben peşindeyim
sanırım türkiyeye geldi bi kaç yere baktım ama milletin daha haberi yok arkadaşa sordum o biliyor sanırım yerini öğrenince anında burda merak etmeyin hem mini sd hemde micro sd var ayrıca 2 gb hafıza dahil yani bi kartı çıkar wirelesi tak olmicak

--------------- Ekleme ---------------

5700 olurmu bilmyorum ama büyük ihtimal oluyo ben alıp denicem eğer benden önce alıp deneyen olursa yazsın

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
e65 al bence süper telefon

yasar2406

Üye
:oke:e65 derim:oke:

ortioktay

ortioktay

Üye
5700 eline su dökemez

Salihyet

Salihyet

Üye
kesinlikle 5700 çok doğru bi seçim e65 biraz tuhaf bi tel gibi geldi bana, içim pek ısınmadı.. zaten tercihini yapmışsın. ki doğru yapmışsın..

efegei

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5700 ımı satıp e65 filan almaktan vazgeçtim.Sanırım wifi kartının çıkmasını bekliycem.off ne zaman çıkıcak bu kart????

ortioktay

ortioktay

Üye
Kart çıktıda şuan Her Yerde Yok Sipariş Vrmek Gerekiyo Firmaya O şekilde Getirtilebilir Ama Beklemek Isterseniz 1 - 2 Ay Içinde Piyasada Dolaşmaya Başlar

efegei

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu kart cep telefonuna uyar mı ki?

selcukadalet

Üye
E 65 Süper Telefon Bence 5700 Dan çok Daha Kaliteli Tavsiye Ederim E 65:)

ortioktay

ortioktay

Üye
uymaması için bi sorun yok denemedim daha ama e65 5700 boy ölçüşemez arkadaşım onuda sölim

efegei

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5700'a rakip telefon yok!!!

khytr89

khytr89

Üye
Müzik tutkun varsa 5700

İnternetsiz yaşayamıyorsan da E65

Üst Alt