Serkan``
Üye
yüklemeyi nasıl yapıyorsunuz ayrıntılı bilgi alabilir miyim acaba ?şimdiden tşkler..
İlk sayfalara gözatın yazıyor yapabileceğiniz yol.
yüklemeyi nasıl yapıyorsunuz ayrıntılı bilgi alabilir miyim acaba ?şimdiden tşkler..

arkadaşlar merhaba bende henüz 10.0.50 yüklü, nokia software updater la güncellemeye çalışıyorum; cihaz güncel diyor. ne yapmalıyım biri yardımcı olabilir mi acaba??

bakın arkadaşlar;
nokianın kendi sitesine girip Nokia Software Updater denilen şeyi indiriyorum. kurulum bitince ileri, ileri diyerek ilerliyorum sonra tel i bağlıyorum bilgisayarıma ve son kez ileri dediğimde mevcut sürümle yüklenecek sürümün aynı oldugunu söylüyor (V 10.0.050)
nemesis service suite dediğiniz şeyi yüklediğimde nasıl olurda nokia nın sitesinden indirdiğim son sürüm olaqrak V 10.0.050 diye gösteren şey V 30.0.050 diye değişir lütfen anlatın bana şunu ya yardımcı olun. nokia nın sitesinden direk Nokia Software Updater i indirip de yapanlar var. onlar nasıl başka bişey indirmeden yapabiliyor :S ?
--------------- Ekleme ---------------
birde arkadaşlar;
cihazım için yeni bir güncelleme olup olmadıgını kontrol ettim nokia nın sitesinden ve cihazınız için son sürüm
10.0.050 diyo nasıl bişey bu ya ?
benim karşıdan gelen çalma sesi yada konuşma sesleri çok az oldu nedenini anlamadım![]()
herşey ii güzelde v30 hack lanmıyor