5530 ve 5800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
5530 ve 5800
Arkadaşlar 5530 ve 5800 arasında fazla bir fark göremedim birinin fiyatı 580 biri 490 neden 5800 bukdr daha palı wifi felan 5530 dada var tek farkı 5800 da 8 gb hafıza kartı 5530 da 4 gb vermelerimi ? kamera desen oda aynı arasındaki farkı söylerseniz sevinirim ve hangisi alıyım sizce

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bide 5530 hangi symbiana giriyo OS v9.4 bu kategoridemi ?

pazzoo

pazzoo

Üye
5800da gps ve 3g var bide ekrani biraz buyuk , yoksa butun ozellikler ayni, ben 5530 kullaniyorum

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
peki 5530 OS v9.4 kategorisindemi

cmlkrc

cmlkrc

Üye
5800 al kardeşş

futbol123

futbol123

Üye
5530 da 3g yok ama wifi var

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5530 s60 9.4 kategorisinde ama 3g ve gps yok..5800 al bence..

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
gps zaten geç bi 3g için 100 kgt fazla vermem

Mehmetdalgic

Üye
5530 ile 5800 arasında fiyat farkı yok:)

keskin77

Üye
5800 kullandığım en çok özelliği olan ama bütün bu özelliklerini görüntüsü ve kabalığı ile gölgeleyen tedavülden kalkması gecikmiş kötü bir telefon 3 ay önce aldım 15 gün ancak kullandım 2 gün önce zarar ederek sattım 5530 daha iyi 3g ve gps yok ama kibar wifi var kamerası aynı

petrucci82

petrucci82

Üye
gps zaten geç bi 3g için 100 kgt fazla vermem
olur mu gps i geç ya? ben adanalıyım ama işim gereği diyarbakıra taşındım..yabancısıyım buraların.. yazıyorum nereye gideceksem takır takır anlatıyor ..sağa dön sola dön..sırf bu özellik 150 yl eder..3 g ye gelince bu altyapı daha türkiyede yeni operatörler 3g ile ilgili tarifeleri biraz daha ucuzlatsın bak gör ozman nette ki hızı.bi ara ücretsiz 3g ye abone ol şöyle 15-20 kontörünü harcayıp internete 3g ile bağlan beni anlicaksın.çok da yabana atılır bi özellik değil..ayrıca 5800 5530 dan sadece gps ve 3g ile ayrılmıyor..pil mah farkı ve ömrü..gahilim modem..ve işlemci hızı ile her türlü 5800 öndedir.ve şu an aralarındaki fiyat farkı hepsi buarada sadece 8 tl dir:)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Çoktan aldım zaten 5800:ehe

gsad

Üye
birşey sormak istiyorum bu gps felan hep kontorle mi çalışıyor eğer oyleyse çok kontor gidiyor mu ben geçenlerde girdim 40 kontor gitti değiştirmem gereken birşeyler mi var acaba

caner90

caner90

Üye
bn aldm 5800 520 tlye kvk dan 3g war

techno_esh

techno_esh

Üye
birşey sormak istiyorum bu gps felan hep kontorle mi çalışıyor eğer oyleyse çok kontor gidiyor mu ben geçenlerde girdim 40 kontor gitti değiştirmem gereken birşeyler mi var acaba

evet var ayarlar telefon uyg. ayarlari konumlama konumlama yontemleri sadece tumlesik gps kalsin

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
sagoln arkadaşlar :)

techno_esh

techno_esh

Üye
evet garmin yukle bende de var hem nokia maps ten fazlaozelligi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt