5530 xm konusma sesii !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yer666666

Üye
    Konu Sahibi
5530 xm konusma sesii !!!
s.a
Arkadaslar hemen sorundan bahsetmek istiyorum 5530 la telefon gorusmesı yaparken karşı tarafın sesi cok az geliyor evde sessiz bir ortamda konusurken soylenen kelimelerin cogu anlasılmıyor dışarda sesli
bir ortamda hiç ses duyulmuyor cogu kelıme anlaşılmıyor bu sorunu yasayan çok insan var forumlarda okuyunca herkes aynı dertten yanıyor,5530 un konusma sesini arttırmak için yazılım aradım ancak bulamadım sizden yardım bekliyorum varsa böyle bir yazılım lütfen paylaşırmısınız?

Anußis

Anußis

Üye
ses netliğini açmayı denemelisiniz.

ana ekrandayken telefon seçeneğine girin ve *3370# tuşlayın. Ses netliği EFRyi açmış olursunuz.

Bu size yardımcı olacaktır. Eğer sorun hala devam ediyorsa en kısa sürede satış temsilcinizle görüşmenizde tavsiye var

OğuzcanAbi

Üye
werdiğin kod 5800 da hiç bir işe yaramıo

yer666666

Üye
    Konu Sahibi
bu kod 5800 dada 5530 dada işe yaramıyor lütfen birileri yardımcı olsun kımsenın sesı dogru duzgun duyulmuyor konusurken

tero1986

Üye
arkadaşım bende de ılk aldımda iyiydi ama bir ay önce bende aynı sorunu yaşadım garantiye verdim yazılımsal dedıler sora istanbula gitcek kulaklık değişcek dediler öle gitti ıkı gun oncede geldi ama öle fazla da bi değişiklik yok ben ayıkamadım ne yaptıklarınıı ama bence garantiye ver proğramla alakalı değill.......

yer666666

Üye
    Konu Sahibi
eyw tero tel suan servıste sebeke problemı yuzunden,en kısa surede ıstanbula gectıgımde ses ıcın verıcem sanmıyorum yapcaklarını ama denemekte fayda var sagol dostum...

smallordu

Üye
aynı sorunla bende karşılaştım ve telefonu iki kez garantiye göndermem sonucu amacıma ulaştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt