5610 uygulama erişimi problemi??? yardım edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adriano_iso_10

adriano_iso_10

Üye
    Konu Sahibi
5610 uygulama erişimi problemi??? yardım edin...
arkadaşlar telefonuma attıgım her programlarda her biir işlem yapması için bastıgım tustan sonra uygulama erişimine izin verilsinmi diye soruyor. ayarlarda hepsine her zman sor diyoruz sadece baglantıya her zaman izinli yaptım yine olmuyor. her bastıgımdan sonra yeni pencerenin gelmesi için 2 kere evet demek zorunda kalıyorum o yuzden programı kullanamıyorum. Ama oyunlarda boyle bir sorunum yok???? yardım edin ...:(:(:(:(

greenmahaou

greenmahaou

Üye
walla kardeş hiç bişi anlamadım ... çok karıştırmışın... özetlersen yardım olabiliriz ...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Oyun oynarken her zaman soru kapat sorma yap. int. bağlanırken acarsın.

adriano_iso_10

adriano_iso_10

Üye
    Konu Sahibi
walla kardeş hiç bişi anlamadım ... çok karıştırmışın... özetlersen yardım olabiliriz ...

kardeş yani bir programı açıyorum ve her işlem yapmadan önce ban soruyor erişiyimmi hafıza kartına diye her defasında soruyor. ve ben bunu istemiyorum:D

--------------- Ekleme ---------------

Oyun oynarken her zaman soru kapat sorma yap. int. bağlanırken acarsın.

kardeş saolasın deniycem....

kara_g0z

Üye
Fabrika Ayarlarına Geri DÖn

YuRTcU

YuRTcU

Üye
kardes boşver oyle kalsın sende 2 kere bas nolacak

kerem287

kerem287

Üye
Arkadaşım demek istediği şu aslında çünkü aynı sorun bende de var mesela bir fileexplorer programından bir dosya kopyalama işlemi için telefon bazen 5 defa izin istiyor benim 100 resim kopyaladıgımi varsayarsak 500 defa izin vermek anlamına geliyor uygulama erişiminde kullanıcı dosyalarını okuma ve yazma ya izin ver diye bir seçenek var ama telefon herhalde programın sertifikasından dolayı izni değiştirme seçeneğini etkisiz kılıyor yine de sorun anlaşılmadı ise java tabanlı yani s40 bir telefona mobyexplorer yada benzeri bir program kur o programdan bir dosya kopyalamayı dene o zaman anlarsın lütfen sorunun sebebi ve çözümü ile ilgili bir bildiği olan varsa paylaşsın şimdiden teşekkürler

Arkadaşım demek istediği şu aslında çünkü aynı sorun bende de var mesela bir fileexplorer programından bir dosya kopyalama işlemi için telefon bazen 5 defa izin istiyor benim 100 resim kopyaladıgımi varsayarsak 500 defa izin vermek anlamına geliyor uygulama erişiminde kullanıcı dosyalarını okuma ve yazma ya izin ver diye bir seçenek var ama telefon herhalde programın sertifikasından dolayı izni değiştirme seçeneğini etkisiz kılıyor yine de sorun anlaşılmadı ise java tabanlı yani s40 bir telefona mobyexplorer yada benzeri bir program kur o programdan bir dosya kopyalamayı dene o zaman anlarsın lütfen sorunun sebebi ve çözümü ile ilgili bir bildiği olan varsa paylaşsın şimdiden teşekkürler

cevap yazın şuraya kardeşim lütfen yaw?????????????

necati_1995

Üye
bende de böyle bir sorun war bir bilgisi olan paylaşsın lütfenn:@

kerem287

kerem287

Üye
Düzenli olarak sayfayı kontrol ediyorum ama bu sorunu çözmeyi bırak anlayan bile çıkmadı hayret doğrusu

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
seçeneklere gir > uygulama erişimi > veri erişimi > veri ekle ve düselt e gir > ordan her zaman sor u seç ve programi açip karina bi pencere çiktiginda evet e bas izin ver felan yazar orda evet e bas güle güle kullan

darklucard1

Üye
Чσu Kиσω;1365687' Alıntı:
seçeneklere gir > uygulama erişimi > veri erişimi > veri ekle ve düselt e gir > ordan her zaman sor u seç ve programi açip karina bi pencere çiktiginda evet e bas izin ver felan yazar orda evet e bas güle güle kullan
dostum dediğini yaptım. ama olmuyor. normalde her zaman soruyor zaten. her zaman izin ver secenegi aktif degil. bi yardımcı oL sana zahmet

retina5

Üye
arkadaşlar bende bir oyun yüklüyorum. oyunu 2 kez oynayıp tekrar açmak istediğimde oyun şebeke erişimine izin istiyor. evet veya hayır dediğim zaman "connectin failure" diyor. lütfen yardım edin.:ağlarım:

medvedev

Üye
telefona ne yukluyorum acmiyor nasil yapa bilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt